Egy 15 és egy 17 éves lányt videóztak le a szombathelyi Herman Ottó Szakgimnázium és Szakközépiskola kollégiumában. A lányok a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia sportolói, a felvételt készítő harmadik lány nem kézilabdás, de ő is a kollégium lakója volt – számolt be pénteken az Ugytudjuk.hu.

Az Ugytudjuk.hu információi szerint a felvételt kollégista fiúk megbízásából készítette a fiatal lány. Két videó is készült, ezeket pedig egy több felhasználót tömörítő Facebook-messenger csoportban továbbították a lap szerint.

Az Ugytudjuk.hu úgy értesült, hogy

a felvétel készítőjének azóta el kellett hagynia a kollégiumot.

A lap megkereste Pődör Zoltánt, az SZKKA elnökét, aki megerősítette az értesüléseket, majd röviden annyit mondott, hogy kérte az iskola igazgatóját, hogy részletesen tárja fel az ügyet. Továbbiakat majd csak ez után tud mondani – tette hozzá a lapnak.

Néhány hónapja szintén a szombathelyi kéziakadémia játékosait próbálta valaki az öltözőben levideózni, az esetből rendőrségi feljelentés lett, a kukkolót pedig, aki önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságban dolgozott, azonnali hatállyal kirúgták.

Forrás: Ugytudjuk.hu, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
A levideózott lányok szülei helyében fognám a felvétel készítőjét, és olyat tennék vele, amitől hirtelen teljes súlyával felfogná a helyzet komolyságát..
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
jesz
hát igen...ilyen a fiatal fiú, ha kanos..nincs is szebb egy sportoló lány alakjánál..erre aztán lehet recskázni vég nélkül..

Már több mint fél évszázada volt, de akkor is sorbaálltunk egy fali luk mögött, hogy belássunk a lányok zuhanyzójába...azóta fejlődött a kukkolási technika
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.