Más megbetegedésről nem tud az iskola.

Tünetmentes koronavírusos kisiskolást találtak Egerben, emiatt egy teljes osztály és négy pedagógus megy karanténba – írta meg az egriugyek.hu az Eger TV adására hivatkozva.

Tünetmentes koronavírusos kisdiák miatt egy teljes osztályt és négy tanárt karanténba tettek Egerben

Fotó, címlapkép: Illusztráció – pixabay.com CCO

A cikk szerint az egri Szent Imre Katolikus Általános Iskola a közleményéen arról tájékoztatta a lakosságot, hogy szeptember 10-én közölte velük a járási hivatal: az egyik alsó tagozatos diák pozitív vírustesztet produkált, de ugyanakkor tünetmentes.

Az iskola a járványügyi protokolloknak megfelelően értesítette az állami szerveket, az iskola fenntartóját, valamint az érintett osztályba járó diákok szüleit. Jelenleg az osztály tanulói, valamint négy tanár házi karantéban van, ennek határideje szeptember 23. A diákokat digitális tanrendben oktatátják tovább, az intézményben további megbetegedésről nem tudnak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egyre több helyen derül ki a fertőzés, hála a szaporodó teszteknek. Az iskolák esetében végre kipróbálhatják a hosszú évek óta fejlesztett digitális lehetőségeket az oktatásban, amely ugyan sok pénzt emésztett fel, meg egy kormánymegbízott sok évi munkáját! Remélem nem meztelen a király, és legalább egy papírzsák lesz a fején.
vacsi
Mindegy, hogy valaki, ha megfertőződött, tünetmentes-e, vagy sem, attól ő még fertőz! Egerben nagyon helyesen jártak el!
emerencia
@vacsi: A legnagyobb baj, hogy ezt nagyon sokan nem veszik tudomásul. Naponta többször hallom másoktól, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy hordom-e a maszkot és szabályosan viselem-e, mert a saját egészségemmel azt csinálok amit akarok. Mivel lehetne az ilyen emberek fejébe vésni, hogy ez nem az a helyzet amikor csak és kizárólag saját magukról van szó?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.