Fekete-Győr András, a Momentum elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette: a koronavírus járvány okozta válság enyhítése és a második hullám negatív hatásainak megfékezése érdekében ellenzéki operatív törzs felállítását kezdeményezi, melybe meg is hívta a 2022-es együttműködésben résztvevő párt elnökeit, társelnökeit.

Jön az ellenzéki operatív törzs, már egyeztetnek a pártok

Az ellenzéki operatív törzs felállításáról elmondta:

Az ellenzék 2022-től közösen szeretné kormányozni Magyarországot. Ehhez pedig arra van szükség, hogy egy ilyen nemzeti sorskérdésben, mint amilyen a koronavírus-válság, közösen tudjunk fellépni. A javaslatunk alapján ez a közös fellépés az ellenzéki operatív törzs felállítása lenne.

Az ellenzéki operatív törzs feladata a tervek szerint az, hogy egységesen, közösen tegyünk javaslatokat a kormánynak a járványkezelésre, közösen fogalmazzunk meg kritikát az éppen aktuális járványügyi intézkedésekről. Emellett országos szintre emelhetjük azokat a jó gyakorlatokat, amelyeket az ellenzéki vezetésű önkormányzatokban látunk, valamint országos kezdeményezéseket, adománygyűjtéseket is indíthatunk a jövőben.

Fekete-Győr András azt is elmondta, Karácsony Gergely és Jakab Péter már biztosították a támogatásukról a kezdeményezést, ott lesznek az ellenzéki egyeztetésen.

A második hullám kapcsán elmondta:

A nyáron a kormány nem készült fel a második hullámra, helyette inkább körbejachtozták az Adriát, pedig Magyarország komoly elszegényedés elé néz. Nem tettek lépéseket a gazdaság védelmére: mára a munkanélküliek száma megközelíti a 400 ezer főt, az élelmiszerek drágulása a nyáron pedig a 7%-ot is meghaladta

- olvasható a Momentum közleményében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Azért kibújik a szög a zsákból,miért ragaszkodik mindkét oldal ehhez a járvány dumához...remekül lehet politikailag lavírozni...operett törzsből meg elég egy is...most már kétfelől dől majd a hülyeség???
verőce21
Mi állami pénzből több ezer olyan embert tartunk el nagypolgári színvonalon, akiknek az a fő projektje, hogy elvegye a kedvünket az élettől, a magyarságunktól. 
Tulajdonképpen a Káderi diktatúra kulturális elitjét finanszírozzuk még mindig.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gazella
Na fasza gyerek már a multkori választasnál is.pont ogy kellett volna (kellene) kiállni az összes ellenzéki pártnak. Bár a kormány nagyívben szarni fog az ellenzéki opreatív törzs véleményére javaslataikra. Van aki nyiltan nekimegy a kormánynak de zarthelyen meg egymást nyalizzák a párt és kormány.
Jozefina
Az ötlet nem rossz!! Ez is próbája az ellenzéki összefogásnak!!! Tessék minél előbb és minél több területen ezt megcsinálni!!! Hajrá összefogás! Hajrá Magyarország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.