Erre van valami válasza, Litauszky elvtárs, vagy lapít, mint szar a fűben?„Az RTL Klub kedves kis sakáljai ezzel a levéllel keresték meg a Fideszt:Tisztelt Sajtóosztály! Kormánypárti politikusok rendszeresen hangoztatják, hogy a jogszabályokat mindenkinek be kell tartani. Bayer Zsolt az azonnali.hu-nak adott interjújában elismerte, hogy törvénytelenséget követett el a budai lakásai bérleti jogának megszerzésekor. A Fidesz szerint elfogadható az az álláspont, hogy rá volt erre kényszerítve? Mit gondolnak Bayer Zsolt nyilatkozatáról, és a lakásszerzéséről?Köszönettel:Litauszky Balázs szerkesztő-riporter RTL Magyarország Akkor majd én válaszolok magának:1.: A törvényeket mindenkinek be kell tartania, ez nem kérdés. Jómagam is igyekszem e szerint élni. 2.: A vári lakások cseréjénél harminc éve az a bevett gyakorlat, amit immáron ezer alkalommal elmondtam. 3.: Azért ez a bevett gyakorlat, mert a lakástörvény amúgy életszerűtlen és hülye és betarthatatlan. 4.: Fogalmam sem volt arról, mit...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
bayer a térdszalag rendes lóvag (ina) a mocskos szájával és a proli humorával,aki a fidesz nélkül nem lenne senki?
legott
A Buyer Zsolt-felé törvényeket megkerülő, csaló gazember; az irodalmiságot a mocskos, minősíthetetlen dumájával sárba tipró gazember; a gyűlöletet szító, a másokat megbélyegző mocskos gazember; a minden szinten szinte mindig mocskos beteg állat gazember sakálozik...

Nos, a magyar társadalom egyik- kisebbik - fele azért beteg, mert hatalomba segített és sok éven keresztül hatalomban tart ilyen senki-semmi gazembereket.
A magyar társadalom másik - nagyobbik - fele meg azért beteg, mert ezt több, mint egy évtized óta eltűri és hagyja, nagyobb, kitartóbb ellenállás nélkül - a béna f@sz ellenzéki politikusokkal az élen.
Ezért én kérek elnézést az egész világtól, a magyarok nevében!

Eközben a magyar társadalomnak pártatlan terápiát javaslok, a "Ki nevel a végén" jegyében.
csipetke
@advocat: 15:44 Ezt benézted.Az a hiéna csak egy patkány.Egy retkespofájú patkány
Béla333
Ez az a Bayer, amelyik adóelkerülés miatt szlovák rendszámú autóval közlekedett?
Ja, akkor értem...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.