A Jobbik a hiteltörlesztési moratórium legalább egy évvel történő meghosszabbítását követeli mind a lakossági, mind a vállalati szektorban – emelte ki a párt alelnöke szombaton Tiszaújvárosból online közvetített sajtótájékoztatóján.

Z. Kárpát Dániel szerint a gazdasági válság elmélyül,

"Orbán Viktor és csapata" nem képes hónapokon belül kezelni a helyzetet, növekedő pályára állítani a gazdaságot. Nem képesek arra sem, hogy a munkanélkülivé vált emberek tömegeit elhelyezzék a munkaerőpiacon, vagy legalább segítséget nyújtsanak ehhez.

- jelentette ki.

A Jobbik legalább egy évvel meghosszabítaná a hiteltörlesztési moratóriumot

A Jobbik azt is szeretné elérni, hogy a hiteltörlesztési moratórium ne járjon le december 31-én, és januártól is számíthassanak a magyar emberek, valamint a vállalkozások hasonló könnyítésre. Azonban a törlesztési moratórium alatt nem szeretnék azt látni, hogy "a kamatos kamat kamatának a kamatával" növelik a tartozásokat – fogalmazott. Z. Kárpát Dániel hozzátette: emellett elrendelnék a kilakoltatási moratóriumot a válsághelyzet végéig, és hadat üzennének a végrehajtói túlkapásoknak is.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Még több pénzt a bankoknak!!! A sok marha,már elnézést, aki beszopta ezt a moratórium dumát...ez akkor lett volna némi segítség, ha a moratórium idejére befagyasztják a töketartozás kamatozását is, de ezt ügyesen kihagyták...magyarul, aki igénybe veszi a moratóriumot, annak csak az adóssága nő...és ha igaz az ,hogy mennyien vették igénybe, akkor orbán nyugodtan aludhat, mert ennyi hülye embertől nem kell félnie!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Jozefina
Hallo jobbikosok!!! Nem meghosszabbítani, hanem megszüntetni kellene, mint tették a környező országokban és csodák csodája a genya bankok túlélték!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.