Lejátszották azt a felvételt a tárgyaláson, ami kulcsszerepet játszik VV Fanni eltűnésének ügyében.

A drámai videót látszik, ahogy B. László a kocsijához cipeli a kábult Fannit. Kezében tartva lép ki vele a liftből, majd egy következő felvételen az látszik, hogy a lány ruháiért is visszament.

A Fővárosi Törvényszéken szerdától folytatódott a VV Fanni megölése miatt indított büntetőper. Vallomást tett VV Fanni legjobb barátnője, B. Erika. A fiatal nő már a tárgyalóterem előtt hosszú percekig sírt, és a bírónő kérdéseire is csak zokogástól elcsukló hangon tudott válaszolni.

Címlapkép: Facebook/Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
namihami
Tisztázzunk valamit, egyik se rokonom, barátom.
De, ezen a videón annyit lehet látni, hogy egy nőt ölben visz ki egy férfi. Hogy az a nő részeg, kábult vagy csak ""ifjúházast"" játszanak, arra ez a felvétel nem ad választ. Visszament valami ruháért? Honnan tudni, hogy az érkezésekor is az volt-e rajta? Egy tökös ügyvéd már azzal is előállhat, hogy szexuális játék volt a két szereplő között. Amíg nincs holttest, addig az is egy verzió lehet, hogy egy kuwaiti milliárdos háremében éli világát. Nem olyan szűzies életet élő ""hölgy"" ez a nő, többféle változat megállhatja a helyét. Persze, ezek csak kérdések a részemről. Én se voltam ott.
A síró hölgy és a videó hol volt eddig? Csak nem szakmabeli, aki mostanra tudott hazautazni?
És mégegyszer:: se kutyám, se macskám...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.