Az uniós források nem adományok – jelentette ki az igazságügyi miniszter szerdán a Facebook-oldalán.

Varga Judit: az uniós források nem adományok, no meg Soros!
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Varga Judit a bejegyzésében Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének az Európai Unió helyzetéről szóló első évértékelő beszédére reagált. Ursula von der Leyen leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni – idézte a német politikust.

"Magyarország ezzel egyetért, ez szerintünk sem lehet alku tárgya. Ahogyan a tagállamok vezetőinek júliusi megállapodása sem, ami kimondta, hogy az uniós forrásokat nem lehet politikai nyomásgyakorlásra felhasználni. Az európai értékek ugyanis nem eladóak, az uniós források pedig nem adományok"

- szögezte le Varga Judit.

Ursula von der Leyen megerősítette, hogy a testület szeptember végén közzéteszi az összes tagállamra kiterjedő jogállamisági jelentését – írta Varga Judit, aki ennek kapcsán azt is közölte, hogy a következő napokban érdekes jogállamisági tényekkel és összehasonlításokkal jelentkezik majd. A "jelentésre hangolódva" így szeretne hozzájárulni egy valódi jogállamisági párbeszédhez. Megjegyezte: érdeklődéssel várja, hogy a bizottság jelentése elfogulatlan elemzés lesz vagy politikai pamflet.

Varga Judit kitért arra is: bízik benne, hogy a bizottság környezetvédelmi célkitűzéseit nem a "Soros-NGO-k korábbi vádaskodásainak újrahasznosításával kívánja elérni".

(MTI)

Itthon - 2020. September 20., 20:33
„Ez a járvány most elszabadult”
Itthon - 2020. September 20., 20:26
Maszk használat: a MÁV és a Volánbusz is szigorít

166 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Valahol sajnálom ezt a nőt, mert láthatóan az elbaszott gyerekkorával kúrja éppen el a jövőjét, de az amit tesz, akkor is a társadalom egészét érinti és ugyanolyan bűnös patkány a lopásban, mint a többi.

"Ursula von der Leyen leszögezte, hogy az uniós forrásokat bárminemű csalással, korrupcióval és összeférhetetlenséggel szemben meg kell védeni" és a te aláírásod lesz ott mindennél Jucus..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Lendülőből verném ki a fogát az ilyen "gazdanépnek". Sokan nőttek így fel ebben az országban, rossz kerületekben, hogy tudják még hogyan kell az ilyen retkekkel bánni. Te már gondolom a beteg lelkű, de semmihez sem értő rendszerváltás utáni elbaszott generáció lehetsz a parádézó, férfiatlan viselkedésedből ítélve.
Shikari
@SystemError: Nehogy később megbánjad ezt a hirtelen bátorságodat! Nem tart ez már sokáig és nem leszel ennyire pimasz!
A magyarok pedig minden ellenségeskedő szarházitól bocsánatot követelnek! :-)))))
Elég egyszerű!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...neked addig ér a szentség, hogy engem milyennek képzelsz...tovább sem eszed sem tehetséged...arról pedig huzamosan tárgyalni oldjátok meg magatok közt ...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha sérved lesz az erölködéstöl,tudom ajánlani a hadházyt..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...erőlködés...az utolsó kb egy évben folyton te erőlködtél, te szóltál írogattál nekem ha válaszoltam ha nem...
...mint egy cigánykölök akinek ha nem adsz aprót szalad utánad és öltögeti a nyelvét...tehát pá...
...legyen annyi gerinced hogy nem válaszolsz...
csak úgy....
@Csizmás Kond: imádom a dorombolós cicákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.