Kunhalmi Ágnest, az MSZP társelnökét kérdezte a Blikk az ellenzéki összefogást érintő terveikről és az MSZP jövőjéről.

Kunhalmi: „fel sem merül, hogy nem kerülünk be a parlamentbe”

Fotó: Kunhalmi Ágnes / Facebook

Milyen feladatok várják társelnökként?

Dolgozunk a Jövő Köztársasága és a szociális demokrácia programján. 2022 után más kormányzati struktúrát ajánlunk, kevesebb államtitkárral és egyéb megbízottal, de több minisztériummal. Olyan meghatározó területeknek, mint a tudás, az egészség, az esélyteremtés első számú kormányzati képviselettel kell rendelkeznie. Eközben megkezdjük azoknak az embereknek a kiválasztását, akik egy-egy országgyűlési választókerületben legyőzik majd a Fidesz jelöltjét.

Hogyan készülnek a 2022-es választásokra?

Ajánlatot teszünk a köztársasági oldalon elkötelezett közösségeknek és szervezzük az ezt megalapozó előválasztási folyamatot. Négy-öt párhuzamos munkát folytatunk azon a nyomvonalon, amelyen Tóth Bertalannal már közösen korábban elindultunk.

Az MSZP-t jelenleg éppen a parlamenti bejutáshoz szükséges 5 százalék körülire mérik. Előfordulhat, hogy be sem jutnak?

Az fel sem merül, hogy nem kerülünk be a parlamentbe. Azért vállaltam a társelnökséget, hogy erős ellenzéki szövetséget hozzunk létre, megfelelve a szavazóink elvárásainak és Magyarország érdekeinek. Olyan politikai erőt, amely nemcsak arra képes, hogy legyőzze Orbán Viktort, hanem arra is, hogy a Jövő Köztársaságát építse.

Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csibi
Nyuszifül!
Majd Fletó a hónod alá nyúl, kihúz a szarból és besegít a Parlamentbe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@legott: "Gyurcsány jót akart nektek, az országnak"
Az első része még igaz, hiszen a mocskos gyucsótány a maszopnak és holdudvarának akart jót, akik ezért is segítették őt hatalomba.
De hogy az országnak jót akart volna???
Akkor miért tette tönkre a gazdaságot? Miért hamisított statisztikát? Miért hazudozott? És amikor ez kiderült, miért üttette a magyar népet a rendőrséggel?
zsupumi
@Namely: orbánról, mészárosról, tiborczról is tudsz ilyen kulturáltan beszélni ? Gyurcsány 1 ft-ot nem vett fel a fizetéséből minisztersége idején, mivel ő dolgozott. Ellenben ezek a "fiatal demokrataták" életükben nem dolgoztak, az egyetemről egyenes ágon jutottak be a parlamentbe és láss csodát egyik sem lakik panelban. Ellenben nagy arccal megmagyarázzák, hogy az évenkénti 2-3 ezer ft-os nyugdíjemeléssel mennyire figyelnek a nyugdíjasokra, Ja és az ő fizetésüket évente emelik 200 ezer ft-al.
ómió
Igaza van! Jobb az "kellemes meglepetés"-nek!
Csibi
@legott: Előbb hugyozom körbe a sírodat, mint gondolnád.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Namely
@zsupumi: Igen. Amint kivéreztették a gazdaságot, elárulták a nemzetet, hamisították a hivatalos statisztikákat, kiárulták az országot a külföldieknek és amikor az emberek az utcára vonulnak ez ellen tiltakozni, akkor kardlapot, könnygázt, viperát, tonfát és szemkilövetést kapnak.
Addig viszont Orbán és bandája bolyhos kis nyuszikák Gyurcsótányhoz és holdudvarához képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.