Mondok Józsefet (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) választották a Bács-Kiskun megyei Izsák polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – közölte az izsáki önkormányzat jegyzője az MTI-vel.

A vádlottak padján van a helye, most mégis megválasztották polgármesternek

Nagy Attila Egon elmondta, hogy a szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József 1491 szavazatot szerzett, míg Varga Istvánra (független) 1035-en voksoltak, 22 szavazat érvénytelen volt.

A szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József már volt korábban Izsák polgármestere, 1998-tól öt cikluson át, összesen 21 évig vezette a települést, és 2019-ben is indult a tisztségért.

Tavaly ősszel 39 szavazattal a független Kutas Tibor nyerte meg a választást, aki idén június 18-án, közösségi oldalán jelentette be, hogy még aznap lemond tisztségéről. Mondok József ellen a Kecskeméti Járásbíróságon költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt per van folyamatban.

A vád szerint a volt polgármester 35 millió forint pályázati támogatásból vadászházat építtetett, ahova feleségével beköltözött. A per tárgya az is, hogy az önkormányzat jogtalanul vett igénybe csaknem 1 millió forint értékű támogatást egy olyan közfoglalkoztatottra, aki a vadászházban dolgozott.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Ja, nagyon jól csinálta, csak a hatalomnak való nyalás és a pénzett vett szavazat nem érdem, kivéve fideszes körökben. De hát már évek óta jól tudjuk, hogy a Fidesznek nincsenek erkölcsi gátlásai, ha egy tolvaj csalót nyomhatnak be fontos pozícióba, szemben egy ellenzéki vagy független jelölttel, akinek a gyomra nem veszi be a fideszes kédéenpés gazemberségeket. Ennek a mocsoknak teljesen egyértelmű a csalása, de az sem véletlen, hogy ennek ellenére még mindig nincs ítélet, és nincs rács mögött. Mert ez a mostani hatalom a velejéig romlott. És látom, te már megintcsak a törvénytelenség mellé állsz, hiszen odavaló vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Egysíkú vagy, provokatőr vagy, szégyentelen seggnyaló vagy, ostoba vagy, belekötsz mindenkibe, véded a védhetetlent, káros ember vagy, egy propagandistának is átlátszó némber.
Persze, hogy ez sablon szöveg, hiszen ennyiben ki is merülsz.
Málna
@Aki Én: Tegnap kétszer küldted el ugyanazt a sablont. Figyelj oda jobban! Ugyan eddig is láttam, hogy valami nem stimmel, de egy napon belül igencsak feltűnő.:-)
Aki Én
@Málna: Egysíkú vagy, provokatőr vagy, szégyentelen seggnyaló vagy, ostoba vagy, belekötsz mindenkibe, véded a védhetetlent, káros ember vagy, egy propagandistának is átlátszó némber.
Persze, hogy ez sablon szöveg, hiszen ennyiben ki is merülsz.
Málna
@Aki Én: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este...Még ha csak be is másolod az előre megírt szövegeket.
Aki Én
@Málna: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este, egész hétvégén...
voltmárjobbis
@nemkati: málna kicsi elmével rendelkezik. Vagy orbáni körökből fizetett hozzászóló, mint pl most éppen hidipnek mondja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.