Egyes társadalmi csoportoknál január 1-jétől újabb hat hónapig meghosszabbítják a hitelmoratórium lehetőségét – jelentette be a miniszterelnök a gazdaságvédelmi operatív törzs szombati ülése után. Fontos: a hosszabbítás automatikus, vagyis akkor kell felkeresniük a bankjukat, ha a moratórium lehetősége ellenére fizetni akarnak!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Pálinkás Pál
no meg a kamat tartozás...ha vége lesz...nem szeretném a moratoriumosok sirámait hallani...
creativehun
Mesterségesen hitel tartozásokba taszították az embereket...most meg úgy tesznek mint ha Ők lennének a jó tündér. Ez már 90-ben el volt döntve. Nem tudtak többsápot beszedni,lenyúlni az akkori rendszerben. Kitalálták...jöjjön a kapitalizmus...igen ám...csak épp ott volt a bibi,hogy úgy jött a kapitalizmus,hogy kaptalista ellátórendszer ,szocialista bérezések. Az az...fizetned kell mindenért...mert hisz Te akartad..ez a fene nagy kapitalizmus..pofád befogd..te akartad böszme nép...jaaa,hogy kapitalista fizetés...hát az nincs...arra nem futja a gazdaságból. Igaz,hogy kurva magsak az adók..igaz,hogy kurva magas az ÁFA igaz,hogy minden lófaszért fizetsz...de magasabb fizetésre nincs pénz. Igaz,hogy valami csoda folytán minden politikus papíron csóró...valójában meg egytől-egyig a Mi pénzünkön zsírosodik...de a magasabb fizetéseket nem bírja el a gazdaság! Egy vicc! Nincs még egy ilyen böszme nép a világon mint a magyar!
Eladott Ország
2000 milliárd forint többletforrás maradt a lakosságnál és a vállalkozásoknál! Ez tényleg szuper! És tessék mondani ezt nem is kell soha többé megfizetni? Mert akkor tényleg hurrá és éljen. Akkor ezek szerint már a teljes pénzt lehívták Brüsszeltől a sajátlábonélőknek? Matyóföldön járja egy vicc! Két szó, de az egyik legjobb amit hallottam. Így hangzik. "Dr Tállai" Arról egy szót se szól, hogy ez csak fiktív megtakarítás annak, aki igénybe veszi. Jövő év júniusától ugyanúgy fizetni kell, akkor már semmiféle járványra nem lehet hivatkozni, ha lesz munkája az adósnak, ha nem. Hogy lesz-e munkája és ha igen, abból fogja-e tudni törleszteni az megint jó kérdés, valószínűleg ugyanazért a munkáért már nem fog ugyanannyi fizetést kapni. Plusz a futamidő is meg fog nőni és ahogy a bankokat ismerem a törlesztőrészlet is nőni fog.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--Rp9Fm9zK--/w_1160/73vzsOcBU3FnPoKes.jpeg
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Na és hogy fogják a munkanélkülieket beazonosítani? Mert 3 hónap után kikerülnek a NAGY NYILVÁNTARTÁSBÓL...!
Nyilvántartásban csak akkor marad valaki, ha vállalja, hogy mindenféle ocsmány melót elvállal ellenkezés nélkül, amit ajánlanak neki. Végzettségtől függetlenül. Nos, ez a feltétel az, amit a munkanélküliek nem szoktak vállalni 22,800 ft-os "ellátásért" cserébe. Akkor viszont kik ők és honnan lehet ezt tudni? Mivel igazolja, hogy valóban nincs munkája? Lesz majd ilyen igazolvány is? Régen kmk-nak mondták. Most minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.