Megütött egy rendőrnőt egy cseh buszsofőr a Letenye autópálya-határátkelőhelyen – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu honlapon.

Egy buszsofőr úgy megütött egy rendőrnőt Letenyénél, hogy a nő összeesett

Az ügyről azt írták, a cseh busz belépésre jelentkezett az említett határátkelőn még szeptember 13-án; a határrendészek megkezdték a jármű ellenőrzését, és az időközben felébredő cseh állampolgárságú váltósofőrt is igazoltatták.

A férfi sérelmezte a rendőri intézkedést, majd a telefonjával felvételeket készített az átkelőről és a rendőrökről, közben magyar nyelven folyamatosan szitkozódott.

A szóváltást követően egy hirtelen mozdulattal az előtte álló határrendésztől elfordult, majd visszafordulva könyökével bordarészen megütötte. A rendőrnő ettől a földre esett.

A magáról megfeledkezett férfit a bántalmazott határrendész segítségére siető kollégái testi kényszer alkalmazásával – a horvát rendőrök közreműködésével – megbilincselték, majd később előállították.

A férfival szemben hivatalos személy elleni erőszak a megalapozott gyanú; az eljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja – áll a közleményben.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Gondolom a tettlegesség előzményeit rendőri oldalról is lehetne részletezni jobban..de a kurva anyját ütögessen rendőrnőket egy idegen országban. Az ilyet kell összezárni majd Orbánnal egy cellába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@SystemError: I. osztályú ötlet, támogatom.
kokopelli
@justhpeter: ..azért az egy kicsit túlméretezett büntetés lenne! (;-)) (büntetés helyett megalázás!?)
justhpeter
@kokopelli: Kapja a kaját, fűtést világítást. Mindezért cserébe Orbánt naponta 2X pofán vágja. Mi ebben a túlméretezett ? Azzal fizet, amihez ért.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
volvós
...cseh buszvezető, és tisztán, magyarul káromkodott...érdekes !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.