A bama.hu úgy tudja, a Babits Mihály Gimnázium egyik diák kapta el a fertőzést, egy végzős osztály digitális oktatásra állt át.

A bama.hu pénteken azt írta, a Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Óvoda Babits Mihály Gimnáziuma egyik diákja lett koronavírusos.

A Baranya megyei hírportál információi szerint egy 12-es végzős osztály tanulóinál ezért karantént rendeltek el, esetükben átálltak a digitális oktatásra már pénteken, az iskola többi osztályát nem érintette a rendelkezés.

Az egyetem az alábbi közleményt adta ki az ügyben:

Szeptember 10-én, csütörtök este a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma egyik 12. évfolyamos diákjának pozitív eredményt hozott a koronavírus tesztje. A tanuló hétfőn volt utoljára iskolában, a tünetek jelentkezését követően már otthon maradt. A járási népegészségügyi osztály tisztiorvosának közreműködésével az érintett osztály, és a tanulóval hétfőn még kapcsolatba került hét tanár ma már nem jöttek iskolába, hatósági házi karanténban várják a tesztelést. Hétfőtől, szeptember 14-től visszavonásig az érintett osztálynak digitális távoktatást rendeltek el.

Az intézmény a köznevelési intézmények számára kiadott eljárásrend szerint azonnal megtette a szükséges lépéseket, az iskolában folyamatos a fertőtlenítés.

Forrás: bama.hu

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCO

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gyütt Mönt
Beszarás! Önmagával konkurál a kurva :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.