A koronavírus-járvány elleni védekezéshez szükséges feltételek biztosítottak – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón.

Gulyás Gergely kifejtette:

mind a kórházi ágykapacitás, mind a szükséges számú lélegeztetőgépek, mind a maszk, a kesztyű és egyéb eszközök utánpótlása rendelkezésre áll.

Közölte azt is: a kormány az emberi élet védelmét tartja a legfontosabbnak, és nem a megbetegedések száma a legfontosabb mutató, de európai összehasonlításban ebben is jól állunk.

Nem engedhető meg, hogy a vírus tönkretegye a mindennapi életet

- mondta. Magyarország az uniós tagállamok közül a munkavállalók számát tekintve is a lehető legkisebb veszteséggel élte túl az első hullámot – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem lehet, mert ellopták az összes pénzt előre, de most tényleg nagy a baj. Fideszes döntés tehát, hogy majd meghalnak páran amiatt, hogy semmi támogatás és segítség nincs...

Ne izguljatok patkányok pont így fogunk törődni veletek, amikor a csillagban döglödtök
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Szerinted a vírus engedélyt fog kérni?...
tudode
Miről ketyeg ez a halfejbej?
.
Tanulj tínó, ökör lesz belőled, már ami a járványokat illeti
.
hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1rv%C3%A1ny
.
Járvány mindig is volt, és lesz, csak egy bibi lett/van, átvették a vírus feletti parancsnokságot a félresikerült politiKUSS utánzatok, és még a járványból is jut ennek, amannak a hokizsebébe, a csalijára a vírus jóvoltából jópár garas:
.
www.google.com/search?q=gazdas%C3%A1gv%C3%A9delmi+alapb%C3%B3l+a+korm%C3%A1ny&oq=Gazda&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0j46j0l3.5363j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------
.
Hadd hulljanak a kódisok(k), miközben a feneketlen hokizsebekben landol még a gazdaságvédelmi lóvéból is ki tudja hány milliárd közlóvé!
Pálinkás Pál
@sgl: Mi a bajod a Svéd modellal??? Gazdaságuk nem omlott össze,és fele annyi áldozat volt mint a szigorú Belgiumban...ja..és a népesség megegyező!!
legott
Szijjártóék mennyi pénzt is herdáltak el a koronavírusra hivatkozva megsarcoltak pénzéből?
A gazdagokat tovább gazdagították mindenféle különtámogatással, a szükségtelen beruházásokat megdrágítva tovább folytatták közpénzt herdálva.
Ami pénz megmaradt abból, amivel sokakat csődközelbe juttattak, önfényezésre elégették.

Ez már gyomorforgató!
legott
Gulyás Gergely, a kéthetes vízihulla kinézetű Orbán hátsójából kilógó anomália (nem válasz sem az evolúcióra, sem Isten létezésére) eddig több kárt okozott Magyarországnak, mint a koronavírus. Egyedül. És akkor még ott vannak a többiek...
Túl sok az anomália Magyarországon.
SystemError
Nem lehet, mert ellopták az összes pénzt előre, de most tényleg nagy a baj. Fideszes döntés tehát, hogy majd meghalnak páran amiatt, hogy semmi támogatás és segítség nincs...

Ne izguljatok patkányok pont így fogunk törődni veletek, amikor a csillagban döglödtök
legott
Gulyás, ti évek alatt úgy tönkretettétek a mindennapi normális életet, hogy ihaj!
Hogy mennyire, arra igazából nincsenek is szavak (csúnyák sem, mert még nem találták ki eddig azt a csúnya szót amivel lehetne illetni titeket).
Ti alapvetően lelketlen, istentelen gonosz emberek vagytok, minden jónak az elrontói, megcsúfolói, tönkretevői...
Ti magatok vagytok a gonosz a Gonosz szolgálatában !!!
Mit akar Isten?
Mit akar Sátán?
Ti nem azt akarjátok, mint Isten, ti azt teszitek, amit Sátán tesz. Hazudtok és gyűlölködtök. Féltékenykedtek és isten hatalmát akarjátok magatoknak.
Ezek nagy szavak?
Nem!
Ez a valóság, és a valóságban ennyire egyszerű a matek!
szegfue
Elképzelhető, hogy a "lehető legkisebb veszteséggel élte" tul M.o... azt viszont nem tudom mire érti?! Talán az egész gazdaságra? Erre nem gondolhatott, hiszen az idei első 6 hónapban a költségvetési hiánya 1835 milliárd, ami 5-szöröse az egész évre tervezettnek!!! Vagy a munkahelyek "megvédésére"? Ez sem igaz, mert hónapok óta nem dolgoznak az előadómüvészek, a szállodai dolgozók, az éttermi dolgozók nagy része, az épitőiparban dolgozók, idegenvezetők, utazási irodák... igy a környezetükben dolgozó adminisztrátorok, bérszámfejtők, nincsenek rendezvények, tehát nem dolgoznak a őket segitő müszaki emberek...Persze ez kihat az üzletek forgalmára is...vagy teljesen bezártak, vagy csökkentették az eladók számát és még sorolhatnám. Mégis mire, kire gondolhatott Gulyás?!
Eladott Ország
@ómió: ma,, 13:36 ☻ "Hát, józanul tényleg...!" Mit vártok ettől a bandától!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109614705_286728922411552_3228665010580921382_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=mCeu6CDlACUAX8AgG43&_nc_oc=AQnbY23wPeQzsw65B14upGzD2FQujI-ibNjX5FOzt_xklvAznWd6EQqs71oOB8kQy2Q&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2668f2246bc1eda7fee095289d6e439a&oe=5F77E67F
Hogy hol volt Orbán 30 éve? Összeöntögette a megmaradt italokat KISZ-gyűlés után.
Mondjuk attól is érezheti valaki úgy magát, mintha repülne. "Odaadom érte a csatos imakönyvet, Ölelem és csókolom a szeretőmet..."
uploads.disquscdn.com/images/e33390105801ed1350ee9580b565ac6caf178bfa2e02a0e4b219679de48585dc.jpg?w=600&h=392
ómió
@Eladott Ország: Az agyhiány szindrómád mellé, gyökérfi, még "Athina koktélt" is fogyasztottál? Nem lesz túl sok az "efftársi jóból"?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
simmering73
Már pedig a vírus tönkreteszi. Mert ilyen a természete és egy ilyen fegyelmezetlen nép mellett ez neki gyerekjáték.
kokopelli
Gulyás: "nem engedhető meg,hogy ...!"
-Te Hamisgulyás! Ne engedjétek meg! Nálatok a 6alom!
legott
@ómió: Szeretnél lányt találni reggelre, délben, estére és!vagy éjszakára. (Vagy fiút szeretnél találni? Vagy nemváltót? Vagy tök mindegy a neme, csak legyen benne szado-mazo?)

Itt van egy ujjnyújtásnyira... egy kattintásnyira: Szeretne lányt találni egy éjszakára?

(szeretném megköszönni ómiónak - "'O sole mio..." -, hogy leírhattam két olyan szót is, amit eddig soha életemben nem írtam le. Ez nem jöhetett volna létre ómió közreműködése és támogatása nélkül! "Szeretlek ómó, szeretlek bro!" Ezen kívül köszönöm szépen a családomnak, a barátaimnak, a barátaim barátainak, az ufóknak, az ufóhívőknek és Tercsinek, Fercsinek, Katának és Klárának, és valahány név a naptárban...
Eljövök még hozzátok Armageddonkor angyalseregek élén és elpusztítom az egész világot /világok pusztítója/ - de te csak hívjál Józsinak )
Pálinkás Pál
Az életek tönkretételéhez nem kell vírus, ahhoz elég hogy ti kormányoztok 10 éve...a ti regnálásotokat a Tatárjárással együtt fogja emlegetni az utókor...
ómió
@legott: Buzi létedre még szerzett agyhiány szindrómád (ABDS) is van? Nem sok ez a "jóból"?
Pálinkás Pál
@ómió: mit hablatyolsz buzivirág??? téged ki a tököm kérdezett??? ahogy elnézem a kommenteket, senki!!!
kereső
@szegfue: szerintem semmire. Elpufogtatta a mostanság aktuális napi lózungokat.
kereső
A propi szemléjéből kimaradt. GG azt is mondta, hogy azért nem lesz ingyenes tesztelés- mert!!! "az közpénz". Anyám borogass, ennyire cinikus és aljas lett fiatal korára ?Közpénz??, ami nem a köz javát szolgálná te aljadék?Ja akkor ennyivel kevesebb maradna a "családnak".
szegfue
@kereső: Csak ez valószinüsithető... Az a lényege, hogy a "nagynemzetimagyarok" gondolkodás nélkül elfogadják ezt a "lehető legkisebb veszteséget".:((
ómió
@Pálinkás Pál: A szerzett agyhiány szindrómádra (ABDS) még a bolsevizmusod is rátett, fajgyökér? De azért hazatalálsz még, vagy már a kutyád vezet?
ómió
@Eladott Ország: Úgy belegabalyodtál az Athina összesbe, mint majom a házicérnába?! Próbáld az OPNI pótlót!
kereső
@szegfue: Azt is mondta ez a jogászok, és miniszterek szégyene, hogy a "közpénzre vigyázni kell"- ezért aztán fizetni kell a tesztért.
Nessy
Drága miniszter NERtárs! Ezt a vírussal is megbeszélték? Esetleg stratégiai partnerségre léptek vele? Önök kijelölnek napi x számú beteget, akit megfertőzhet?
ómió
@Eladott Ország: Egyfolytában az "athinai igazságokat" tolod? Nem únod még?
ómió
@Eladott Ország: Kereteztesd már be magadnak az Athina "műveket" és ne nekem küldözgesd!
kereső
Mond ezt azoknak a szülőknek GG akik már most otthonmaradásra kényszerültek karantén miatt.
kereső
@Nessy: Ebben a stratégiai partnerségben lehet valami- hiszen ez is csak orbán &Co-t segiti az ország további kifosztásában. meddig lesz még "szerencséje" ennek a kártákony "politikai zseninek"?? Mert 2018-ig a vilggazdaság konjuktúrája +eu-s pénzek garmadája+ "migránsok". Most meg a világjárvány. Ez szövetséget kötött az ördöggel, hogy minden igy a kezére játszik???
Nessy
Azért ezzel a megállapítással vitáznék! Ha egy gyerek, vagy tanár, vagy óvónő fertőzött, karantén az osztálynak, a csoportnak. Különösen a kicsik esetében szülő két hétig otthon, természetesen fizetés, táppénz nélkül, hiszen nem beteg. Gyerek vissza két hét múlva, szülő dolgozni. Aztán egy, két hét múlva megint akad egy fertőzött, és az egész kezdődik előröl. Melyik munkáltató fogja ezt tolerálni? Különösen egy nagyüzemben, szalag mellett dolgozó esetében? Ez napi probléma, amit a kormány tagjai nehezen értenének meg. És a családi kasszáról most szó se essék.
Nessy
@kereső: Eladta az ördögnek a mi lelkünket, a saját hatalmáért!
kereső
@Nessy: Nem a lelkünket adta el, hanem az ország jövőjét. A saját lelkét adta el, bár kétlem, hogy volt/van neki- jól becsapta az ördögöt IS!!:))))))))))))
ómió
@Eladott Ország: Még mindig az "Athina Szonátánál" tartasz? Efftársilag hozzánőttél?
kokopelli
@Nessy: én csak azt ajánlanám neki:... "akkor ne engedjétek meg!" ...eccerű!? (;-))
kokopelli
@Eladott Ország: ki ez az "ómió" az összesen két mondanivalójával?
..az "efftársilag" és a "Athina" olyan jól fizet neki? ...vagy csak "demenciás az öreg? (;-()
Nessy
@kokopelli: Ennyi a memória kapacitása.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Gulyás! Merő véletlenségből nem tűnik fel neked, hogy nem a virus tesz tönkre mindent? Hanem ti, poltikusok!
ómió
@Eladott Ország: Még mindig az "Athina Szonáta"? Vigyázz, mert ez még az Internacionálé rovására megy és oda a Lenin Rended!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.