A Demokratikus Koalíció elnöke és a visszavonult milliárdos egy budai étteremben egyeztetett – tudtuk meg egy magát felfedni nem kívánó forrástól. Igyekeztünk utánajárni, miről is volt szó a találkozón, kaptunk is választ az egyik féltől, amolyan szokásos mellébeszélős stílusban. Simicska Lajos a 2018-as országgyűlési választások előtt még minden erejével és pénzügyi forrásaival a Jobbikot és Vona Gábort támogatta, azonban a korlátlan anyagi támogatás is kevés volt a győzelemhez. Simicska a csúfos vereség után visszavonult és Veszprémben tölti mindennapjait. Simicskáról rég lehetett hallani, azonban információink szerint a hét elején a milliárdos egy másik milliárdossal, a DK elnökével, Gyurcsány Ferenccel találkozott Budán, a XII. kerületi Böszörményi úton, egy étteremben. A közös étkezést követően e-mailben fordultunk Gyurcsány Ferenchez, aki rendkívül frappáns és méginkább viccesnek szánt nyilvános Facebook-posztban válaszolt. Íme, levelünk és Gyurcsány válasza: Információnk...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@putriskurvaanyád: "Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán"

Információink szerint...:) Ennyire olcsó tróger csicskamédiát.. Még, ha így is volt egy fotó vagy valami újságírói tevékenység.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
Elolvastam a pestisracok.hu írását erről a találkozóról. Akár durbincs is írhatta volna, abszolút értelmetlen. Amolyan "nesze semmi".
SystemError
@putriskurvaanyád: "Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán"

Információink szerint...:) Ennyire olcsó tróger csicskamédiát.. Még, ha így is volt egy fotó vagy valami újságírói tevékenység.
SystemError
@durbincs: Nem lehet, hogy a putris kurva anyádról volt szó?
vitriol
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy a pestisrácok már régen lecsusszant durbincs szintjére, és ezen a szinten itt nem szoktunk társalogni!
Qqberci
Megvitatták, van-e egyáltalán olyan elkészítési mód, ami ehetővé tesz egy durbincsot...
Eriksson
Bárkivel ebédelt, hamar elment az étvágya. A húsleves csak-csak elfogyott, de a spagettit így kénytelen volt hazavinni.
SystemError
@durbincs: Apa mivel foglalkozol? Egy putris hírhamisító köcsög vagyok és rohadt halfarok a jelem fiam:)

Propeller.hu->IKO holding-> PS Online Média Kft -> Mangusta Investment Sa

"A Válasz.hu értesülése szerint Mészáros Lőrinc és Habony Árpád stábja szintén bevonult az IKO Holdingba"

"Beszállt a titokzatos luxemburgi befektető Mangusta Invest SA a Fidesz-közeli médiamacher Tombor András reklámcégébe, az Atmediába."
SystemError
@durbincs: Putris kurva anyád nem tanított meg igazat mondani te hírhamisítő köcsög?
csak úgy....
@SystemError: a kedves mama a dob utcában mosónö volt a bátor papa ejtöernyös a horthy mikinél,aki már a kiképzés alatt többször beverte a buksit.
durbincsot a pap miklós, adolfnak keresztelte ,persze ha jól számolok,akkor nem is lehet az ejtöernyös gyereke..
SystemError
@csak úgy...: A Dob utcában ott volt régen a használt szex-turkáló bolt, gondolom az volt a törzshelye:) Akkor pont a VII-ből lett ez náci patkány? Gondolom a környezetére fogta, hogy egy baszadék, ahogy ez lenni szokott az ilyeneknél
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Aki Én
Na, én sem vagyok normális. Elolvastam a ,,cikk" alatti hozzászólásokat, és elment az életkedvem. Hát milyen elbaszott kretének élnek itt, te jó isten...???
@a halnak is csak segge: ezt te írtad elmebeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.