Egy rádióban mondta ezt el.

Az Index új vezetője elárulta: több jobboldali újságíró dolgozik a lapnál, mint előtte

Sztankóczy András, az Index stratégiai igazgatója volt a Spirit Fm hétfő esti vendége. Sztankóczy a Válaszonline-tól érkezett még júliusban az Index igazgatóságába, de ma már az Index vezető szerkesztője és stratégiai igazgatója a nyári felmondáshullám következtében.

Több jobboldali újságíró van az Indexnél most már, mint korábban. Az nekem mindig problémám egy lappal, ha annak minden munkatársa egy kérdésről ugyanazt gondolja. Eltűntek a sokszínű szerkesztőségek. Ha van kihívás az Indexnél fel lehet-e építeni, hogy különböző világnézetű emberek tudnak-e egymással dolgozni.

- árulta el.

Forrás: 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
...jobboldali?
Most így hívják a propagandistákat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
...jobboldali?
Most így hívják a propagandistákat?
Giovanni Alba
Én kis naiv meg azt hittem, egy újságírónak objektívnek kell lennie. Lehet véleménye, de a cikkben a tényeket kell megírnia. A véleményét meg egy véleménycikkben. Mert hogy : A hír szent, a vélemény szabad. Bár az MTVA (már megszűnt, helyette Közszolgálati Közalapítvány van, a hírhamisító vezérigazgató vajon még ott van?) ezt felcserélte.
Eriksson
"Az Index új vezetője elárulta: több jobboldali újságíró dolgozik a lapnál, mint előtte"
Na és mi lesz a baloldali függetlenséggel?
tudode
Na ezt is megéltük, hogy beindul a szabadeurópa.hu 22 év után, mert mindennek/mindennek olyan csutis jobboldalinak kell lennie, ha érvényesülni szeretne, hol liberális, hol polgári, hol illiberális, a bánat tudja hogy minek.
.
Remélhetőleg a szabadeuropa.hu nem vált át jobboldalivá, amely orgánum megírja, hogy mi folyik ebben a pöccelentett országban!
..
Arról nem is szólva, hogy a még látszólag objektív orgánumok is kénytelenek cenzúrázni a híreket, mert aztán van aki egy tollvonással vót/nincset rendelteti el a piszkos melóra hajlandóakat a mindenre ható jelentéktelen, aki még a közjogi méltóságát is úgy képes viselni, mint a trottyos gatyáját, tudvalévő, hogy egy olyan országban, amely jogilag nincs is!
.
A lét a tét szinte minden szinten!
jesz
Ők a beépített b30-as blokktéglák...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
Hát, aki ott dolgozik, az "kifranc" lenne, ha nem "jobboldali"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.