A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban szólt az ország népéhez. Azt mondta, hogy mivel a járvány első és második hulláma számos ponton különbözik, ezért a védekezésünk is különbözni fog. Ezért a haditervet is másképpen kellett elkészíteni. És Orbán Viktor úgy látta jónak, hogy az első sokk után mindenképpen tartani kell egy nemzeti konzultációt. Azt mondta, tudni kellett, mi lesz az, amit az emberek az első hullám tapasztalatai után hajlandóak elfogadni. Így a haditerv a nemzeti konzultáció eredményeire épül. Ezt egy mondatban úgy foglalta össze: „Az emberek azt akarják, hogy Magyarország működjön”. Ezért arra jutott, hogy a vírus nem béníthatja meg újra Magyarországot. „Én látom, hogy van bizonytalanság, nagyon sokan attól tartanak, hogy ugyanúgy le kell zárni az iskolákat, az óvodákat, a boltokat, szóval az életünket ugyanúgy szigorú korlátozások alá kell vonni, mint tettük az első hullám esetében. Szeretném világossá tenni, hogy ennek az ellenkezőjére készülünk” -...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Peller Anikó
A célod most az, hogy mindenki fertőződjön meg mert vettünk 20 ezer lélegeztetőgépet, hitelből bőven, aztán dögöljenek a nyuggerek is mert kell a pénc focira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.