Elvileg Pintér Sándor javaslatára.

Orbán kirúgta a titkosszolgálat vezetőjét – Vajon mi állhat a háttérben?

Szeptember 15-i dátummal, vagyis azonnali hatállyal menesztette Orbán Viktor miniszterelnök Kiss Zoltánt, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) főigazgatóját, derül ki a szeptember 14-i Magyar Közlönyből.

Forrás: 168 Óra

Kép: MTVA

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem figyeltettett meg jól minden ellenzékit és újságírót. Felháborító, hogy Szijjártó nem sunnyoghatott a lopott milliárdokkal külföldön úgy, mintha itthon helikopterezne. Felháborító!:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Horizont: Nem engedélyezte a telefonok lehallgatását(azoknak,akik nem "szeretik" a fideSSt")!
SystemError
Nem figyeltettett meg jól minden ellenzékit és újságírót. Felháborító, hogy Szijjártó nem sunnyoghatott a lopott milliárdokkal külföldön úgy, mintha itthon helikopterezne. Felháborító!:)
levarosbukta
Tudtam hogy valaki f@szulni fog a Szijjártó jachtozásának megszellőztetése miatt.
justhpeter
Nem mindegy ? A rendelkezésre álló szervilis seggnyalókból csak rosszabb kerülhet a helyére.
jesz
A kis pernahajder...létezik, hogy nem tudta mit kell tenni egy igencsak fontos, bizalmi állás megőrzése érdekéen?...á, az nem lehet...valkinek kellett a hely...de ki lehet az a valaki? tuti, hogy nagyon megbízható...annyira, hogy már fokozni sem lehet.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Edmond Dantes
Ez a hivatal tulajdonképpen a Nemzetbiztonsági Hivatal.Orbán szemében nem a korrupció,a törvénytelenség, a lopás vagy a pedofília a bűn,hanem a lebukás.A hivatal elnöke Kiss Zoltán ezt nem tudta megakadályozni,ezért neki is buknia kell.Ez az Orbán féle protestáns erkölcs lényege, már tíz éve!!!
ómió
Ez ám a "kiváló felület" a ráhazudósdira, efftársak!
kokopelli
...egy gyomorrontás a kirúgás okozója! ...zsíroskenyér szalonnával és disznósattal ebéd előtt? (;-o)
nezelodo
Véletlen belepiszkált valamibe, amibe nem kellett volna. Ha nem csinál semmit ez nem történik meg.
SystemError
@ómió: 09:50 Ahogy mondod, ez egy jó felület...:)

Propeller.hu->IKO holding-> PS Online Média Kft -> Mangusta Investment Sa

"A Válasz.hu értesülése szerint Mészáros Lőrinc és Habony Árpád stábja szintén bevonult az IKO Holdingba"

"Beszállt a titokzatos luxemburgi befektető Mangusta Invest SA a Fidesz-közeli médiamacher Tombor András reklámcégébe, az Atmediába."
Aki Én
@ómió: Erre te vagy a megdönthetetlen bizonyíték.
ómió
@Aki Én: Pedig fentebb se én, hanem System Error efftársad adta tanújelét! Vagy te "kapcsiból" szereted másra hazudni?
Aki Én
@ómió: ...megint kapcsiból lebuktam. Eszméleten jól forog ma az eszed.
ómió
@Aki Én: Ennél nagyobb bajod ne legyen! Efftársilag egy kis lebukás nyilván "rutin"!
kereső
"Napi bukó, II. rész. Kiss Zoltán dandártábornok, az elhárítás főnökének tegnapi leváltásához még az alábbi információk dukálnak:
A nemzetbiztonsági oldalról teljesen áttekinthetetlen Rogán-Habony-féle letelepedési kötvénybiznisz egyik következménye, hogy több fedett orosz titkosszolgálati ügynök is magyar útlevélhez juthatott. Ezért is tett 2018 októberében „Hazaárulás megalapozott gyanújával” feljelentést a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettes ellen a letelepedési kötvénybiznisz miatt Mirkóczki Ádám, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának akkori jobbikos elnöke. Emellett kezdeményezte az eddig kiadott tartózkodási és letelepedési engedélyek felfüggesztését.
Az már most tudható, hogy a magyar kötvényprogramban jutott be az EU területére egy arab drogkereskedő, továbbá oroszországi lakcímet használva Atiya Khoury, Bassár el-Aszad szíriai diktátor nemzetközi tiltólistán lévő, pénzmosásért körözött üzletembere. Khoury 2016 nyara óta szerepel Magyarország szoros katonai szövetségesének, az Egyesült Államoknak a szankciós listáján. Az amerikai pénzügyminisztérium szankciós dokumentumai szerint Khoury a szír rendszer támogatására mozgatott készpénzt Oroszország, Libanon és Szíria között, valamint emberi jogi jogsértések miatt is felelősség terhelheti.
Az orosz hírszerzés főnökének, Szergej Nariskinnak a fia is letelepedhetett hazánkban, de pénzért bebocsáttatást kapott egy olyan Kreml-közeli üzletember, akit a kinti sajtó egy maffiacsoport vezetőjeként ismer.
A Transparency International számításai szerint Magyarország 30 milliárd forintot bukott a kötvényügyleten, Fidesz-közeli cégek viszont több tízmilliárdot kerestek. A kötvényvásárlással pedig közel 20 ezer, harmadik országból érkező – többségében közel-keleti, orosz, kínai – állampolgár jutott magyar vízumhoz. "
kereső
..A hazai közállapotokat jól mutatja, hogy a letelepedési kötvényprogramot koordináló Rogán Antal miniszter - akiről 2017 nyarán jogerős bírósági ítélet mondta ki, hogy lehet bűnözőnek nevezni – 2018 februárjában bekerült az Orbán által vezetett nemzetbiztonsági kabinetbe."
ómió
@Aki Én:Na, ugye! Akkor jól sejtettem!
advocat
Semmire nem alkalmasak. Mármint a cég és főnökük (ki is az?). Mert azért pl:egy pedofil külügyest illene felderíteni és nem a jenkikre várni. És 34 évesen kevesen szoktak tábornokok lenni. Jó. Napoleon 26 volt.
Aki Én
@ómió: ...jól! Anyám kérdezte, ismerek-e hiteles, megbízható embert. Megemlíthetlek?
ómió
@Aki Én: Helyetted a PB szokott dönteni? Én sosem voltam tag! Abban sem!
Aki Én
@ómió: PB mint pártbizottság? Erről orbánt kérdezd, ő volt ifjú tagjuk, meg persze a családja.
Én ,,kívülálló" vagyok e témában, nem ismerem belülről a szektád.
Akkor most megemlíthetlek, vagy nem?
Aki Én
@sgl: ...meg a többi. A fidesz-KDNP-bn jelenleg több az ex-szoci, mint az úgynevezett baloldalon összesen.
ómió
@Aki Én: De hisz' magad írod, hogy volt! Már, ha volt és ez is nem efftársi "ráhazudós tétel"! Hogy tudná megmondani a jelen "efftársi szokásrendjét" az, aki állítólag volt? Több évtizede! Már, ha! Ezért kérdezlek téged! Te, "kívülálló"? Sosem tűnt még fel neked, hogy a kommentjeid egy az egyben szokták "fedni" a "haladó baloldali állásfoglalások" tartalmát? Ez véletlen? Ez az állandó véletlen? Vagy csak aféle "tudatalatti efftárs" vagy? Ha meg igen, akkor hogy határolódhatsz így el? Hogy mutogathatsz így másra? Láthatóan még abban sincs saját szavad, véleményed(?), hogy anyukádnak mit/kit említhetsz meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.