306 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 17-en vannak lélegeztetőgépen.

726 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 13 879 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 646 fő, 4130-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 9103 fő. Az aktív fertőzöttek 43%-a, az elhunytak 58%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 306 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 17-en vannak lélegeztetőgépen.

Ismét több mint 700 új fertőzöttet találtak

A koronavirus.gov.hu közlése szerint a közösségi terjedés megfékezése érdekében továbbra is kerüljük azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan vannak, lehetőleg tartsuk a szociális távolságot, gyakran és alaposan mossunk kezet. Akinél külföldi tartózkodás vagy egyéb ok miatt hatósági házi karantént rendeltek el, az szigorúan tartsa be. Bárki, akinek tünetei vannak, az ne menjen közösségbe, hanem maradjon otthon és telefonon értesítse háziorvosát.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(koronavirus.gov.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
@Horizont: .
Az egész ország már hasonlit a "csutira", olyan kavar van szinte minden szinten, mert átment pandémiásba, polihisztorként, az van, amit rémálmai után kitalál, feljegyzi a jegyzetébe, aztán van amit elvet, aztán van amit, bármi áron, tűzön, vízen, kórházi ágyak hadgyakoréatán keresztül véghez visz. Jelen esetben fel van készülve lélegeeztető kütyükkel, aztán hadd hulljon a férgese.
.
Megengedheti magának, mert hagyjuk.
.
Jobbulást kívánok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
@Horizont: Húúúúúúúúú!! Ez durva!!! Azért csak fel a fejjel, elhiszem hogy nem könnyű, de lassan majd csak kilábalsz belőle!!
KITARTÁST!!!
simmering73
@Horizont: Nagyon örülök, hogy már jobban vagy. A minta levétel brutális - ezt hogy kell érteni?
Nessy
@Horizont: Kedves fórumtárs! Mielőbbi javulást, szövődmény mentes gyógyulást kívánok! Vigyázz magadra, és a családodra!
Jozefina
Mert Mo mindenben jobban teljesít!!! A hozzá nem értés és a kézi vezérlés működik orbán által!!!? Semmit nem ért hozzá!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Nyugalom! Türelem! Rendben van az immunrendszered!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.