Arató András lapunknak frekvenciáról, médiatanácsról, Auschwitzról és arról, hogy szerinte a kormány érdeke volna a Klubrádió életben hagyása

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Tény az, hogy a Klubrádió úgy gondolta, gondolja, hogy neki politikát kell csinálnia.
Nem semleges, még az ellenzéki térfélen sem. Az MSZP és főleg a DK szekerét tolják, de én pl. '18-ban az LMP szimpatizáns voltam és elhülve hallgattam, hogy milyen aljas módon ekézték az LMP-t.
Nemhogy tárgyilagosak nem voltak, kimondottan ellenségesek voltak velük, mert egyes kérdésekben nem azt gondolták, amit az MSZP vagy éppen a DK!
Bolgár György, Rózsa Péter vagy éppen Dési János az ellenzék legfőbb ellensége ezzel a politika csináló műsorokkal!
Béla333
Amikor a betelefonálós műsorokba olyan vélemény érkezik, ami nem egyezik a műsorvezető elgondolásával, vagy valamilyen előre lebeszélt "fontos" emberrel akarnak beszélgetni, akkor a műsorvezető egyszerűen bejelenti, hogy köszönöm, viszhallásra. és már meg is szakítják a beszélgetővel a mondanivalót, soha nem hallani azt a betelefonálótól, hogy visz hall. Ez mutatja, hogy a betelefonáló véleménye csak akkor fontos, ha az megegyezik a műsorvezető véleményével.
Ez szerintem visszataszító ha egy jóérzésű ember hallgatja a műsort.
Szerintem!
Ezzel együtt kell, hogy legyen a Fidesztől eltérő véleménynek is médiája, mégha ilyen elfogult is!
Béla333
Szervezzenek tüntetést az MSZP és a DK-s szimpatizánsoknak! Elvégre az ő szekerüket tolták eddig is!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.