De felkerült Bécs is azoknak a kockázatos területek listájára Németországban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@simmering73: Ebben sajnos mi is hibásak vagyunk. Nagyon félvállról lett véve a nyáron az egész. Miután kellett a Balaton menti bevétel, ott aztán se maszk, se távolság. Sport események, bulik stb. Még most is egyik másik ifjú ha meglát egy idős embert maszkban, már jön is beszólás. "Nézd, hogy félti a tyúkszaros életét!" Hé, nyanya! Üres a temető"! " Né mán, kiszökött a temetőből oszt nem talál vissza!" Ezek a tegnapi és mai utcai beszólások voltak, nem csak nekem. Válaszolni nem ajánlatos, mert nem vagyunk velük egy súlycsoportba. Nem a tavaszi teljes zárlat, de legalább némi szigor el kelne!
verőce21
Budapest máris "utolérte" Bécset...? :)
voltmárjobbis
„El kell keserítsek mindenkit, Magyarország Franciaország után a második helyre zárkózott fel a lakosságra vetített járványterjedési számokban. Megelőzve ezzel Spanyolországot, és messze megelőzve Olaszországot. Magyarországon Európához képest brutálisan tombol a járvány a lakosságra vetített számok alapján. Ez a fekete igazság.” írta Jakab Ferenc a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportjának vezetője
Jozefina
Mert a törzs, cecilia, kásler, orbán csak kullog az események után, kapkodás, hozzá nem értés jellemzi a tevékenységüket!!!
444.hu/2020/09/16/lehet-hogy-van-egy-rakas-lelegeztetogepunk-de-keves-a-szakapolo-az-intenzives-agyakhoz
verőce21
Szerencsére tényleg elmondható, hogy nagyon komolyan veszik egyesek és a kormány is a vírus elleni védekezést.
Az egyik fiam is, aki most víruskaranténben van, már előre kibérelt Budán egy lakást - tudta, hogy mire hazajön karantén lesz -, amit előre feltöltött hideg élelemmel, konzervekkel, stb. Sőt előre megrendelte a melegélelem kiszállítást, hogy senkit ne korlátozzon mozgásában a családból...
A hatósági emberek már másnap ellenőrizték, hogy rendben zajlik-e az elszeparálás, kint van-e a figyelmeztető tábla, stb.
csak úgy....
@verőce21: látlak, cigány, nebujj :) ezek a tisztelendö úr kutyái..
csak úgy....
@verőce21: "Az egyik fiam is, aki most víruskaranténben van, már előre kibérelt Budán egy lakást - tudta, hogy mire hazajön karantén lesz -, amit előre feltöltött hideg élelemmel, konzervekkel, stb. Sőt előre megrendelte a melegélelem kiszállítást, hogy senkit ne korlátozzon mozgásában a családból..." :)
hazudsz cigány !
verőce21
@csak úgy...: Neked már nem kell köhintgetned sem, mindenki látja rajtad, hogy egy szenilis, agyalágyult hülye vagy...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.