A miniszterelnök hivatala elé rakták le az íveket.

Orbán Viktor arcába tolt 260 ezer nemzeti konzultációs ívet az ellenzék

Mintegy 260 ezer, Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők kezdeményezésére összegyűjtött nemzeti konzultációs ívet helyeztek el az ellenzéki pártok a miniszterelnök hivatala előtt, Budapesten csütörtökön.

Hadházy Ákos hangsúlyozta, azért hozták el személyesen az íveket, hogy a Fidesz lássa, nem valami háttérhatalom, hanem hús-vér emberek küldték vissza nekik a papírokat.

260 ezer olyan ember küldte vissza az íveket, akiknek elege van az agymosásból, és nemet mondott a propagandára – mondta.

Szél Bernadett hangsúlyozta, hogy ez nem egy párt akciója volt, hanem közösségi akció és ami láthatóvá tette, hogy létezik az a Magyarország, ami változást akar.

Az is kiderült – folytatta –, hogy az embereknek elege van a hatalmi arroganciából, a rendszerszintű lopásból és az intézményesített propagandából – mondta a független képviselő.

Orosz Anna, a Momentum képviselője úgy nyilatkozott: addig folytatják a munkát, amíg véget nem vetnek ennek a romboló rendszernek.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke felhívta a figyelmet arra, hogy 2022-es választásokig meg kell őrizni ezt az aktivitást. Teljes körű összefogást kell az ellenzéki pártok részéről, és akkor győzni lehet az országgyűlési választásokon. Egyben ingyenes koronavírus-tesztet követelt a lakosságnak, a bérek 80 százalékának átvállalását, 6,5 százalékos azonnali nyugdíjemelést és a családi pótlék megduplázását.

Barkóczi Balázs, a DK szóvivője azt hangsúlyozta: ezt az akció is közelebb visz ahhoz, hogy az ellenzék közös képviselőkkel, közös listán és közös miniszterelnök-jelölttel győzze le a Fideszt a 2022-es országgyűlési választásokon.

Kanász-Nagy Máté az LMP képviseletében úgy vélekedett, hogy a kormánynak a propaganda helyett olyan társadalmi kérdésekről kellene konzultációt folytatnia, mint az elszabadult árak vagy a munkahelyek újrateremtése.

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési frakciójának helyettes vezetője azt mondta, hogy elegük van abból, hogy a közvagyont propagandára használják és az adófizetők pénzét a haveroknak juttatják.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője kiemelte: a konzultáció kérdései nem azért íródtak, mert kíváncsiak az emberek véleményére, hanem mert manipulálják az embereket. Ezzel szemben olyan kérdésekről kéne valódi konzultációt tartani, mint például Paks2 vagy az alapjövedelem – mondta a politikus.

A demonstráció végén a Karmelita Kolostor előtt felhalmozott kérdőíveket egy kukásautóra rakták, amely újrahasznosításra elszállította a papírhalmokat.

Forrás: MTI

Kép: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
És mennyi landolt a kukában, ha mesélni tudnának!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
És mennyi landolt a kukában, ha mesélni tudnának!
kissé felnőttem
+ kettő is mert én meg kazánkonzultációra küldtem és lobogott is amint raktam Petőfitől szabadon
Béla333
A maffia meg bemutatta azt a programot, ami 10 másodpercenként kitöltött egy ívet és elektronikusan "elküldött" Orbánnak!:

"Robottal töltötték ki a nemzeti konzultációt"
"Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő osztott meg közösségi oldalán egy olyan videót, amelyen az látszik, hogyan hekkeli meg és tölti ki sorra hamis adatokkal egy robot a kormány legújabb nemzeti konzultációs kérdőívét."
index.hu/belfold/2020/09/09/nemzeti-konzultacio-robot-hadhazy-akos/
lusta
Van egy nagyon jó hozadéka a történetnek. Most mindenki láthatta mennyi is az a 260 ezer ív.
1. Hol is van az az 1,8 millió ív?
2. Ki olvassa el azokat az ívekket?
3. Mennyi időbe kerül a kiértékelése?
4. Mikor láthatjukk a kiértékelés eredményét?
voltmárjobbis
@Pegero:Mo. népessége 9 769 526. Ebből 1.8 millió küldte vissza. Vicces, gyakorlatilag szartak rá a magyar emberek az orbáni "konzultációra"
Málna
@voltmárjobbis: Ugye tudod, hogy csak a választópolgároknak küldtek, a gyerekeknek nem?
Gazella
@Málna: tényleg gáz , hogy a gyerekeket is bele kevered..
Málna
@Gazella: Nem én voltam. De tényleg gáz.:-)
Nessy
Jó része a számítógépükön. Miután csak egy kis program kérdése , és egy számítógépről annyi kitöltött ívet lehetett elküldeni, amennyit akartak.
Dajkamese hölgyeknek ez az látvány konzultáció! Látott valaki eddig egyetlen korrekt feldolgozást, valós adatokból értékelést, elemzést??
Frászt! Valamelyik szócséplő bemondott egy számot, oszt jó napot!
verőce21
Az nem derül ki a hírből, hogy kitöltve hozták a hivatal elé legalább...?
Mert ha nem, éreztetni kellene lyukas zoknisékkal is a hús-vér törődést...!
tudode
@Pegero: .
Tehát akkor a választásra jogosúltakból 6 millió állampolgárból 6 millióan kuka! Kb. ennyi a népszerűsége azoknak, akik nem becsülték meg magukat, és illene már elmondani az un. öszödi beszédhez hasonló önkritikát:
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Viktor+%C3%B6sz%C3%B6di+besz%C3%A9dei&oq=Orb%C3%A1n+Viktor+%C3%B6sz%C3%B6di+besz%C3%A9dei&aqs=chrome..69i57j0.9059j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
____________________________
.
Sok a duma ebben az átláthatatlan katyvaszban!
Béla333
Csak úgy halkan: A DK és a Momentum rácuppant Hadházy-Szél kérdőív begyűjtési ötletére és azzal, hogy segítenek begyűjteni, ők is elkezdték gyűjtögetni az íveket.
De a végén nem adták át (vagy csak egy részét?) Hadházyéknak az összejött papírokat, hanem önállóan kezdtek el vele akciózni.
Mondjuk a DK megalakulása óta abból él, hogy más pártok ötleteit lenyúlja, de hogy már a Momentum is...???
verőce21
Én úgy gondoltam, hogy gondtalanul hátradőlök, és röhögök a markomba...
tudode
@Pegero: .
Nem szokásom minősíteni bárkit. A stílus maga az ember, van aki ovis szinten ragadt meg!
kereső
@Horizont: az magasról nagy ivben lexarja- mert más dolgok foglalkoztatják.Talán a napi megéllhetés...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
voltmárjobbis
@Málna: Ja, tudom, akkor írd meg te tudor, mennyi a választópolgár Mo,.on ma.
evacica
És mi van azokkal az ívekkel amit Rogán Toncsi /Antilop/ kertjébe dobtak be? Az plusz volt? Vagy valami agán akció?Azt tudjuk, hogy a kormány hazudik a számokban, hisz képtelen az igazmondásra, csak a saját fényezése megy náluk!
evacica
@Pegero: akkor örülhet a szomszéd, hogy ilyen szomszédja van! Én biztos költöznék, ezekkel,nem lehet normális embernek egy helyen élni!Kivéve ha hasonszőrű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.