Szeptember 15-i dátummal, azonnali hatállyal meneszti Orbán Viktor Kiss Zoltánt, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját – vette észre az Azonnali a Magyar Közlönyben.

Orbán Viktor azonnali hatállyal menesztette az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját
Kiss Zoltán, Orbán Viktor és Pintér Sándor – fotó: MTI/Máthé Zoltán

A döntést nem indokolták, csak annyit árultak el, hogy mindez Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára történt.

A most 39 éves Kiss Zoltán 2015-ben került az Alkotmányvédelmi Hivatal élére. 2005 óta teljesít hivatalos szolgálatot, részt vett az Alkotmányvédelmi Hivatal jogelődje, a Nemzetbiztonsági Hivatal, majd a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodájának munkájában is. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egyre szaporodik a kitaszítottak és kibaxarintottak száma,-különben mi pitschanak köll alkotmányvédelmi föigazgató?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
egyre szaporodik a kitaszítottak és kibaxarintottak száma,-különben mi pitschanak köll alkotmányvédelmi föigazgató?
kereső
@RonaGyuri: megdöbbentő! A káros hatásain kivül is- a jegybank nem végezhet "kereskedelmi banki" tevékenységet. Tiltja a jegybank Tv.(bár ezt semmedig sem tart módositani). Talán a forint védelmével kéne a kuszaszeműnek többet törődni-ez legalább bele is illene a tevékenységbe.
justhpeter
Ebből nem derül ki, hogy a menesztett mit csinált, vagy mit nem csinált, azaz mi volt a menesztés oka.
tudode
Persze!
.
Már akkor át kellett volna írni a cégért, un. alkotmányos válságban ALAPTÖRVÉNY VÉDELMI GITTEGYLETNEK, mivel rossz a cégér.
.
Nem hallotta meg a jövő nemzedéke intelmét amikor 2011-ben a fityisz hadiszállásán a fiatalokra ráuszították/ta a farmer gatyás katonákat az, aki nemzetbiztonsági szempontból nem lett átvizsálva
.
--- Az alkotmány nem játék
.
www.youtube.com/watch?v=yOG_OeE7g7A
.------------------------------------
..
-----Kitálalt az emberölésért ült Szőke: "felső körökből utasítottak, hogy védjük a Fidesz-székházat, verjük szét a Fradi-edzőt és Kassait"
.
alfahir.hu/2018/03/19/fradi_kubatov_szoke_szabo_ferenc_kassai_viktor_moniz
-----------------------------------
.
Válámi van, csak nem az igázi (Rajkin)
kereső
"A nemzetbiztonsági szolgálatokat két nagy csoportba sorolhatjuk: a polgári és a katonai szolgálatokra. A polgári nemzetbiztonsági szolgálat része az Információs Hivatal, az Alkotmányvédelmi Hivatal és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatok, a katonai szolgálatokhoz tartozik a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat. A hivatalokat és a szakszolgálatokat főigazgatók vezetik, akik kinevezéséről és leváltásáról a szervezetirányításért felelős miniszterek döntenek. A nemzetbiztonsági szolgálatok helyi és területi szervekre tagozódnak.

Az Információs Hivatal aktív szerepet játszik a nemzetközi és a hazánkat fenyegető terrorizmus, kábítószer-kereskedelem, illetve valutaspekuláció elleni harcban, de fontos szerepet tölt be Magyarország diplomáciai, külgazdasági és tudományos kapcsolataiban is.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal fő feladata, hogy felderítse és elhárítsa hazánk területi egységét, függetlenségét, demokratikus berendezkedését, politikai és gazdasági érdekeit sértő cselekményeket.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatok a magyar állam belső rendjének védelme érdekében, szigorú jogszabályi keretek között nyílt és titkos információgyűjtést végez az erre felhatalmazott szervek kérésére"

A felmentést pintér javasolta.
Jozefina
Talán, mert ő tűnik a képen a legértemesebbnek??? Nem fér már be a maffiába!!! De ez csak találgatás, mert titkolóznak!!!
Gauntlet
nem teljesítette elég gyorsan a parancsokat? vagy válni akart mint Mészáros Lőrinc ?
Nessy
@Giovanni Alba: Lehet, hogy új műsorhoz, új férfi kell? Bár nem lévén Alkotmányunk, így a kutyának sem hiányozna az egész gittegylet!
kereső
@Nessy: Csak a neve AH. Feladatai ott vannak fenn. Érdekelne egyébként, hogy mi volt a bűne??,Kinek, vagy minek a gazdasági érdekeit sértette meg. Mert demokratikus berendezkedését nem sérthette meg- hiszen az nincs csak a látszat szintjén.
Nessy
@kereső: Lassan már látszat szintjén se!
ómió
Efftársilag van ideálisabb egy jó "zorbánozáshoz"?
Clavigo
Basszus,,,,csak nem belelapozott a " titkosított aktákba " ??
volvós
Széllel szemben (?)...Orbán - Pintér rögtönítélő bíróság előtt...
kereső
@Nessy: Amig a "többpárti" parlament dolgozik???,,addig a látszat is fennáll.
Clavigo
Felkészül az " osztrák nyugdíjas "... ? Vagy csak simán elássa magát a csávó,,valahol ?
Clavigo
..." az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt "..:) :) :) :) XDXDXDXXXXX.
Giovanni Alba
@Clavigo: Véletlenül hátba lövi magát. Kétszer. Egy rendőrautó hátsó ülésén. Megbilincselt kézzel.
csipetke
@justhpeter: 6:52 Azt olvastam,hogy valószínűleg a Kaleta-ügy miatt repült
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kereső
Egy kis adalék. Találtam- mert aki keres, az talál:)))))))))
"Napi bukó, II. rész. Kiss Zoltán dandártábornok, az elhárítás főnökének tegnapi leváltásához még az alábbi információk dukálnak:
A nemzetbiztonsági oldalról teljesen áttekinthetetlen Rogán-Habony-féle letelepedési kötvénybiznisz egyik következménye, hogy több fedett orosz titkosszolgálati ügynök is magyar útlevélhez juthatott. Ezért is tett 2018 októberében „Hazaárulás megalapozott gyanújával” feljelentést a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettes ellen a letelepedési kötvénybiznisz miatt Mirkóczki Ádám, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának akkori jobbikos elnöke. Emellett kezdeményezte az eddig kiadott tartózkodási és letelepedési engedélyek felfüggesztését.
Az már most tudható, hogy a magyar kötvényprogramban jutott be az EU területére egy arab drogkereskedő, továbbá oroszországi lakcímet használva Atiya Khoury, Bassár el-Aszad szíriai diktátor nemzetközi tiltólistán lévő, pénzmosásért körözött üzletembere. Khoury 2016 nyara óta szerepel Magyarország szoros katonai szövetségesének, az Egyesült Államoknak a szankciós listáján. Az amerikai pénzügyminisztérium szankciós dokumentumai szerint Khoury a szír rendszer támogatására mozgatott készpénzt Oroszország, Libanon és Szíria között, valamint emberi jogi jogsértések miatt is felelősség terhelheti.
Az orosz hírszerzés főnökének, Szergej Nariskinnak a fia is letelepedhetett hazánkban, de pénzért bebocsáttatást kapott egy olyan Kreml-közeli üzletember, akit a kinti sajtó egy maffiacsoport vezetőjeként ismer.
A Transparency International számításai szerint Magyarország 30 milliárd forintot bukott a kötvényügyleten, Fidesz-közeli cégek viszont több tízmilliárdot kerestek. A kötvényvásárlással pedig közel 20 ezer, harmadik országból érkező – többségében közel-keleti, orosz, kínai – állampolgár jutott magyar vízumhoz. "
kereső
...A hazai közállapotokat jól mutatja, hogy a letelepedési kötvényprogramot koordináló Rogán Antal miniszter - akiről 2017 nyarán jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy lehet bűnözőnek nevezni – 2018 februárjában bekerült az Orbán által vezetett nemzetbiztonsági kabinetbe."
Peller Anikó
@Horizont: "Orbán Viktor Magyarország stratégiai ágazatainak, a magyar gazdaságnak jelentős részét gyerekkori barátja, Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő nevére írta. A közvagyon magánvagyonná lett. Mindenki tudja, hogy Mészáros Lőrinc Orbán strómanja."

Tyíha, eddig ezt nem is tudtuk. Tényleg a lopott vagyonkát a panelproli 5. Iktor egyszerűen ráíratta a haverjára? Akkor most hamar kiderül, hogy a cigusbarátocska nem is olyan okos mint a cukorhegy. A sok ezer milliárdnak gyorsan gazdát kell cserélnie, mert még ez az okostojás kimenekíti a vagyonkár a kajmán szigetekre, aztán a főzígó bottal ütheti a monyát.
SystemError
Kezdjétek kivenni a bankban tartott pénzeket jut eszembe...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.