Hajnal Miklós Momentum elnökségi tag a kormánypropagandára elvett milliárdok miatt tiltakozott így. Momentum Mozgalom elnökségi tagja elmondta, a koronavírus-járvány csak újabb lehetőség volt a Rogán által vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodának arra, hogy a korábbi, Soros-ellenes kampányhoz hasonlóan ismét közpénzből milliárdokat költsön el a kormány és a Fidesz politikai üzeneteinek népszerűsítésére.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Szeparepa2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy TEK(életlen)re sikerült akció

egyébként jellemző az index.hu átalakulására a beszámolás módja; a hangnem még nem az igazi, de az irány már megvan

Mint ismert a momentumos aktivisták Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének otthonánál akcióztak. Mondván, hogy a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel, ezért vittek neki néhány zsákkal abból a több tízezer ívből, amelyet a Momentum gyűjtött össze az elmúlt hónapokban.
A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben reagált, amely szerint eleve téves az az állítás, hogy Rogánnak villája lenne, csak a társasház legfelső emeletén bérel lakást.
A portál gúnyos megjegyzése szerint: „Az Index információi szerint a dolog szépséghibája csupán az, hogy Rogán Antal a háromlakásos társasházban nem a kertkapcsolatos ingatlant lakja, így a szemét a szomszédnál kötött ki. ”!
Nos ha visszatekintünk Orbán csatlósai működésére a számos kamu (nem ritkán magán bosszú) bejelentés alapján történő téves lerohanás mellett szép számmal sorolhatjuk azokat az eseteket, mikor a szomszédokat zaklatták TÉVEDÉSBŐL!!! =))
Aki Én
@RonaGyuri: ,,...landolt a szemét."
Legalább pontosan fogalmaztak.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.