Solymárnál, Mendénél és Maglódnál is alakul a torlódás a fővárosba vezető főutakon.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Vaddisznót gázolt el egy személyautó a 811-es főúton, Lovasberény és Pátka között. A 12-es km-nél félpályás lezárásra, rendőri forgalomirányításra készüljenek!

- Gyorsan élénkül a forgalom a Budapest környéki utakon. Lassulás tapasztalható az M1-es autópályán Biatorbágynál és Bicske térségében az átterelések környékén. Az erős forgalom miatt már torlódnak a járművek az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé, valamint az M0-s autóút északi részén a 11-es főút előtt, a 10-es főúton Solymár térségében, és a 31-esen Mendénél és Maglódnál, az 51-esen Dunaharasztinál.

- Erős a teherforgalom az M43-as autópályán Csanádpalotánál Románia irányába, a leálló sávon várakozó kamionsor hossza meghaladja a 3 km-t.

Az új komáromi híd is használható a nehéz járműveknek

A magyar-szlovák határszakaszon, átadták a nemzetközi személy és teherforgalom számára a kétsávos komáromi Monostori Duna-hidat. A hidat a nehéz járművek és a munkagépek is használhatják, valamint a híd nyugati oldalán a gyalogosoknak, a keleti oldalán pedig a kerékpárosoknak elkülönített átkelési lehetőség biztosított.

A 8-as főúton Veszprém és a litéri elágazás között, útépítés miatt lezárták a városközpont felé vezető külső sávot. A 47-es km-nél, mindkét irány forgalmát a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.

Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi csomópontot átépítik, emiatt lezárták, a forgalmat a közeli ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül terelik.

Fejér megyében, az Előszállás és Nagykarácsony közötti összekötőúton, a 4-es km-nél lévő hidat felújították. A 4,8 m-es szélesség miatt jelzőlámpa szabályozza a váltakozó irányú forgalmat.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.