Halász Judit Jászai Mari-díjas színésznő az ATV Híradónak elmondta, úgy érezte, hogy az SZFE tiszteletbeli hallgatójaként, valamint az ott tanító kollégái mellett is ki kell állni.

Halász Judit is elmondta véleményét a Színművészeti Egyetem ügyében

„Úgy gondoltam, ki kell állnom, úgy is mint a Színház-és Filmművészeti Főiskola tiszteletbeli hallgatója 42 éve, és nem hagyhatom szó nélkül azokat a méltatlan támadásokat, amelyek a magyar színházművészet legfontosabb, legértékesebb emberei ellen történtek, köztük Székely Gábor ellen is"

- mondta Halász Judit.

A fiatalokkal kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, mindig nekik van igazuk, akkor is, ha még tapasztalatlanok. Mert a jövő az övék.

(atv.hu)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
@justhpeter: ...ha csak ki nem derül róla hogy a "kommunista Gálvölgyit" ismeri, esetleg Soros-alapítványos volt ő is - szóval majd a Vadhajtások.hu megmondja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"Úgy gondoltam, ki kell állnom, úgy is mint a Színház-és Filmművészeti Főiskola tiszteletbeli hallgatója 42 éve, és nem hagyhatom szó nélkül azokat a méltatlan támadásokat, amelyek a magyar színházművészet legfontosabb, legértékesebb emberei ellen történtek, köztük Székely Gábor ellen is"
www.youtube.com/watch?v=oR1Ti_gnMT4
SystemError
Halász Juci önmagában arra kéne, hogy sarkalja ezt a rohadt lelkű parazitát, hogy takarodjon vissza oda, ahonnan ide jött
justhpeter
Gondolom Halász Judit hitelessége senki számára nem kérdéses...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
sokanvagyunk
@justhpeter: ...ha csak ki nem derül róla hogy a "kommunista Gálvölgyit" ismeri, esetleg Soros-alapítványos volt ő is - szóval majd a Vadhajtások.hu megmondja.
sokanvagyunk
@durbincs: Nem kell ahhoz idősnek lenni, hogy demens legyen valaki és elfelejtse, honnan jött, kiknek a segítségével válhatott ismert rendezőnek, és most a regnáló politika segítségével éppen cirkuszt rendez.
Gyütt Mönt
Ha a durbincs ennyire aktív, az nyilván jót jelent: fosnak a kormányváltástól, erre ideküldik ezt a degeneráltat.
ómió
A bolsevizmust "elfelejtette" éltetni? Pedig ott tovább él!
SystemError
@durbincs: A Putris kurva anyád nevelt volna meg, hogy tisztességes ember lettél volna és nem egy rejtőzködő, sunnyadék, baszadék. "Apa mivel foglalkozol?":)
SystemError
@durbincs: "Apa mivel foglalkozol? Álhíreket teszek ki az internetre rejtőzködő, sunnyogó kis baszadékként fiam!" :))))
SystemError
@Horizont: Ezt nem durbincs küldte be. Néha szoktam osztani a fejét, vagyis annak aki a mögöttes munkát végzi...hogy érezze a törődést..:) Amúgy ezt már sokan próbáltuk itt, ilyen számosságban nem fog működni, nem működött eddig soha.
SystemError
@Horizont: Céges félautómata, ahogy a szexhírdetések is(rá ne kattints a linkre, mert nem biztonságos oldalra visz és szerintem ez az igazi céljuk.!! Érdekes a moderátori hiány itt is...:) )
SystemError
@Horizont: A régi moderáció kb. 2 évvel ezelőttig volt, pont azóta van durbincs, shikari, stb. 2 éve ugyanis a fidess (mangusta investment) is a tulajdonosok között van az e-cégjegyzék szerint...

Félautómata az a durbincs. Persze van ott valaki, de alapvetően adatbázisból dolgozik, hiszen x felhasználónak, mindig ugyanazt válaszolja külön-külön. Ennyi választ nyílván nem fejből dob be... Jól felépített Habony darkweb ez is..
SystemError
@Horizont: Én is 10-12 éve, csak más néven voltamaz első 4-5 évben... Az oldal látogatottságát és a "politikai egyensúlyt" szerintem mindig is mesterségesen álfelhasználókkal balanszírozták. Az új vezetés ezt átvette és a saját szellemi szintjén viszi tovább... :)

Ha érdekel a téma, akkor elég utánanézni Rákosy Tamás, IKO Holding, PS Online Média elmúlt pár év történéseinek. Sajnos az elvek is változtak és a tulajdonosi befolyások is. Ez abszolút érezhető az oldal tartalmi minőségén, a nem létező, de törvény által előírt moderátori tevékenység hiányának is. Habonyék a rendőrséggel és NHH-val karöltve(lásd vadfhajtás példa) külföldi szervereken hosztolják a tartalmakat és ezzel el lehet játszani, hogy a hazai hatóságok nem férnek hozzá az üzemeltetőhöz. Persze ez nem így van, de ez a közös megbeszélt produkció az NHH-val, amit előadnak, ha valami haveri blog túl lő a célon.. "Jaj, sajnos nem tudjuk számon kérni, mert nem hazai szerveren van...:)" Nem véletlenül írtam a vadhatások példáját, ahol egyszer bizonyítékot fogadnak be tőlük a rendőrség, egyszer meg, ha ők követnek el valamit, akkor nem tudja a rendőrség elérni az üzemeltetőt...:) Kirakat Lölő itt a legkisebb probléma már a valódi maffia szervezetben már...
SystemError
@durbincs: Egy nap egy apró román kis lepratelepen Durbincs fia felétette a kérdést: "Apa te mivel foglalkozol? Durbincs: Egy putris hírhamisító köcsög vagyok fiam és a sötétben élek!" :)
SystemError
@SystemError: Wesselényi utcai használt pc bolt? Talán akkor még a Holló utcában is dolgoztál régen?
SystemError
@durbincs: Wesselényi utcai használt pc bolt? Talán akkor még a Holló utcában is dolgoztál régen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.