Orbán logikátlan kinyilatkoztatásokkal próbálja fenntartani a kompetens vezető látszatát. Ez veszélyes! Láttuk a megrázó lombardiai képeket, látta Orbán is, és nem tudhatta senki, hogy nem üt-e be hasonló helyzet Magyarhonban. (Mondjuk ezért kellett volna az első perctől masszívan tesztelni.) Azt meg nem mondhatja a kormányfő, hogy úristen, emberek, lövésem sincs, hogy mi legyen most; de hülye vagyok, hát nem belesinkófáltam a Mészáros Lőrinc feliratú malacperselyembe a milliárdokat, amik most kellenének? Segítsen valaki, hagyjuk a katonásdit, úgysem értek hozzá, ahogy igazából semmihez; segítsetek, dobjunk össze valami okosságot hamar!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Clavigo: Hát, néhányan a kommentelők közül pénzért, a debilek maguktól is, akik meg keményen haszonélvezői azokkal nincs mit tenni, persze, hogy tapsolnak.

De szar embernek lenni kevés pénzért? Nyomorúságos világ.
lampa laz
"Az a helyzet, hogy ebben a szerencsétlen országban végső soron egyetlen ember fejében dől el minden. És minden jel azt mutatja, hogy abban a fejben óriási a baj."
Megkockáztatom, h ezt az ország 80%-a így gondolja.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
lampa laz
@hidip: anyád retkes picsáját, ahonnan kicsúsztál.
tudode
Annál alávalóbb nem lehet amikor a volt fiatal demokraták jogÁSZAI saját tanulmányaikat használják fel a sarjadzó demokráciát saját képükre diktatórává varázsolni.
.
Laikusként 2012. óta a tiszteletreméltó Vörös Imre alkotmányjogász megnyilvánulásait hallgatva, látva olyan történt az országban, amelyre a honfoglalás óta nem vetemedett egyik rezsim sem:
.
Egy, két megnyilvánulása:
.
----- „A koronavírus Orbán Reichstagja” 2020. 03. 23.
.
www.klubradio.hu/adasok/a-koronavirus-orban-reichstagja-111766
--------------------------------------------------------------------------------
.
Majd .2020- 08.11-én
.
--- Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
.
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U
---------------------------------------------
.
2012. március. 08.
.
Államcsínytevők?
.
m.hvg.hu/velemeny/20120308_allmcsinytevok_voros_imre
---------------------------------------------
.
És ma már nincs kiút szakbarbár őfélesége, és az ország vámszedői szorításából!
Clavigo
Ne keress értelmet semmiben.. Lényeg ,,hogy a Zsírmore és a közeliek kasszírozzanak.. Közben.. ( " mi meg gyógyítunk mindenkit " )...és még van aki tapsol ennek a félkegyelműnek,,és nemzethy dalárdájának..
Peller Anikó
@Clavigo: Hát, néhányan a kommentelők közül pénzért, a debilek maguktól is, akik meg keményen haszonélvezői azokkal nincs mit tenni, persze, hogy tapsolnak.

De szar embernek lenni kevés pénzért? Nyomorúságos világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.