Nem árt ma figyelni az M5-ös, M0-s déli szakasza, M7-es és a 8-as főút alkotta útvonalon, mert zárt alakzatban fognak közlekedni a katonai konvojok.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M31-es autópályáról az M0-s autóút déli szakasza felé tartók baleset miatt sávzárásra és kisebb torlódásra készüljenek az autóút feletti hídon!

- Az 1-es főút tatai szakaszán, a vasútállomás felé vezető út kereszteződésében a 66-os km-nél víznyelő rácsot cserélnek várhatóan fél 9-től, félpályás lezárás mellett. Jelentős torlódás várható, így aki teheti, napközben kerülje el a környéket!

- Az erős forgalom miatt már torlódnak a járművek az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, valamint az M0-s autóút északi szektorán a 11-es főút felé vezető oldalon, a 10-es főúton Solymár térségében, és a 31-esen Mendénél.

Katonai konvojok lesznek az utakon

Fontos információ, hogy ma napközben Budapestről, Szolnokról és Hódmezővásárhelyről is jelentős számú katonai jármű indul kiképzésre a Veszprém mellett található gyakorlótérre. A megszokottól eltérő méretű és sebességű járművekre leginkább az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, az M0-s autóút déli szakaszán, az M7-esen Letenye felé, valamint Székesfehérvártól a 8-as főúton lehet számítani. A zárt menetoszlopokat kellő óvatossággal közelítsék meg! Másnap, csütörtökön térnek vissza helyőrségükbe a katonai eszközök.

Építkezések, lezárások

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az 54-es km-nél lévő Örkény pihenőhelyet felújítás miatt lezárták. A munkavégzés október végig tart majd.

Az M3-as autópályán, Kerekharaszt térségében kiépítették az új terelést a 47-es és 50-es km között. Vásárosnamény irányába a forgalmat sávelhúzással a külső-és leállósávra irányítják, míg a Budapest felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják.

Hatvan térségében szintén burkolatjavítást végeznek, az 57-es és a 60-as km között Vásárosnamény felé a belső sávot lezárták, a forgalmat a külső és kapaszkodósávra terelték, illetve a Budapest felé vezető irányban a belső sávra irányították át.

Az M1-es autópályán, a 135-ös km-nél lévő Börcs pihenőt újra átadták a forgalomnak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.