Az NNK közlései szerint a szennyvízvizsgálatok alapján az országban 3 városban várható nagyobb koronavírus esetszám.   Nyíregyházán, Budapest észak és központi területein, Debrecenben növekedő tendenciát mutattak ki az új koronavírus örökítőanyagának mennyiségében a 36. héten végzett szennyvíz vizsgálatok. A szennyvízben kimutatható koncentrációnövekedés 4-10 nappal előzi meg a tünetes megbetegedések számának növekedését. Fontos hangsúlyozni, hogy a módszer a behurcolt eseteket és az egyedi […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A mi városunkban is baj van! Tele van a szennyvizünk örökítő anyaggal.Tegnap egy nyilvános helyen egész nap alig láttam olyan embert aki szabályosan viselte a maszkot. Már van ahol visszaragasztották a felelőtlenül eltávolított távolságtartást segítő matricákat, de az emberek fütyülnek rá. A mindenféle ...lógusok hiába nyilatkozzák tele a sajtót a távolságtartás, a helyesen viselt maszk és a kéz/felület fertőtlenítés fontosságáról, az embereket nem érdekli, hogy ők is fertőzők lehetnek tudtukon kívül, ill. megfertőződhetnek másoktól. Valahol olvastam, hogy a spanyolnátha idején egy évszázada hasonlóan viselkedtek. Bele is haltak nagyon sokan. Miért nem tanulunk mások sorsából???
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.