Péntek este 11 órakor emailben értesítette hét osztály tanulóinak szüleit a szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola, hogy az iskola egyik pedagógusának koronavírus-tesztje pozitív lett.

Egy szombathelyi általános iskola hét osztálya kényszerült karanténba az egyik tanár megfertőződése miatt

Az e-mailket az érintett osztályok osztályfőnökei küldték – tájékoztatta a nyugat.hu-t egy harmadik osztályos diák édesanyja.

A levélben azt is írták, hogy a Nemzeti Népegészségi Központtal egyeztetve értesítették a szülőket, a pedagógus által oktatott hét osztály tanulóit szombat reggeltől karanténba helyezték.

(nyugat.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
érdekes tanévnek néznek elé a gyerekek...ez úgy marhaság ahogy van...vagy ne játsszanak karanténosdit, vagy álljanak vissza az otthoni oktatásra...letelik a két hét...utána első nap megint valaki pozitív lesz,kezdik előröl? így már el is múlt egy hónap...
kereső
@Pálinkás Pál: Hát még a szülők. Mert kinek van 12 hónapnyi szabadsága, hogy bármikor otthon maradhasson a gyerekével- jövedelem nélkül. Hány család van ma Magyarországon aki ezt igy megengedheti magának??? Lesznek ebbők problémák- hamarosan.
Pálinkás Pál
@kereső: ezért mondom, ez úgy baromság mint minden amit a törpe elrendel...persze értem én a digitális oktatásra adott uniós pénz máshol landolt...de lassan már csak a krumplisok fognak áhítattal tekinteni rá...mert nekik nagyon egyszerű a világ!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.