Új államtitkára is lesz Novák Katalinnak, aki október 1-től tárca nélküli miniszter lesz: Zsigó Róbert segíti a munkáját. Novák Katalin család- és ifjúságügyi tárca nélküli miniszter államtitkára Zsigó Róbert lesz - jelentette be az új miniszter a parlamenti népjóléti bizottsági meghallgatásának elején az ATV.hu beszámolója szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igencsak bugyuta propaganda

Novák Katalinnak, aki október 1-től tárca nélküli miniszter lesz nem csak fél millás fizúemeléssel lesz drágább

Még majd 2 hét van vissza, így pontosan nem lehet tudni – illetve egyelőre nem kötik az orrunkra -, hogy mi is lesz a család- és ifjúságügyi (tárca nélküli) minisztérium apparátusának sorsa, pontosabban, hogyan is alakul át – még a hatáskörről is csak pletyka szintű (újabb területek szabadulnak meg a Káslerájtól???) – a hasonló nevű államtitkárság. Találgatások voltak/vannak arról, hogy a csoda gyerek (apropó mi hír az egyetem befejezése irányába tett lépésekről???) helyettesállamtitkár is lépik egyet!
Nos hírnök j9tt és pihegve szólt; na nem arról hogy mi lesz az eddigi sameszokkal arról, hogy lesz egy új államtikárság is, legalább is új államtitkár az lesz. Aki nem akárki Zsigó Róbert, a földművelésügyi tárca élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára lesz, aki szakmáját tekintve CUKRÁSZ!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.