Az infektológus főorvos szerint „csacsiság”, hogy a magyarok nagyon fegyelmezettek.

(Forrás: 24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Eriksson: És azt miből lehet megtudni, hogy indokolt volt-e? Erre egy alapos válasz? És mi az a beszabályozás? Magyarilag. És szolgáltatások ára. Magyarul. ("A magyar helyesírás szabályai" forgatása erősen ajánlott.)
Eriksson
@advocat: Ha akarod érted, ha akarod nem. Nem tőlem függ.
Horizont
Szlávik úr most nem állított igazat.
Először is nem általánosítunk. Tavasszal igenis megijedt mindenki. Nem azért gubóztunk be itthon, mert orbán ezt mondta hanem azért, mert láttuk az olasz videókat a bergamói kórházakból ami nagyon ijesztő volt. Nem tudtuk mi jön és az lesz -e itt is ami ott. Az ijedségünkhöz passzolt a kormányzati mondatok, utasítások. Aztán lement látszólag a vírus. orbán és a kormány rájött, hogy szarban a haza anyagilag és ezért a kommunikációjában elengedő lett. Több Balaton stb. Már nem volt betojva a nép lazult mindenki ha egyszer megúsztuk szarni bele most se lesz semmi.
Aztán bebaszott az újabb hullám nagy erővel sok beteggel sok halottal. Csakhogy orbánt már a gazdaság érdekli jobban ami valahol érthető is lenne, ha közben egy kicsit az emberek is fontosak lennének neki. Az emberek nagy része nem akar több áldozatot hozni a régi életét akarja visszakapni. Nem fog menni.Szlávik főorvos úr akkor lenne hiteles számomra ha nem csak az embereket ekézné hanem a kormányzati intézkedéseket is. Amíg ezt nem teszi meg nekem hiteltelen. Én tudom mi ez a vírus már a 3. tesztem lett pozitív. Egy dög. Balaton nélkül is.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok