Mondok Józsefet (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) választották a Bács-Kiskun megyei Izsák polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – közölte az izsáki önkormányzat jegyzője az MTI-vel.

A vádlottak padján van a helye, most mégis megválasztották polgármesternek

Nagy Attila Egon elmondta, hogy a szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József 1491 szavazatot szerzett, míg Varga Istvánra (független) 1035-en voksoltak, 22 szavazat érvénytelen volt.

A szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József már volt korábban Izsák polgármestere, 1998-tól öt cikluson át, összesen 21 évig vezette a települést, és 2019-ben is indult a tisztségért.

Tavaly ősszel 39 szavazattal a független Kutas Tibor nyerte meg a választást, aki idén június 18-án, közösségi oldalán jelentette be, hogy még aznap lemond tisztségéről. Mondok József ellen a Kecskeméti Járásbíróságon költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt per van folyamatban.

A vád szerint a volt polgármester 35 millió forint pályázati támogatásból vadászházat építtetett, ahova feleségével beköltözött. A per tárgya az is, hogy az önkormányzat jogtalanul vett igénybe csaknem 1 millió forint értékű támogatást egy olyan közfoglalkoztatottra, aki a vadászházban dolgozott.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

142 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Ja, nagyon jól csinálta, csak a hatalomnak való nyalás és a pénzett vett szavazat nem érdem, kivéve fideszes körökben. De hát már évek óta jól tudjuk, hogy a Fidesznek nincsenek erkölcsi gátlásai, ha egy tolvaj csalót nyomhatnak be fontos pozícióba, szemben egy ellenzéki vagy független jelölttel, akinek a gyomra nem veszi be a fideszes kédéenpés gazemberségeket. Ennek a mocsoknak teljesen egyértelmű a csalása, de az sem véletlen, hogy ennek ellenére még mindig nincs ítélet, és nincs rács mögött. Mert ez a mostani hatalom a velejéig romlott. És látom, te már megintcsak a törvénytelenség mellé állsz, hiszen odavaló vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: Egysíkú vagy, provokatőr vagy, szégyentelen seggnyaló vagy, ostoba vagy, belekötsz mindenkibe, véded a védhetetlent, káros ember vagy, egy propagandistának is átlátszó némber.
Persze, hogy ez sablon szöveg, hiszen ennyiben ki is merülsz.
Málna
@Aki Én: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este...Még ha csak be is másolod az előre megírt szövegeket.
Aki Én
@Málna: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este, egész hétvégén...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
Szeparepa2
Putris tetves rákos fogyatékos kurva anyád seggét véresre basztad a ravatalon te náci hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkány troll fogyatékos gyáva propagandista pribék apaszopó buzeráns szarházi faszkalap kurvincsgeci... hiába erőlködsz, csak röhögünk rajtad te szánalmas csicska féreg...
voltmárjobbis
@nemkati: málna kicsi elmével rendelkezik. Vagy orbáni körökből fizetett hozzászóló, mint pl most éppen hidipnek mondja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.