Megtörtént a vádemelés.

„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” – forró ételt öntött sokat szenvedő feleségére a férj – az asszonynak még a haja is kihullott

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette emelt vádat egy férfi ellen, aki 2019 őszén egy Kiskunhalas környéki községben rendszeresen szidalmazta és bántalmazta a rossz egészségi állapotban lévő feleségét, egyszer pedig forró ételt is öntött a fejére.

Tavaly szeptember közepén a a férfi ordítozni kezdett a nővel, a hajánál fogva a földre rántotta, miközben azt kiabálta, hogy „ mikor döglesz már meg, te rohadék?”.

Ezután még a forró ételt is a bántalmazott és megfélemlített nő fejére öntötte, aki a bántalmazás miatt testszerte 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett, részben még a haja is kihullott.

Forrás: 444

Kép: Pixabay

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Majd ráfogja a vak komondorra...Szabadalmaztatott NER eljárás. Aztán meg beperli az asszonyt a neki okozott kellemetlenségért, és előbb elitélik a nőt, mint a tettest.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Majd ráfogja a vak komondorra...Szabadalmaztatott NER eljárás. Aztán meg beperli az asszonyt a neki okozott kellemetlenségért, és előbb elitélik a nőt, mint a tettest.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
SystemError
@nezelodo: Átlag nemzethy savazós bácsi lehet!
namihami
És tessék mondani, ez mellé kellhet nekünk a migráncs? Hiszen mi megoldjuk a fehér, keresztény, hetero magyar férfival. Semmi import...
Eriksson
Ennek a fószernek is hiába olvasnának fel naponta az isztambuli egyezményt.
Gyütt Mönt
Ha a nő a facén közzétenné a férje nevét, akkor a férj iszonyú kártérítést követelne a jóhíre megsértése miatt. Ilyen törvényeink vannak.
Eriksson
@SystemError: Tanítónéninek jelentem, hogy az isztambuli egyezmény egy fassság, a mindennapi életben semmit sem ér.
SystemError
@Eriksson: Látom, hogy ma shikari kolléga zsidózni kezdett, te meg nőgyűlőlni. Ez lett kiadva, újabb szintet kell lépni a bázis célközönség felé? Ez lesz az új fidess célközönség a vérnáci, zsidózó, nőgyűlölő, iskolázatlan tahó? Sok sikert! :)
Eriksson
@SystemError: Nagy szegénységre vall, ha csak ennyi jött le a beírásomból.
SystemError
@Eriksson: Mesélj erről miért annyira élvezetes számodra az isztambuli egyezmény hiánya. igazolva láttad ebből az esetből, hogy nem tartjuk be és erre le is öntik forró étellel a nőt? Agyhalott...:)
Eriksson
@SystemError: Úgy áperté: Az isztambuli egyezménnyel langyosabb lett volna az étel?
Ezt csak egy agyhalott hiheti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.