Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt – jelentette be Volner János független, korábbi jobbikos országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Volner János megalapította a Volner Pártot
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Közölte: a pártot fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítják meg.

Céljuk az, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy "Magyarország ismét demokrácia legyen" – mondta.

Volner János szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd.

A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni

- tette hozzá.

Programjukat vázolva kiemelte: a nemzet megújulásának alapegységeiként tekintenek a gyermeket vállaló családok sokaságára, támogatják a hagyományos családmodellt és megőrzendő értéknek tekintik a történelmi egyházak tevékenységét.

Közölte, Európa erejét a nemzetállamokban élő népek sokszínűségében látják, és elutasítják az Európai Egyesült Államok gondolatát, valamint a migrációval létrejövő multikulturális társadalom tervét, hasonlóan a szélsőségesség minden formájához. Európa népeire a náci és kommunista rezsimek után jelenleg a szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt

- fogalmazott.

Kérdésre válaszolva megjegyezte: a pártot professzionális munkatársak segítik majd, a versenyszférában, üzleti életben szerzett tapasztalatukkal.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Idióta kb 0.1% ot fog kapni maximum és mehet a levesbe ! Legalább a választásra kapott több 100 millió forintot eltudja lopni úgysem fogja ellenőrizni az ÁSZ csak a nagyobb ellenzéki pártokat büntetik akik Orbán szemét szúrja!!
jesz
ügyes gyerek ez a Volner...már kisiskolás korában is megmondták a szomszédok.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
rokker33
@fideszes gyökér: Az Orbán pénzcsap csak V.I.P.tagoknak elérhető akik naponta többször fényesre nyalják Orbán ánuszát kérdés és szó nélkül !!! A többi kamupárt csak arra valók,hogy jobban szétmenjen az ellenzéki összefosás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.