Hidegvérrel lelőtte az állatot.

Brutális, embertelen dolgot tett szomszédja kutyájával az ostorosi férfi – erre a kegyetlenségre nincs magyarázat – VIDEÓ

Zavarta a férfit, hogy a szomszéd kutyája folyton beszökik az ő kertjébe, ezért lelőtte az ártatlan állatot. Ostoroson történt az a szörnyű eset, aminek áldozata egy másfél éves, barátságos husky volt. A kutya egyetlen rossz tulajdonsága az volt, hogy átszökött a szomszéd kertjébe. Az állat sohasem mutatott agressziót az emberek felé.

Forrás: Blikk/TV2

Kép: Pixabay

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Max felfüggesztettet várok ez esetben. Nem szabad szigorúbban elbírálni, ha a Kubatov lista pozitív oszlopában szerepel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@csak úgy...: annál maradtam. A növényvilág ritkábban öl, de előfordul, Mérgező növények, gombák, rovarcsapdák, ragadós csalogató gyilkosok.

Egyébként csak az elfogultság ellen ágálok, ritkán ölök kutyát. Ritkábban mint tyúkot. Bár még azt se öltem. Sőt mínusz egy, mert egyszer meghallottam egy csirke vészkiáltozását, mert két kerítésléc közé szorult a feje és ott lógott felakasztva és megmentettem. Aztán később amikor jól felnőtt megettük.
justhpeter
@Peller Anikó: Minden tiszteletem a Tiéd, de nincs olyan helyzet, hogy fegyvert kelljen használni.
namihami
@zorka: Abban tökéletesen igazad van, hogy a lehetőséget, hogy a kutya se a szomszédba, se közterületre ne mehessen ki, a gazdának kell megoldania. Nem a legállatbarátabb megoldás, de nem tudhatjuk, hogy mióta csinálta ezt a kutya, esetleg milyen károkat okozott a szomszéd kertjében vagy csak nem szereti az állatokat. De egyik feltétel se számít, mert az ő kertje, ahol a szomszéd kutyájának valóban semmi keresnivalója nem volt és nem lehet. Még egy huskytól is félhet, aki nem szereti a kutyákat. De a rossz-szomszédság is egy lehetőség.
@justhpeter: Bocs, de (ha engedélyes a fegyver), akkor miért kellene elkobozni? Én se örülnék, ha az én kertemet túrná, sz@rná össze a szomszéd kutyája. Pedig nagyon jó a haverságunk. Csináljon olyan kerítést (ha már kutyát tart), amin nem tud átszökni a kutyája. Persze, kérdés, hogy a fegyver milyen módon van a birtokában!
Egyébiránt, 14 évig volt kutyám...és nem husky, hanem egy kb.40 kilós németjuhász. Ami egy kicsivel talán még kutyább. És hozzá illő kerítéssel.
Peller Anikó
@namihami: ezt azzal egészíteném ki, hogy a kerítés tulajdonfelelőssége osztott a szomszédok között, tehát nem 4 oldali kerítésért felelsz egymagad, attól az esettől eltekintve ha nincs szomszédod. Így most nem tudni kié a kerítés amelyik lyukas volt.
namihami
@Peller Anikó: Így van. Ha szemben állsz a telekkel, akkor a jobboldali és hátsó kerítés fele a tulajdonosé. A bal és a hátsó másik fél a szomszédoké. Így írja elő a törvény.
De, ha kutyatulajdonos vagy, akkor a kutya ki nem jutásának felelőssége teljes mértékben a gazda felelőssége.
ittott
abszolut jogosan használta fegyverét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.