A László Kórház covidos osztály betegeként kérlek Benneteket, ne menjetek tömegbe, ne menjetek focimeccsre, szuperkupára. 3 fiam és férjem drukker, minden szerda, szombat, vasárnap foci, Berlint lejártam néhány éve, hogy Hertha mezzel jöjjek haza. De szerdán este, oxigéncsővel az orromban, fuldokolva, némán sírva, forgolódva azt hallgattam kórházi ágyamban, 2 idős, lázas koronavírusos szobatársammal, hogy tombolnak a szomszéd stadionban, azaz stadion mellett a Fradisták.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Őfélesége már évekkel ez előtt is laboratóriumnak tekintette az országot, bevetve a "hadicseleit":
.
------Orbán szerint Magyarország egy igazi laboratórium
.
nepszava.hu/1000178_orban-szerint-magyarorszag-egy-igazi-laboratorium
--------------------------------------------------
.
Az is bejött nekije, hogy a 250 éves ÁNTSZ-be belekalapálta a szögét, oszt' miután gyütt a vírus, Európa bacilusa átvette a parancsnokságot a vírus felett is a parancsnokságot úgy, hogy má az első csatát mögnyerte, szorít is meg nem is, de a focinak nem árt a vírus, őfélesége laboratóriumában, a drukkereknek van minden, az is ami nincs!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.