Facebook-posztjában tudatta követőivel, hogy Orbánék nem jól kormányoznak.

Gyurcsány Ferenc elmondta, milyen a jó kormányzás
Fotó: MTI/Kovács Tamás (archív)

De akkor hogyan lehetne ezt jól csinálni? Gyurcsány Ferenc szerint ezek a legfontosabb pontok:

A jó kormányzás nem egyenlő az önkény hatalmának megteremtésével, a viták megölésével, az állandó harci készültséggel.

A jó kormányzás otthont teremt a hazából és nem háborús terepet.

A jó kormányzás vigyáz ránk, nem pedig kiszolgáltat bennünket.

Magyarország korábbi miniszterelnöke Facebook-bejegyzésében arra is rávilágít, hogy – meglátása szerint – soha ilyen megalázóan nem bántak a legnehezebb sorsú emberekkel, és soha nem loptak még el ennyit a közösből.

Gyurcsány szerint soha nem volt ilyen drága az élelmiszer, mint most, és a forint sem volt még ilyen gyenge.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 17.09
"Mi van akkor, ha akarta- de a pártok másként döntöttek? "
Most nem szeretném ragozni, de senkinek nem kötelező eltűrni olyat, amit nem akar. Persze jó dolog a magas tisztség, de akkor ha az elvei ellen van valami, akkor le is lehet mondani, nyilvánosságra is lehet hozni, hogy miért és mit nem tud elfogadni. Ha ezt nem teszi, akkor ezzel ő is a rendszer része lesz, így utólag már ne is sóhajtozzon, hogy ő akarta, de a többiek nem engedték...
Mindenki lebecsüli a nyilvánosság erejét, de egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bejelentett, bizonyítékokkal alátámasztott államcsínyt nem lehet a bejelentés után elmaszatolni!
Tehát ahogy szokták mondani: csinálni kell vagy nem csinálni. De nem sóhajtozni, vakarózni, másra mutogatni!
kereső
@Béla333: Nem mondtam, hogy igy volt- de lehetett igy is. Egyébként meg osztom a nézetedet. Én ma is ezt hiányolom, pontosan tőle,. a kiállást- nem a parlamentben- mert az már a kutyát ne érdekli. Hanem nagy közönség- nemzetközi sajtótájéoztatón elmondani minden nap a vádbeszédet.
ómió
@kereső: Ez lenne a hazugság, kereső efftárs? Az Athina Híradó szerint, vagy efftársilag? Netán átaludtad a történteket, vagy csak azután születtél? Fő, hogy - "belevaló efftársként" - lehazudni a nyilvánvalót már képes vagy! Esetleg csak a múltnak e szeletkéjét már "végképp eltörölted"? Amúgy, a hazudozáson kívül miben "jeleskedsz" még?
advocat
Ferencem! Erről jobb ha nem szólsz semmit. Mert a kormányodban volt néhány. Szóval a PR munka még kívánnivalót hagy maga után. Persze tanulni és mondani lehet.
kereső
@ómió: És most meg mi a francot akartál amúgy mondani. Mert ennek se füle, se farka.Én éppen Gyurcsányról beszélgettem itten néhányakkal, és akkor közbe hanblatyolsz??, Érted egyáltalán hogy miről beszéltünk??nem hinném.
ómió
@kereső: Te, ha válaszolsz valakinek, arra szoktál, amit egy harmadik féllel konzultálsz? Mert én nem! Netán már azt se tudod, kinek mit írtál? Akkor hagyjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.