Az uniós források nem adományok – jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Varga Judit: az uniós források nem adományok, no meg Soros!
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Varga Judit a bejegyzésében Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének az Európai Unió helyzetéről szóló első évértékelő beszédére reagált. Ursula von der Leyen leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni – idézte a német politikust.

"Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya. Ahogyan a tagállamok vezetőinek júliusi megállapodása sem, ami kimondta, hogy az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladóak, az uniós források pedig nem adományok"

- szögezte le Varga Judit.

Ursula von der Leyen megerősítette, hogy a testület szeptember végén közzéteszi az összes tagállamra kiterjedő jogállamisági jelentését – írta Varga Judit, aki ennek kapcsán azt is közölte, hogy a következő napokban érdekes jogállamisági tényekkel és összehasonlításokkal jelentkezik majd. A "jelentésre hangolódva" így szeretne hozzájárulni egy valódi jogállamisági párbeszédhez. Megjegyezte: érdeklődéssel várja, hogy a bizottság jelentése elfogulatlan elemzés lesz vagy politikai pamflet.

Varga Judit kitért arra is: bízik benne, hogy a bizottság környezetvédelmi célkitűzéseit nem a "Soros-NGO-k korábbi vádaskodásainak újrahasznosításával kívánja elérni".

(MTI)

111 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Valahol sajnálom ezt a nőt, mert láthatóan az elbaszott gyerekkorával kúrja éppen el a jövőjét, de az amit tesz, akkor is a társadalom egészét érinti és ugyanolyan bűnös patkány a lopásban, mint a többi.

"Ursula von der Leyen leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni" és a te aláírásod lesz ott mindennél Jucus..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nyuszómuszó, ha esetleg figyelmesen elolvasnád és netalántán értelmeznéd is, amit von der Leyen mondott, akkor nem zagyválnál hülyeségeket...
Nessy
@Qqberci: Rendben, nem adomány! De amint megérkezik, itthon azonnal átkonvertálódik "adománnyá" a haverok, elsősorban Lőrinc barát számára!
SystemError
Valahol sajnálom ezt a nőt, mert láthatóan az elbaszott gyerekkorával kúrja éppen el a jövőjét, de az amit tesz, akkor is a társadalom egészét érinti és ugyanolyan bűnös patkány a lopásban, mint a többi.

"Ursula von der Leyen leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni" és a te aláírásod lesz ott mindennél Jucus..
csak úgy....
orbán csípi a vargákat,-pénz és igazságügy! :)



Vége van a nyárnak,
hűvös szelek járnak,
nagy bánata van a
cinegemadárnak.

Szeretne elmenni,
ő is útra kelni.
De cipőt az árva
sehol se tud venni.

Kapkod fűhöz-fához,
szalad a vargához,
fűzfahegyen lakó
Varjú Varga Pálhoz.

Azt mondja a varga,
nem ér ő most arra,
mert ő most a csizmát
nagyuraknak varrja.

Darunak, gólyának,
a bölömbikának,
kár, kár, kár, nem ilyen
akárki fiának!

Daru is, gólya is,
a bölömbika is,
útra kelt azóta
a búbos banka is.

Csak a cingének
szomorú az ének:
nincsen cipőcskéje
máig se szegénynek.

Keresi-kutatja,
repül gallyrul gallyra:
"Kis cipőt, kis cipőt!" -
egyre csak azt hajtja.
csak úgy....
Az uniós források nem adományok – jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán... :) oszt a chiccolína,hogy van?
csak úgy....
@csak úgy...: mert attu is lehet ám tanulni...
Nessy
Azért én egyet nem értek! Ha nálunk nincs korrupció, nincs csalás, akkor miért tiltakoznak már előre! Hiszen nálunk ezek már törvényesítve vannak, ha meg valaki pancser, és lebukik, azt Polt Péter mosdatja hófehérre.
Ha itthon rendben van a jogállamiság, akkor minket nem érintenek a szankciók. Ha az ügyészség minden esetben pártatlan, és a törvényeknek valóban megfelelően végzi a munkáját, akkor miért nem lehet csatlakozni az uniós ügyészséghez? És lehetne folytatni a sort. Talán Orbánnak kevesebbet kellene harcolni, vétózni, zsarolni, inkább betartani legalább az elemi játékszabályokat!
Gazella
Valahogy utálom a hazug embereket..pláne hogy egy személy valagát nyalni mindenképp. Hamarosan pofára esnek.
justhpeter
@Shikari: A 200 éves lemaradásodat sosem fogod behozni. Sötétben élsz és sötétben fogsz meghalni.
Béla333
"...az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni – idézte a német politikust.
"Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya."

Monja a naccccsasszony, csak éppen szarnak az egészre.
Eddig is ellopták a Magyarországnak szánt pénzt, ezután is el akarják lopni!
Ebben őket ne akadályozza senki...
Mocskos vérszívó, rajtunk élősködő maffia!
Gyütt Mönt
@Shikari: elfelejtetted, hogy ő tanítatta Orbánékat. Persze akkor jó volt. Adományokat is küldött, a vörösiszap károsultak részére, meg a főváros részére is. Te ezekre mennyit adományoztál?
Csizmás Kond
@Béla333: Béla, azonkívül hogy te állítod a lopást, tudnál valami kézzelfogható bizonyitékot is előkotorni?...mert az ilyen locsogás már nem érdem hanem szégyen. Ki mit lopott és azt miért te kell közreadd nem az uniós pénzőrök ?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
lusta
@RonaGyuri: Ezt én már az alapkő letételémél megmondtam. Sőt később szóltam, most meg azok a cégek, akik nem lettek kifizetve, futnak a pénzük utáán. Futhatnak. Azt persze senki sem magyarázta meg, mi köze volt Koncz elvtársnak tiszaújvárosi beruházáshoz. Nem is kellett, ez egy ilyen Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk által létrehozott hagyomány. Zsófikát indítják ebben a (6.sz.) körzetben és ennek örömére a szikszói Hell beruházási cécón is premier plánban szerepelt.
Csizmás Kond
@Horizont: ..ezt egyből eltaláltad...tök fölöslegesen, ugyanis még megközelítőleg sem ez a téma.
Az hogy az országot szétlopták a rendszerváltáskor kezdődött azóta is folyik és amíg nem lesz ismét egy becsületesebb diktatura addig a tolvaj tolvajt szül.
Amiről most szó van az az uniós forrás...annak ellopása uniós pénzek magánérdekű
ü felhasználása stb...na erről próbálj okosítani.
Csizmás Kond
@sgl: Neked ha kedved van nyugodtan olvasgassad a bulvárt guglizz és higgyed...nekem erre nincs kedvem.
Béla333
@Csizmás Kond: 07.40
Itt kardoskodsz már jóideje, most mégis úgy gondolkodsz, mint egy ma született bárány!

Az elmúlt években sokszáz ügy került terítékre, ahol csak azért nem ülnek az elkövetők, mert Polt, mint a maffia tagja hárítja az ügyeket.
Emlékeztetőül néhány:
- Öveges program,
- Út a munka világába - Flórival,
- A nemzet vejkója milliárdos világítási ügyletei,

Had ne soroljam fel itt most az összes ügyet, van belőle jó sok...
Csizmás Kond
@Béla333: Béla, ha nem tudod követni a dolgokat kérj segítséget...próbálj a cikknél maradni arról írj nem holmi hirtelenében eszedbejutott csip-csup pletykáról.
Béla333
@Csizmás Kond: 08.07
Reménytelen vagy, pontosabban magadat profinak gondoló troll, terelő, mellébeszélő vagy!
Na szevasz!
Csizmás Kond
@Béla333: Szevasz Béla...és az a trollkodó aki hazudik, mellébeszél hazugságokat állít...na olvass vissza ki is az ?
Csizmás Kond
@Horizont: Ezek nem válaszok hanem mindenki saját véleménye...és vigyázz mert nálad könnyen kijár a rúd...ne izgasd nagyon fel magad mert rögtön romániázol meg mindenféle más marhaságokat hordasz össze...ha sokat erőlteted a végén még így maradsz...:)
szegfue
@Csizmás Kond: 8:01 Most ne humorizálj... Szerinted a a "diktatura becsületes"?! Maga a szó jelentése is egy elnyomó hatalmat takar, igy az eleve nem lehet "becsületes", vagy "becsületesebb".
Csizmás Kond
@sgl: Nézd...ha te így látod az a te bajod, viszont nem mindenki látja így...sőt az ilyen vélemények ha követed a sajtót nagyon alulról jönnek.
Csizmás Kond
@szegfue: Vezetni diktatúra nélkül nem lehet...példa erre a mai társadalom szerte a világban ahol demokratikus, liberális maszlaggal eretnek mindenkit.
Ha egy országot nem pártérdek hanem pl az alkotmány szerint vagy a mostani neve után alaptörvény szerint vezetnének az is diktatúra lenne, ugyanis minden törvény diktatúra.
A becsület pedig az, hogy amit kimondunk az úgy is tartjuk be, ha egy törvényt hozunk az t úgy tartjuk be nem az utcán hőbörögve akarunk valamit.
Csizmás Kond
@szegfue: ...elnézést lemaradt...a cikkel kapcsolatban...a zunió azon lovagol, hogy az általa vélt jogállamiságot, és ezt most nem részletezem, mindenkivel beetesse, olyan jogokkal felruházva egyeseket ami a másik jogait eltiporja...na ez is diktatúra.
kissé felnőttem
nem adományok csak akik kapják az elosztási módok lazán lekövethetők és a tőbbi miért nem jut semmihez? JA?
Aki Én
@Csizmás Kond: Hogy csak egyet említsek a közelmúltból. Ezt minek neveznéd?

tldr.444.hu/2020/09/07/igy-keresett-rengeteg-penzt-meszaros-az-allam-karara

Vagy ezt:

m.blog.hu/k/k/image/k-m.png
Vagy hogy lett a 2010-ben a csőd szélén álló Mészárorbán pár év alatt multimilliárdos?
Te tényleg ennyire buta ember vagy?
Aki Én
,,az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni"
válasz:
,,Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya."

A kettő szöges ellentétben áll egymással.
Egyébként minden felmérés szerint mi vagyunk a legkorruptabb ország Európában. Tudom, tudom, mindenki hazudik, csak a fidesz nem :(
Csizmás Kond
@Aki Én: ...gondolom te is tudod, hogy csak az első millió megszerzése kerül némi nehézségbe...a többit az fogja szülni...szóval Mészáros nekem nem rokonom tehát hogy miként jutott ekkora vagyonhoz az sejtem de nem érdekel, de ha már ennyire érdekelnek a milliomosok akkor azt magyarázd meg hogy ha Gyurcsánynak dolgoznia kellett hogy a középiskoláit elvégezhesse hogy a picsába lett néhány évre rá milliomos...azért kérdezlek téged mert amit látom szeretsz kérkedni az okosságoddal.
Aki Én
@Csizmás Kond: Egyrészt nem én vagyok okos, hanem te vagy rettentő buta. Így valóban csillagászati a kettőnk közti különbség.
Mutatom miért: ,,miként jutott ekkora vagyonhoz az sejtem de nem érdekel"
Ha amit átküldtem nem érted, vagy tényleg nem érdekel, akkor mit ugatsz itt? Akkor nincs miről beszélni, ne kérj ,,bizonyítékot" a lopásokra.
Aztán néztek, hogy miért rühell titeket az ország négyötöde...
szegfue
@Csizmás Kond: Na persze, "átvitt" értelemben valóban. A 2. mondatodban irod: "..Ha egy országot nem pártérdek..." na M.o-n pontosan ez a baj: pártérdek alapján készülnek a törvényeink. Vagyis nem az a baj, hogy a törvényeket be kell tartanunk -- és akkor akár nevezhetjük is "diktaturának" --, hanem eleve a törvényalkotáskor a parlamenti többség azt szavazza meg, ami nekik megfelel, a hatalmon lévő pártnak jó. Pl. Rácz Zsófi helyettes államtitkári kinevezéséhez törvényt módositottak. De mondhatnám az SZJA egykulcsossá tételét is... hiszen a nagyobb jövedelemmel rendelkezők (ami ugye nem jellemző a "pórnépre") nem viselnek nagyobb terhet a köz érdekében. Vagy éppen a költségvetési szervektől nyugdijba menők ha ujra dolgozni akartak, akkor vagy vissza kellett mondaniuk a nyugdijukat, vagy nem dolgozhattak...persze a parlamenti képviselők kivételek, pl. Harragh. (Ez mára megváltozott.)
Persze lehet vitatkozni az "unió által vélt jogállamiságról"... de -- most függetlenül ettől a szervezetről -- tudomásul kell venni: ha 1x M.o. megszavazta, ill. a parlament eldöntötte, hogy valamelyik világszervezet tagjai legyünk, akkor ott bizony nemcsak követeléseink, hanem kötelezettségeink is vannak.
advocat
Okosabbnak véltem. Bár ekkora havi pénzért akár én is!
Oposit
Minden szempontból undorító ez a gonoszképű nőszemély.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem azért szóltam hozzád mert kíváncsi lettem volna az elemzésedre ...butázd anyukádat aki nem tudott megnevelni hogy hogyan illik beszélni másokkal...és ismét szünet mert amit már sokszor bebizonyosodott a magadfajta kutyából sosem lesz gálickő.
Sámannus
Azért nem adomány, mert az a Lölökeé. Jó lesz az uniós pénzt válóperes ügyvédekre költeni. Nehogy má a házsártos perszónák is megtömjék a párnacihát!
Csizmás Kond
@szegfue: Egész európa pártérdek lett, olyan légbőlkapott elveket próbálnak bevezetni amit még elmagyarázni sem képesek helyesen...ilyen a jogállamiság.
...és szavazás...tényleg megszavaztál csak nem ezt...
Amúgy ezt vitathatjuk úgy sem fog változni...hacsak ...mert van remény, hogy minden maszlagot ne tudjanak a nyakunkba varrni de ahhoz még hosszú az út.
szegfue
@Csizmás Kond: 9:06 Látod az igaz, hogy a Fideszt is "megszavaztuk csak nem ezt".
Én is csak remélni tudok... bár egészen más irányu ez nálam... Akkor ezt jól megbeszéltük!:)))
Csizmás Kond
@szegfue: Ilyen ez...az okos előre gondol a buta utána veszi észre...
Sokmindent megszavaztunk vagy belementünk úgy hogy azt sem tudtuk kinek elhittük amit mondott...most meg késő bánat.
Aki Én
@Csizmás Kond: Megint terelsz balfasz. Bizonyítékot kértél a lopásokra, hát megkaptad. Hogy hülye vagy bármit megérteni belőle, az téged minősít. Ehhez én nem is kellek. Nem azért szóltam hozzád, mert azt reméltem megérted a cikket. Csak ostobaságodra világítottam rá újra.
szegfue
@Csizmás Kond: O.V. eleinte ellenezte a csatlakozást, de aztán "buzditotta" a népet:
Ez egy 2000. évi parlamenti felszólalásából van:
"Nekünk Európa történelmi önazonosságunk kérdése. Ezzel magyarázom azt, hogy Magyarországon, amikor szavazni kellett a NATO-hoz való csatlakozásról, akkor a részt vetteknek a 85 százaléka döntött a NATO-csatlakozás mellett (É) remélem, nem lesz másképpen, amikor az Európai Unióhoz való csatlakozásról kell népszavazást tartanunk (É) a kormány meggyőződése, hogy ma adottságként áll rendelkezésre az ország elsöprő többségének támogatása az Európai Unióhoz való csatlakozásra."
Megyek a dolgomra...
Gyütt Mönt
@Shikari: abszolút mellébeszélést adtál elő. Soros egyetlen bűne, hogy Orbánékat taníttatta. Adományt küldött a vörösiszap károsultaknak és Bp-nek a járvány leküzdéséhez. Te mennyit adományoztál?
csak úgy....
nagy szarban lehet a fidesz és a julis,ha már a shikari és a csizmás értelmére és védelmére szorulnak!
Csizmás Kond
@szegfue: Az is egy politikai fogás volt, azt akarta elérni, hogy akkor csatlakozzon az ország amikor fidesz vezetés van.
Ami viszont az összes párt, ugyértve az akkor vezető pártok hozzánemértését jelentette, hogy egyikük sem fogta fel csak jóval később, hogy nem az ország uniós tagsága a lényeg hanem a belépéssel eladott önrendelkezés...na ezt szívjuk azóta is.
Gyütt Mönt
Végül is én jó jelnek veszem, hogy a fidesz-fanok veszettül védekeznek, mert érzik, hogy közel a vég. Tovább folytatják az árnyékboxolást, ezzel maguk alatt vágják a fát. Mindezek ellenére szeretném, hogy ne folyjon vér. Megtenné részemről egy elszámoltatás és börtön.
ómió
Az efftársak számára nyilván nem lehet elégszer ismételni!
Gyütt Mönt
@sgl: igen, az elszámoltatásba azt is beleértve.
advocat
@Shikari: Azért ő még viselt sárga csillagot. Ami nem a túlélés jele volt. Hát??? De azért I. Viktort és társait támogatta. Nem is kevés pénzzel. Erről vélemény? Tényszerűen. Mi a gond, stb.
advocat
@Shikari: A többség azért 50 % alatt van? Csak ez felénk kétharmad. A többi stimmel. Ezek után.
szegfue
@Shikari: 11:18 Végigolvastam a hsz-idet, de én nem találtam benne egyetlen konkrét Soros vagy "zsidó bünt" sem, amiért a "magyarság ellen elkövetett bünökért bocsánatot kellene kérnie a zsidóságnak"?! Kérlek, ird le konkrétan.
Aki Én
@Shikari: Mert a fidesz minden támogatóját kézen fogva vitte szavazni, meg még egymilliót.
szegfue
@Csizmás Kond: 10:19 Szerinted ez "politikai fogás" volt, szerintem meg a hatalom megszerzése érdekében tette! Vagyis O.V. a "buta", mert nem vette észre ezt a "csapdát"... nem?! Tehát, ha ugy veszem O.V. a hibás, amiért ma "szivunk"! Ja meg Gyurcsány + Soros + Karácsony:)))))))))
szegfue
@Shikari: 11:59 Húúúú a rézfánfütyülőjét!!! Ezentul minden erőmmel azon leszek, hogy a Nemzeti Tankönyvkiadónak dolgozhassál és ez a rendkivül "okos" és "logikus" levezetésed legyen minden tankönyv elején, mint az ajánlások.
Egyébként messze van az Általad hozott példa a konkrétumtól!!! Jelentsd fel és bizonyitsd be, hogy "Európát elárasztotta négerrel, arabbal"! Persze ne felejtsd el, hogy az iszapkárosultaknak és most a járvány idején is elsőként támogatta M.o-t! Itt a vége, fuss el véle! Tudod nem érdekelnek a szinte ész nélküli általános mocskolódásaid...
szegfue
@Shikari: "„Általában finom és nőies vagyok, de ne szórakozz velem, ha hüvelygomba vagy!” --- ezt nem birtam kihagyni!:)))))))))
SystemError
@Shikari: Beváltottál nettó zsidózásba buta paraszt? Ez már a kultúrtársadalomban megbukott ideológiai erőszak utáni vergődés első őszinte jele. A zsidózó tahó, ez lesz a legújabb célközönség? Ez az, lássa csak mindenki, hogy milyen tróger hulladékok vagytok.
SystemError
@Shikari: Akkor ez lett kiadva nektek, ez új szint..:) Ugyan szűkösebb, de biztosabb fidess bázis, a zsidózó, nőgyűlőlő, iskolázatlan buta paraszt. Hát sok sikert! :)
SystemError
@Shikari: Hazaáruló tróger vagy te nem magyar!:)
Nessy
Régi vicc! Bácsikám, van maguknál a faluban antiszemitizmus?
Nincs, de igény lenne rá!
SystemError
@Shikari: Bocs helyesbítek. Egy hazaáruló, zsidózó, homofób, idegenygülölő tróger vagy te, nem magyar! Szólj, ha mást is gyűlölsz még a férfiasságod hiánya miatt, kiegészítjük! :)
kokopelli
@SystemError: Az orbánék nem hajlandók előadni,hogy a Sorosozást már az Orbán szinrelépése előtt a G.Birn-
baum és az A.Finkelstein hintette el megrendelésre!Először a közelkeleten,mivel a moszlemeknek egy zsidó mint
utálatoskép kapóra jött!Az a baj,hogy a fityiszeseknek nem kellenek adatok,mert elég a sorosozás!A magyarok a
sorosozással időben nagyon hátul kullogtak,amikor ráharaptak! A ß@rosszájú Finkelstein már az urnájából szid-
hatja Sorost Gy.-T és azt a "többtucat" munkából meggazdagodott kortársait,akik túlélték őt!Megkérdezheti a csu-
ti az Erdogánt, a Netanjaut és a többi társait,hogy ők miért "sorosoztak",akkor amikor gazdaságilag nyakig a ß@r-
ban voltak!! (;-))
szegfue
@Shikari: 13:20 Veled sajnos a max. a hülyébbnél hülyébb reklámokról tudok beszélgetni, ill. viccelődni...bár abban sem vagyok biztos, hogy értetted azt a reklámot, amit irtam...@sgl:
szegfue
@Hüvelygomba: 13:51 Igazán szégyenlem, hogy nem emlékeztem: létezik ilyen nick is:))) De kösz. a felkinált lehetőséget!
Clavigo
@Shikari: Hülye vagy Bugsy.,meg egy büdös rohadt bunkó is vagy,,bádogszékely..
SystemError
@Shikari: Gazdanéppel.. gazdag nép az max, de a pénztől nem lesz agyatok is. Ezt hívják újgazdag tahónak. Nem ugyanaz a kőr, mint a több generációs kultúrosztály, akik mellesleg jó módúak, mert értenek is valamihez. Egy idő után hiányozni fog a "produktum", amiből most élősködők az ellopva. Mondhatnám, hogy nincs a fiókban semmi, csak a szöveg! Hova vezet ez gazdaságilag, több pénzt követeltek majd a semmiért..:) Én hiszek a felemelkedésben, de az agyonpénzelt kokós, lakótelepi BMW-s hülye gyerekek fidess-kiskirályokból nem lesz Nobel-dij és magyar jogi oltalom a találmányokra...:)
SystemError
@Shikari: Na nincs több kapás rád posztpörgető tróger...:)
kokopelli
@SystemError: ...vigyázz,mert az utolsó három mondatával úgy lehengerelt az ellenfeled, hogy abból még akármi
is lehet! Abban aztán volt minden!Igaz,hogy nem értem a "forrásait",de azt hiszem ő sem! Ilyen "senkivel" ne vitatkozz,
mert megpróbál lehúzni az ő szintjére,aminek a magasságát még egy bányászbéka is szégyellené !..."csak szótam"!
(;-))
SystemError
@Shikari: Ha eggyel több szmájlit tettél volna be, akkor komolyabban vehető lett volna, de így sajnos :)
nevemnick
@Shikari: Az autonómia, NGO, civil és egyéb jogvédő tevékenység nem más, mint a törvényesen és többséggel megválasztott kormány elleni támadás."
Nem változtál semmit, sőt, nagyobb a légüres tér abban buborékban amit a nyakadon hordasz.
Nessy
@durbincs: Az ég áldjon meg, ha csak ostobaságokat tudsz idemásolni, dugulj el végre!
szegfue
@Shikari: 16:14 Nem igazán értem ezt a "köztünk lévő jó viszonyt"... többször "belémjöttél", sértegettél... közben nem is tünt fel Neked, hogy hetek óta nem szólok Hozzád pont e miatt?!
kereső
@Shikari: @Shikari: @Shikari: egész napra!. Soros György legnagyobb bűne, amit a magyarság ellen elkövetett, hogy kivakarta a disznóólból orbánt, és segitett neki megalakitani a fideSS-t, az mszmp belügyi kádereivel karöltve.Aki orbánt támogatja, az a magyarság ellensége.
kereső
A 800 ft-os almával cirkuszi mutatványt végző meg szót sem érdemelne, ha most éppen nem ő lenne Magyarország (i)gazságügyi minisztere. Mert csodálatos szépen hangzanak mosolygó ajakáról a szavak- egy baj van velük, hogy a valósággal, a mai magyar valósággal csak elhajlitottan értelmezehetőek,(képe ez a nőszemély is "elhajlitani" a valóságot. , pont mint orbán).
SystemError
@kereső: "egész napra!".= nagyobb oldalletöltés = nagyobb reklámbevétel

Propeller.hu->IKO holding-> PS Online Média Kft -> Mangusta Investment Sa

"A Válasz.hu értesülése szerint Mészáros Lőrinc és Habony Árpád stábja szintén bevonult az IKO Holdingba"

"Beszállt a titokzatos luxemburgi befektető Mangusta Invest SA a Fidesz-közeli médiamacher Tombor András reklámcégébe, az Atmediába."

Kellemest a hasznossal! :)
kereső
@Shikari: De tudom, az "eredményét" minden nap "élvezem"- immár harminc éve .
legott
És a magyar emberek adóforintjai sem adomány nektek, ami pénzzel azt csináltok, amit akartok. Valahogy mégis mindenféle alapítványnak adományozott közpénz elveszti közpénz jellegét.
Hallhatnánk erről is pár szót?

(A lopásról, csalásról, sikkasztásról, elherdálástól, elégetésről nem is beszélve!)
kereső
@Shikari: Nem emlékszem, hogy kértelek erre, vagy bármire.
kereső
@Shikari: Bozgor!! Állitsd már le magad.Nem vagyok vevő, a hülyén patologikus ,aljas szövegedre. Ha ebben a legújabbkori érában nézzük a dolgokat akkor orbánod/atyád/istened magasan viszi a primet- Magyarországon.És mivel még mindig nem sikerült a putyini /kinai Ázsiához csatolni az országot, igy Európában is. Orbán egy lassan ölő, alattomos virus, amely hátulról támad, mert szembe gyáva, függöny mögé bújó alattomos ki duce.
szegfue
@Shikari: 6:10 Igen! Ugy kezdődött, hogy én visszaütöttem.
Csizmás Kond
@szegfue: Mindenki úgy veszi ahogy akarja...sőt ott kezdi vagy onnan kezdi értelmezni ahonnan akarja...és így lesznek nézetkülönbségek.
Ha a zunióbalépés kezdetétől számolunk akkor látható, hogy sok buktatót közben azután iktattak be, olyan feltételeket aminek senki nem tesz eleget vagy eleget tesz de a maga módján...szóval tőlem Karácsonynak az ükunokáját is belekeverheted de az a valóságon nem változtat.
...és bár nem tőlem kérdezted a zsidós dolgot...a kommunista megtorlásnak majdnemminden parancskiadója zsidó volt. Ha ezt átülteted pl a sorbéli katonára akit azért vontak felelősségre mert a német állam parancsra besorozta akkor ugyanazt a taktikát alkalmazva ma sokan a börtönbe kéne vagy kellett volna legyenek.
kereső
@Shikari: Hülye vagy te B+. Ezzel a ócska zsidózó dumával akarsz feljebb jutni scheggnyaló ranglétrán?Tudhatnád, hogy egy "libsi" erre nem vevő. Erre csak az olyan primitivek vevők, mint te,meg a "mihazánk".
Clavigo
@Shikari: Idióta hegyi móc... Te sem tehetsz a származásodról ,te megélhetési román műanyagszékely.
szegfue
@Csizmás Kond: Ez a Te véleményed, az enyém meg más... és ez igy van rendjén.
csak úgy....
@Clavigo: egyszer már igértem neki egy ingyen géntesztet de fosott a szentem,hogy kiderül az igazság.
csak úgy....
@szegfue: csizmásnak az a véleménye ahol jobban fizetnek.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...a vélemény értéke ott kezdődik aki megmarad az első bejegyzett " nevénél" nem ott amikor havonta valaki nevetváltoztat...
csak úgy....
@Csizmás Kond: különben a te véleményed semmit sem ér! egyszer próbáld meg fidesz szemüveg nélkül..
Csizmás Kond
@Horizont: Mindig is tisztelettel válaszoltam neked mert bár soha vagy nagyonritkán találkozott a nézetünk de nem bújtál különböző nevek mögé. Az ilyenek, akiket ma lefosták a becsületüket és holnap más néven ugyanúgy viselkednek... mitmondjak, még pöcegödörnek sem kellenének.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ... szemüveg ... miért gondolod, hogy mindenki kuki mind te ?
Csizmás Kond
@Horizont: Az ilyenek direkt szarkavarni vannak iderakva. Ők azok akik tényleg pártmunkát végeznek. Figyeld meg pontos rendszerességgel jelennek meg az új nevek.
kokopelli
@kereső: ..ők nem személyeskednek,de nálam azzal kezdte,hogy nem vagyok magyar!Azóta szeretném megtudni,
hogy hol nézet utána!Nem tudom,hogy melyik környező országot említette,de Az angyalföldi utcáink megnevezése
után elmaradt a válasz!(;-))
csak úgy....
@Csizmás Kond: shikari haverod a nagy névváltoztató és több nevü, még úgy is híjják,hogy hüvelygomba,persze ezen nem csodálkozok mert valahogy passzol neki.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...hát persze...itt olvastad előbb és az neked már szent...egyszerűbb vagy mint a faék.
csak úgy....
@Csizmás Kond: nekem az is szent,hogy te agyilag kecmec.
SystemError
@Shikari: Lendülőből verném ki a fogát az ilyen "gazdanépnek". Sokan nőttek így fel ebben az országban, rossz kerületekben, hogy tudják még hogyan kell az ilyen retkekkel bánni. Te már gondolom a beteg lelkű, de semmihez sem értő rendszerváltás utáni elbaszott generáció lehetsz a parádézó, férfiatlan viselkedésedből ítélve.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...neked addig ér a szentség, hogy engem milyennek képzelsz...tovább sem eszed sem tehetséged...arról pedig huzamosan tárgyalni oldjátok meg magatok közt ...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha sérved lesz az erölködéstöl,tudom ajánlani a hadházyt..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...erőlködés...az utolsó kb egy évben folyton te erőlködtél, te szóltál írogattál nekem ha válaszoltam ha nem...
...mint egy cigánykölök akinek ha nem adsz aprót szalad utánad és öltögeti a nyelvét...tehát pá...
...legyen annyi gerinced hogy nem válaszolsz...
csak úgy....
@Csizmás Kond: imádom a dorombolós cicákat!
Hüvelygomba
@szegfue: Ritkán szólok hozzá! Többnyire csak figyelem itt a világmegváltó gondolatokat...
szegfue
@Hüvelygomba: 7:49 Igen, azt tapasztaltam. Azt is tudom, hogy semmi "világmegváltás" ettől még nem következik be... mármint a véleményemtől... ettől függetlenül leirom, sőt még tanulni, tapasztalni is lehet, akár a jót, de akár a rosszat is.
csipetke
...csak amit a gazdi hallani akar..Kíváncsi lennék,mekkora a "juti-falat" értéke,amit varga kap a hasonló rizsákért
szegfue
@Hüvelygomba: 7:50 Még, ha arra gondoltál volna, az sem lenne baj! Semmi sértő nem volt benne, ráadásul szerintem mindnyájunkra érvényes lehet.
Hüvelygomba
@szegfue: Te reálisan gondolkodsz! Nem sok ilyen van országosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.