Többek között erről is ír majd a Magyar Nemzet hasábjain.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: A foci után a kolbászról is kiderül, hogy nem ért hozzá

az hogy egy buta műveletlen paraszt-suttyó az meg eleve adott

Ahogy azt egy újságíró megfejtette „Tusványos és Tranzit helyett érkezik egy jó Magyar Nemzet-publicisztika.”. Nem marad benne az sok baromság, amit a vírus-helyzet miatt elmaradt népi palávereken szokott magából kiereszteni. A mára rendelt párt központi napilapban fejti ki gondolatait, pontosabban azt a sok agyrémet, ami neki ezek helyett van a hájas fejében. Micimackóvak ellentétben olyan dolgokról beszél, amiket garantáltan nem ismer, de erősen véleményes az is, hogy felfogni sem nagyon.
A „libernyák” világszövetség egyik vezető embereként „az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. ”
„A nemzet, a család és a vallási hagyományok pedig folyamatos támadás alatt vannak”, ami tény a nemzetből ki akarnak rekeszteni mindenkit aki nem hisz vakon az ő mindenhatóságában, a családi pénteket egyre hatványozottabban ellopják, ami pedig a vallást illeti jó példa a két legnagyobb gyermekét keresztelő pap üldözése!
na és

(lh3.googleusercontent.com/proxy/59sou74aRWkcwub7y6_stK4oGwCIuLP5JIOE0BcVFm-tsLEatx4X-qWIjxG0KrC4RCVN78cTNVVdtHtsHU_PAKMaT7YiXR-SjDoBKI5CnHmN_ZAit3NKqI69N7Zk-9-u4g)
„az ellenzék olyan, mint a kolbász, hiszen be van töltve és meg van darálva.” – írja Orbán Viktor! Ami jól mutatja igen komoly (persze szellemileg, mert testileg egyre dagadtabb nem is beszélve a lopott pénzekről) leépültségét, hogy nála előbb töltenek és csak aztán darálnak!! =))
RonaGyuri
Hogy nem 100-as azt eddig is tudtuk

abban is biztosak lehettünk, hogy most is ömleni fog belőle a tömény hülyeség, de ő még erre is rá tudott tenni

Magyar Nemzet 2020. SZEPTEMBER 21. HÉTFŐ 05:45: „Együtt újra sikerülni fog ORBÁN VIKTOR ÍRÁSA A MAGYAR NEMZETBEN AZ ŐSZI POLITIKAI ÉVAD ELÉ”.
A teljesség igénye nélkül:
„Tusnádfürdő nincs. Kötcse sincs. Tranzit sincs. Járvány van. A vírus a politikai gondolkodás műhelyeinek nyári találkozóit is megtizedelte.”, aki még nem tudta most már tudja mi következik!
„A szellemi szuverenitásért és intellektuális szabadságért évekkel ezelőtt éppen Tusnádfürdőn megindított küzdelmünk lassan termőre fordul. A politikai korrektség, vagyis a libernyák doktrína-, beszédmód- és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik.”,
„Egyre többen és egyre bátrabban lépnek ki a már fojtogatóan szűk egyetlen helyes beszédmód, egyetlen helyes demokráciafölfogás, egyetlen helyes Európa- és Nyugat-értelmezés kalodájából. A szabadulási kísérlet önmagában sem egyszerű, a büntetés kockázata jelentős. Kiutasítás az akadémiai életből, állásvesztés, megbélyegzés, egyetemi vesszőfutás, a példák lassan mindennaposak.”,
etc.
azt hiszem valami ilyenről beszél az elmekortan az üldöztetési-mánia címszóban!
Szóval ömlik belőle… s ahogy egy kedves francia barátom/rokonom mondta egyszer: ez akkora marhaság, hogy nem is érdemes lefordítani!!!
Azonban van egy félmondat, ami még ettől a retardált dagadt disznótól is sok(k): „A konzervatív politikai gondolkodók végre vették a bátorságot, és a matematikai bizonyítások eleganciáját is meghaladó vonalvezetéssel igazolják, hogy a liberalizmus és a konzervativizmus a politikai elmélet két ellentétes pozícióját képviselik.”! =))
Amiben a legkisebb gond az az, hogy ez a barom – persze magára gondolt – nem is tudja, hogy mi az a konzervatív!!! =))
Ami pedig „matematikai bizonyítások eleganciáját is meghaladó vonalvezetés” –t illeti nos …
RonaGyuri
@RonaGyuri: egyébként belegondolva: a bigott hívei itt a propin elő szokták írni, hogy mi az a matematika!!! =))
csipetke
Na,orbán,meg az idióta beszólásai...Kár,hogy nem fejtette ki bővebben,hogy mégis az ellenzékből ki a büdös nyavalya támadja a családokat?És ki támadja a vallási hagyományokat?Iványi Gábor egyházi iskoláit ki sújtotta pénz-elvonással.amellett,hogy még milliárdokkal tartozik nekik az állam? És hogy a vírus elleni védekezést elutasította az ellenzék?Szerintem már kéne neki egy hosszabb látogatás Grazban,hátha helyrezökkentik az agyát.Ha az ellenzék nem osztogat az embereknek maszkot,és nem segítik őket még sok más módon,nagy sz@rban lettünk volna.Ezzel szemben mit tett a fidesz?A közpénzből beszerzett védőcuccok millióit adományozták a fenetudja hány országnak,de ingyen itthon senki semmit nem kapott.Hogy a munkájukat vesztett embereken se segítettek,az is orbán szégyene.Ne felejtkezzünk meg az önkormányzatoktól aljas módon elorozott milliárdokról se.És a nagy fideszes védekezés része volt a haveri körnek,és a saját pereputtynak szórt milliárdok.Ja,és az ellenzéki kolbász nehogy majd megakadjon a torkán '22-ben
verőce21
Addig is, az iskolák védjék meg a család eszményét és értékeit, és tartsák távol a kiskorúaktól a genderideológiát és a szivárványos propagandát. 

Meg kell találni az együttműködés módját ebben kereszténydemokrácia-liberális demokrácia patthelyzetben is, amíg Olaszországban el nem dől Európa jövője...!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.