Jól vizsgázott Magyarország szociális intézményrendszere a koronavírus-járvány elleni védekezésben az első hullám alatt, de Budapest kilóg a sorból, a problémák zöme ott koncentrálódott – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Fülöp Attila elmondta: Magyarországon 1600 szociális intézmény van, az első hullámban ezeknek csak három százalékába jutott be a fertőzés. Tavasszal az intézmények fenntartói önálló döntéseket hoztak, de látva a budapesti és az ország többi részén lévő intézmények közötti különbségeket, szakmailag azt tartották jónak, hogy országos, egységes eljárásrend legyen – közölte az államtitkár.

A műsorban elhangzott, hogy látogatási és intézményelhagyási tilalmat rendeltek el a szociális intézményekben a járvány terjedésének lassításáért.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ezekre már a negligálás az egyetlen méltó válasz. Negligálni, és tőlük függetlenül cselekedni. Cselekedni.
Nyírfa
Ezekre már a negligálás az egyetlen méltó válasz. Negligálni, és tőlük függetlenül cselekedni. Cselekedni.
vitriol
Azt azért megkérdezném, ki a franc az a fülöpattila. Miután a fidesz fontos emberei már mind lejáratódtak, most kezdenek előbújni a barrikádok mögül a súlytalan macskajancsik, hogy ők is hajítsanak egy-egy hazugsággombócot az ellenzékre.
legott
Budapest nem egy városállam, ember!
Budapest, Magyarország része, és minden országos intézkedés rá is vonatkozik, és minden segítséget ugyanúgy meg kell kapnia.

A Fidesz-kétharmad, rengeteg törvénytelenséget fogadott el, iktatott törvénybe.
Naponta százával toltak át őket védő és mindenki mást kihasználó törvénytelenségeket a regnálásuk kezdetén.
Szinte nem is nyomkodták az "IGEN" gombot, hanem folyamatosan nyomva tartották!

Ezért lehetséges, hogy a fővárost illető pénzek jelentős részét lenyúlja a kormány (és ki tudja mit csinálnak vele, mire sikkasztják el) mondva csinált indokokkal, és ezek után még van pofájuk a fővárost hibáztatni, mert nem biztosít elegendő forrást a feladatok ellátásához...
Megáll az ész és körbenéz !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.