Egy új pártra vagy mozgalomra van szükség az ellezéki oldalon – mondta a 444.hu-nak Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, és azt is hozzátette, reméli, hogy az új formáció még az idén megalakul. Sok konkrétumot nem árult el róla, csak annyit, hogy az új politikai erőnek követketetesen küzdenie kell a korrupció és az autoriter rendszer ellen. Emellett pedig továbbra is teljes összefogásra van szükség, minden választáson egy jelöltnek kell állnia a Fidesszel szemben, aki ezt megtöri, az áruló, a rendszer része. Ebből adódóan az általa beharangozott reménybeli új pártnak is együttműködésre kell törekednie a már létező ellenzéki pártokkal. Arra a kérdésre, hogy szerinte nem éppen a folyton emlegetett összefogás okozta-e a Fidesz kétharmados többségét, Márki-Zay úgy válaszolt: nem, hanem az összefogás hiánya. A hódmezővásárhelyi polgármester hozzátette, bár van olyan ismerőse, aki februárban még rá szavazott, április 8-án azonban a Fideszre,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egy gyűrű mind felett! Drágaságom...:) Amúgy logikailag nincs más. Viszont ezzel tarolni lehet az Orbáni játékszabályok között. Alapelvekben értsenek egyet és abban, hogy hatalmi felosztást mérik egymás között, hiszen később vissza kell állítani a parlamentális demokrácia és a köztársaság pilléreit. Aztán jöhetnek a fékek és ellensúlyok. Ezen a ponton már komolyan félni fog Orbán. 2024-ben már szinte mindig Grazban lesz, egészen addig, míg meg nem kapja az első idézéseit.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.