Hosszú szünet után szombaton, 11 óra 30 perctől ismét tájékoztatót tart a koronavírus-járvány miatt felállított operatív törzs – írja a hvg.hu.

Visszatérnek az operatív törzs tájékoztatói

Müller Cecília országos tiszti főorvos és a testület más tagjainak napi tájékoztatói júniusban, az első hullám lecsengésével értek véget. Azokban az időkben már csak néhány új fertőzöttről jött hír, a törzs utolsó tájékoztatójának napján, június 17-én csupán egyről.

A járvány azonban mostanra ismét felerősödött, és az utóbbi hetekben naponta több száz új fertőzöttet regisztrálnak. Csütörtökön a járvány kezdete óta a legtöbb, 941 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon. A fertőzés miatt aznap hatan hunytak el.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Újra eladja hazáját, szakmáját nyunyimunyika. A választási bizottság volt elnökével egy cellába kéne rakni ezt a két férget. Sokan loptak milliárdokat, de mégis ez a két patkány egyszemélyben egy-egy gerinccsigolyaként vált Orbán takonnyá az ország testében..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Újra eladja hazáját, szakmáját nyunyimunyika. A választási bizottság volt elnökével egy cellába kéne rakni ezt a két férget. Sokan loptak milliárdokat, de mégis ez a két patkány egyszemélyben egy-egy gerinccsigolyaként vált Orbán takonnyá az ország testében..
Nyírfa
Cecília-, operatív törzs- és árvalányhaj-iszonyom van. Továbbá: hadak útja, hadiösvény, haditerv, katonakórház, kórházparancsnok, facebookharcosok és magyar gárdák...és semmit nem tanultál a történelemből, Magyarország.
tudode
A volt tisztiorvos objektívabban tájékoztatja a hallgatóságát, mint őfélesége által verbuvált un. harci szólású operatív törzse:
.
------ 14 napról 10-re csökkentette a kötelező karantén idejét a kormány
.
www.atv.hu/videok/video-20200918-14-naprol-10-re-csokkentette-a-kotelezo-karanten-idejet-a-kormany
--------------------------------
.
Cél a halottak számának csökkentése, korábban az idősek rémisztgetése, majd újabban a fiatalok a veszélyeztetettek!
.
Harmadik hullámnál a gyermekek lesznek, ezzel a logiKÁVAL! (KÖJÁL-ul fázis volt a PANDÉMIA TERV SZERINT!
RonaGyuri
Kövér köteles Laca nem meglepő mulasztása

Egy érdekes fogalmazású blikk.hu cikk margójára

A derék portál „Kötelező lesz a maszk a Tisztelt Házban – Csak a Fidesz büntet a parlamentben, ha nem tartják be a képviselőik” címmel igazodik, hisz azután maga is beszámol róla, hogy a többi párt bőven előzi a PÁRT potentátjait. Nem is beszélve arról, hogy rendszeresen parádéznak maszk nélkül a kamerák előtt (talán nem akarják, hogy a Nép ne ismerje fel őket).
Nos, a cikknek azonban van egy még ennél is pikánsabb területe is. Beszámol róla, hogy bár „Az Országgyűlés Hivatalának döntése szerint szeptember 9-től az országgyűlési őrség minden belépni kívánó személynél testhőmérséklet-mérést végez”. Majd, hozzáteszik - bár taxatíve ezt nem mondja ki – ez nem vonatkozik a képviselőkre, mert „a törvény szerint a hivatalnak nincs jogi lehetősége” rá!!!
Na ez aztán igazán érdekes, lévén hasonló gondok nem voltak mikor csak úgy szórták a (néha több) százezres büntiket. Igaz akkor Laca szerint nem megfelelően viselkedtek!!! =))
Csak kérdem Laca szerint most mi lenne a helyes viselkedés???
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.