Talán, ha nem kérkedne minden Fidesz-megszólaló, élükön Orbán miniszterelnökkel, hogy Magyarország nem csak jól és eredményesen, de a leg-leg-leg jobban csinálja ezt a koronavírus-járvány elleni védekezést, akkor nem bökné a csőrét sokaknak a hatalmas ellentmondás a duma és a frankó között.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"Itt tart éppen Európa legsikeresebben védekező kormánya,
állig fegyverben, talpig Covidban. Érdeklődve figyel a világ és igyekszik tanulni…”

Herczeg Zoltán ugyanezt röviden:
A lopás és a hazudozás nem munka!"

ENNYI!!!
Nessy
@ágimami: Még pár egymásnak ellentmondó ad hoc "intézkedés", szigorítás, majd kivételek felsorolása több oldalon át, "Magyarország nem tesztel, felesleges", mindenki hibás a fertőzés terjedésében. Karácsony, Soros, Gyurcsány,migráns, civilszervezetek, ellenzék stb.
itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve O.V. és a kormány, meg az operett törzs.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Szerintem sereghajtók vagyunk, szokás szerint mindenben. Nemhogy a védekezés nulla, egészségügyből menekül mindenki amerre lát... nincsenek megfizetve. MÉG MINDÍG szarér, hugyért dolgoznak! Senki ne jöjjön hvatás tudattal, mert abból nem lehet megélni. Amikor hónapok óta dolgoznak az emberek gyakorlatilag megszakítás nélkül, egyik ügyeletből a másikba hajszolva, akkor itt már felmerül a szándékos ellehetetlenítés is. Aztán meg mindent rájuk kennek. Nem, akinek esze van, elmenekül. Majd a Fidesz és csókosai odaállnak és gyógyítanak, meg ápolnak napi 28 órában!
Atokról ne is beszéljünk, akik munka és minden egyéb jövedelem nélkül maradtak! Nem, nem jöttek létre munkahelyek, vagy ha mégis, azoknak előre volt gazdája. Ne áltassuk egymást. Pillanatnyilag káosz szélén van az ország és csak hetek/napok kérdése az összeomlás.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok