Növelné a szociális területre fordított állami költségvetést az LMP.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem csak ebben, minden hasonló területen!! =))
kereső
"Növelné a szociális területre fordított állami költségvetést az LMP."- az a kérdés, hogy mennyivel. Mert a mostani összeg gyakorlatilag nulla.Orbánék a szociális hálóz teljesen szétszaggatták. Nincs.
Nessy
Mi nem tartozunk a "családhoz", nem hajtunk hasznot a népgazdaságnak, velünk már csak a baj, meg a szégyen! Igazán lehetne bennünk annyi tisztesség, hogy csendben, a legkisebb macerával, kímélve az egészségügyi ellátórendszert és a tb meg a nyugdíjkasszát feldobjuk a talpunkat, csak előtte ássuk meg a sírunkat.
vitriol
Az ilyen megállapítást a kormány tagjai el sem olvassák! Rendszerint Ferenc József elhíresült mondásával értenek egyet. /"minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve"/
simmering73
Sajnos nem ccsak ott, mindenben. Ezt hozta a 10 éves fideszdúlás.
Rockxy
és igen!
mink hajcsuk a sereget, mer a mi kezünkbe van a karikás ostor!
Yoda69
@Oposit: Nincs igazad. Ongyilkosok es alkoholistak szamaban az elmezonybe tartozunk. :(
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
advocat
@hidip: Anyád a szopósribanc még dolgozik? Vagy már nyugdíjas?
Eladott Ország
@Oposit: szeptember 15. 19:0 ◘ Számból vetted ki a szót. Magyarország Európa szaros segglyuka .Előbb-utóbb összedől a kontinens első számú kipcsak disznóólja és ott találja magát a magyar társadalom, ahol a románok voltak 89 decemberében. Idő kérdése.
Orbán: Nem értem mi ez az elégedetlenség?!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93059165_2577868745814874_2316688304147267584_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_dsohy6mCMUAX_RFShf&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=72c3997d623e51b69c503310e91e006b&oe=5F8D5EE8
jesz
"Növelné a szociális területre fordított állami költségvetést az LMP."

a szociális terület nem érdekes, nincs a kormánytagoknak rászoruló családtagja.

nos az LMP csak álmodik a fizetéséért...elkezdődött az őszi füstölés, egy füstkommandót sem látni, pedig megígérték...akinek nincs bevezetve a gáz, azt értem, de ahol minden házban bent van a gáz, ott a gázkazán, mégis fával-szénnel fűtenek az öreg kazánokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.