Orbán Viktor miniszterelnök pénteken részt vett a visegrádi országok kormányfőinek lublini egyeztetésén, amelyre Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök meghívására került.

Mint az az MTI által közzétett fotókon látható, Orbán már felvette a maszkot, de még ragaszkodik a kézfogás hagyományos formájához:

Orbán Viktor maszkban fogott kezet a lengyel miniszterelnökkel
Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek egyeztetésén a lengyelországi Lublinban 2020. szeptember 11-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A V4-es kormányfői egyeztetés témái között az EU-Kína kapcsolatok, a Törökországgal kirobbant nemzetközi jogi viták, a transzatlanti együttműködés helyzete szerepel, de megvitatták a belarusz válság fejleményeit is.

Orbán Viktor maszkban fogott kezet a lengyel miniszterelnökkel

Orbán Viktor, Mateusz Morawiecki, Andrej Babis és Igor Matovic pénteki egyeztetésének napirendjén ott volt a járványügyi védekezés értékelése és egyes uniós gazdasági kérdések is, így az egységes piac, az iparpolitika és a digitalizáció ügye – ismertette Havasi Bertalan a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor maszkban fogott kezet a lengyel miniszterelnökkel
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Részletek hamarosan.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na mi van? Eljutott az agyáig, hogy nem a video konferencián kell feltenni a maszkot, hanem amikor személyesen találkozik valakivel? Gratulálok, hogy erre fél év alatt rájött!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Az EU bacilusa veszélyesebb, mint a koronavírus, mert az egyik elmúlik, a másik amerre jár kell, átvitt értelemben szórja a szóvirágjait, még felfüggesztve is!
1magyar
Barom szokás a kézfogás,jó lenne már az ösztönökből kiiktatni.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
A brezsnyevi nyelves meg már csak efftársak közt divat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.