Az EMMI újabb ötletcunamival árasztotta el az iskolákat.  Most látszik, mennyire nem volt végiggondolt az év elejére kiküldött javaslatsor. A járványhelyzet miatt módosította a köznevelési intézmények számára kiadott intézkedési tervet az emberi erőforrások minisztere.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Érthető a kapkodás, hiszen az elmúlt tíz évben nem számolt sem az un.kormányzat, sem az egészségügyi valamik, hogy pontosítani kellett volna, legalább a járvány megjelenésétől a PANDÉMIÁS TERVET
.
www.antsz.hu/data/cms26491/Pandemias_Terv_20090818.pdf?archived=true
,
Archív változata található a világhálón.
.
Miközben sipákolnak, hogy az ellenzék akadályozza a járvány elleni küzdelmüket, azaz a nincs mit!
.
Ötletszerűen semmilyen járvány nem küzdhető le, úgy hogy őfélesége megengedi a volt független ÁNTSZ munkatársának, hogy jelentsen be szigorítáSOKAT, mert a járvány folytatja amit elkezdett, nem szíveli a kurmány félmelóját!
simmering73
Ezek tényleg komolyan gondolták, hogy lazán kezdődhet az iskola, a kapuban megtorpan a vírus. Döbbenetes, hogy ennyi hülye "felelős ember" van az emmi-ben (is).
namihami
Nincs itt szó semmi kapkodásról, tanácstalanságról vagy egyéb eszetlenségről. Ez az ügy is, hasonlóan az összes eddigi intézkedésükhöz, a teljes és nyilvánvaló balf@szság jegyeit hordozza és viseli magán. . Miért pont ezt oldanák meg? Az eddigiek se sikerültek, akkor éppen ezzel kezdenék?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.