Három helyszínen is fontos dolga akadt.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Debrecenben kezdett, ahol a V-Híd Építő Zrt. gépbemutatóval egybekötött születésnapi rendezvényén jelent, meg és arról beszélt hogy "erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság", majd azt bizonygatta, hogy a "ballib" nagyvállalkozókat is támogatják – példaként említve Kóka János és Leisztinger Tamás cégeit.

Szijjártó Kósa Lajossal és Mészáros Lőrinccel pózolt is egyet az MTI fotósának:

Szijjártó végighaknizta maszk nélkül az ország északkeleti részét – fotók
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A miniszter ezt követően átruccant Kazincbarcikára, ahol a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. szerződésátadási ünnepségén vett részt:

Szijjártó végighaknizta maszk nélkül az ország északkeleti részét – fotók
Demeter Zoltán, a térség fideszes országgyűlési képviselője (b2), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (k) és Plachy László, a Green Plan Energy Környezetvédelmi Kft. ügyvezető igazgatója (j2) üzemlátogatáson a kft. szerződésátadási ünnepségén Kazincbarcikán 2020. szeptember 18-án. A Green Plan Energy Kft. a teljes magyar napenergia-szektor jövőbeli versenyképessége szempontjából meghatározó technológiai fejlesztést hajt végre. A vállalat 593 millió forintos beruházásához 282 millió forintos támogatást biztosít a kormány, ezzel 89 munkahelyet védenek meg. MTI/Vajda János

Végül útba ejtette Miskolcot is, itt a Fux Zrt. szerződésátadási ünnepségére volt hivatalos:

Szijjártó végighaknizta maszk nélkül az ország északkeleti részét – fotók
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Barkóczi István, a Fux Zrt. ügyvezető igazgatója a zrt. szerződésátadási ünnepségén Miskolcon 2020. szeptember 18-án. A vezetékgyártó Fux Zrt. 565 millió forintos beruházásához a kormány 282 millió forinttal járul hozzá. MTI/Vajda János

Itt arról beszélt, hogy a miskolci Fux Zrt. 565 millió forintos beruházásához a kormány 282 millió forinttal járul hozzá. Hozzátette, hogy a fejlesztési összeg 200 munkahely fenntartását segíti, és növeli a vezetékgyártó vállalat exportteljesítményét.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a magyar gazdaság életerejét mutatja, hogy 904 magyar vállalat kötelezte el magát beruházások megvalósítása mellett a jelenlegi nehéz időszakban, és 425 milliárd forintnyi beruházást hajtanak végre, amivel 155 ezer munkahelyet védenek meg.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Reménykedjünk! És Viktor ezt tűri? Csak kérdezem. Mert én már kapnám az ötvenezres bírságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@Pálinkás Pál: Most fel és megvilágosodtam. Szóval Petike nehéz fizikai munkát végez. Pl: helikopter, jacht, stb.?
SystemError
Kis csirkeszarnak a főkoca megmondta, hogy mit kell súgallni. Ez a kis anyuci kedvence minden szabályt betartana remegve, ha nem mondaná neki senki, hogy mit kell csinálni. Ezt kell nyomni, a bagatellizálást. Hiszen aki nem hisz benne, az számon sem fogja kérni a felháborító körülményeket...
Pálinkás Pál
@advocat: nem tudom értelmezted-e...".mellesleg ,fizikai munkát../két felső kép/ nem lehet ebben a szájkosárban végezni," melyik része vonatkozik a tarajosra?
legott
Első képhez aláírás: "Ott van minden"

Másodikhoz: "Az ott mi," - kérdi Szijjártó a háta mögött már összebilincselt kézzel. "Az ott, egy az." - kapta a kimerítő választ.

Harmadikhoz: "Ha elejtenéd, te béna vízfejű fasz, majd én elkapom. Alulról." - mondta a szemüveges ember, aki egy úr lehetne. Bár sokat próbálkozott, de végül nem lett az a vén geci. Maradt, aki volt: egy büdös magyar paraszt!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
Ahelyett, hogy nudiszelfit küldözgetne magáról? Ja, hogy azt az illetékes efftársakra hagyja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.