Koronavírusos lett Bese Ferenc, XXIII. kerület polgármestere.

Bese Ferenc a a Spirit Show-ban elmondta, hogy a körülményekhez képest jól van, az orvosok megítélése szerint enyhe lefolyású tünetei voltak. Vasárnap este úgy érezte, hogy fájt a torka, hétfőre viszont már hőemelkedése lett és erősen köhögött.

A polgármester elmondta, hogy magánúton végezték el esetében a tesztet, mivel így gyorsabban meg tudja kapni az eredményt. Kedd reggel tudta meg, hogy pozitív lett a tesztje.

Miután kiderült kedd reggel, hogy engem is utolért a koronavírus, számtalan bíztató üzenetet, jókívánságot...

Közzétette: Bese Ferenc – 2020. szeptember 17., csütörtök

Bese hangsúlyozta, hogy a legfontosabb az emberek biztonsága, ennek érdekében a polgármesteri hivatalban már korábban több óvintézkedést is hoztak. Mindenkinek kötelező volt a maszk viselése, a kézfertőtlenítésen felül a cipőket is kellett fertőtleníteni.

A polgármester azt is elmondta, hogy bár a munkatársai között nem találtak senkit aki pozitív lenne eddig, pár napos szünetet rendelt el mindenki biztonsága érdekében. Ezen felül pedig egy teljes fertőtlenítő tisztítást is végrehajtottak az épületben.

Címlapkép: Facebook/Bese Ferenc

(atv.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Vasárnap este úgy érezte, hogy fájt a torka, hétfőre viszont már hőemelkedése lett és erősen köhögött."
És ezzel mi a baj??? otthon marad,és kikúrálja magát ,mint minden normális ember...
"a polgármesteri hivatalban már korábban több óvintézkedést is hoztak. Mindenkinek kötelező volt a maszk viselése, a kézfertőtlenítésen felül a cipőket is kellett fertőtleníteni."
no...ilyenkor mi van??? mégis elkapta??? fene se érti ezt...pedig maszkot hordott,és még a kalucsnikat is fertőtlenítették!!!
Pálinkás Pál
"Jelentem, napról napra egyre jobban érzem magamat. "...nofene...mindenféle orvosi kezelés nélkül...hogy mik vannak...pedig azért ő már nem fiatal...lehet nincs mellette egy vagon súlyos betegsége???
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.