Mondok Józsefet (Fidesz-KDNP-Nemzeti Fórum) választották a Bács-Kiskun megyei Izsák polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson – közölte az izsáki önkormányzat jegyzője az MTI-vel.

A vádlottak padján van a helye, most mégis megválasztották polgármesternek

Nagy Attila Egon elmondta, hogy a szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József 1491 szavazatot szerzett, míg Varga Istvánra (független) 1035-en voksoltak, 22 szavazat érvénytelen volt.

A szavazóköri jegyzékben 4822 választópolgár szerepelt, közülük 2548-an jelentek meg a hat szavazókörben. Mondok József már volt korábban Izsák polgármestere, 1998-tól öt cikluson át, összesen 21 évig vezette a települést, és 2019-ben is indult a tisztségért.

Tavaly ősszel 39 szavazattal a független Kutas Tibor nyerte meg a választást, aki idén június 18-án, közösségi oldalán jelentette be, hogy még aznap lemond tisztségéről. Mondok József ellen a Kecskeméti Járásbíróságon költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt per van folyamatban.

A vád szerint a volt polgármester 35 millió forint pályázati támogatásból vadászházat építtetett, ahova feleségével beköltözött. A per tárgya az is, hogy az önkormányzat jogtalanul vett igénybe csaknem 1 millió forint értékű támogatást egy olyan közfoglalkoztatottra, aki a vadászházban dolgozott.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Málna: Ja, nagyon jól csinálta, csak a hatalomnak való nyalás és a pénzett vett szavazat nem érdem, kivéve fideszes körökben. De hát már évek óta jól tudjuk, hogy a Fidesznek nincsenek erkölcsi gátlásai, ha egy tolvaj csalót nyomhatnak be fontos pozícióba, szemben egy ellenzéki vagy független jelölttel, akinek a gyomra nem veszi be a fideszes kédéenpés gazemberségeket. Ennek a mocsoknak teljesen egyértelmű a csalása, de az sem véletlen, hogy ennek ellenére még mindig nincs ítélet, és nincs rács mögött. Mert ez a mostani hatalom a velejéig romlott. És látom, te már megintcsak a törvénytelenség mellé állsz, hiszen odavaló vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
'Mondok' én valamit, Izsákon is jó nagy marhák élnek.
Jozefina
@lampa laz: ezek szerint igen. Vagy működik az egy zsák krumli, csupán pénz formájában esete. A bíróság vajon miért nem hozott még ítéletet az ügyében???
nezelodo
Nem hátrány a lopás, hanem örök tagság a klubban, ez a belépőjegy ára, hiszen nem a maffiatanszéken készítette a diplomamunkáját, és kapott diplomát.
legott
Takács Tamást lájkolom

Egyáltalán, hogy jelöltethette magát egy olyan ember, aki ellen bűncselekmények miatt per van folyamatban?
Magyarországon simán megválasztanak bűnözőket. Ez már a magyar nép szégyene és nem a politikusoké.

Magyarország azért nem demokratikus ország, mert egy demokratikus országban ez nem fordulhatna elő (és sok más sem, ami Magyarországon előfordul 2010 óta).
Ha viszont Magyarország nem demokratikus ország, akkor mi?
csak úgy....
és erre mit szól a jogos és igazságos varga julis?
kereső
Mit csodálkoztok. orbánnak is a vádlottak padján lenne a helye már 2012 óta. És mégis harmadszor lett 2010 óta miniszterelnök. Ilyen a fideSS. Ez a választás nem jobb és baloldalról fog szólni, ha lesz 2022-ben. Ez a gerincről, a becsületről és a tisztességről fog szólni.
Aki Én
MI egyszerűen igényeljük az aljas, korrupt, hazug emberek uralmát.
Nessy
@csak úgy...: Nem érti, nem tudja definiálni a jogállamiság fogalmát! Ezért lett (i)gazságügyi miniszter!
kereső
@Nessy: Azaz az a "homályos, megfoghatatlan valami" a számára.
kereső
"Baranyi Ferenc
Tudod-e, mit teszel?
Mikor csalóra adod a voksod:
tudod-e, mit teszel?
Mikor a karvalyt hattyúnak mondod:
tudod-e mit teszel?
Mikor sugárként hódolsz a ködnek:
tudod-e mit teszel?
Mikor nem sírsz, ha másokat ölnek:
tudod-e mit teszel?
Mikor gyáván vagy színlelve tapsolsz:
tudod-e mit teszel?
Mikor botlás csak, hogy igazat szólsz:
tudod-e mit teszel?
Mikor mosolygod csak, ami sanda:
tudod-e mit teszel?
Mikor süketvak vagy készakarva:
tudod-e mit teszel?
Mikor nem hallod kételyedet meg
s nem nézed azt, mi kínos szemednek:
tudod-e mit teszel?
Ha tudod – sírig élj megvetésben.
Ha nem – megbocsát Isten.
De én nem."
Málna
És mégis megválasztották. Valamit nagyon jól csinál.
legott
@Málna: Nem, csak megváltozott a szlogen.
A Csak a Fidesz helyett Csak azért is a Fidesz (mindenáron, már nem számít semmi - de szerencsére ez már egyre kevesebb helyen van így... remélhetőleg)
nemkati
@Málna: Ja, nagyon jól csinálta, csak a hatalomnak való nyalás és a pénzett vett szavazat nem érdem, kivéve fideszes körökben. De hát már évek óta jól tudjuk, hogy a Fidesznek nincsenek erkölcsi gátlásai, ha egy tolvaj csalót nyomhatnak be fontos pozícióba, szemben egy ellenzéki vagy független jelölttel, akinek a gyomra nem veszi be a fideszes kédéenpés gazemberségeket. Ennek a mocsoknak teljesen egyértelmű a csalása, de az sem véletlen, hogy ennek ellenére még mindig nincs ítélet, és nincs rács mögött. Mert ez a mostani hatalom a velejéig romlott. És látom, te már megintcsak a törvénytelenség mellé állsz, hiszen odavaló vagy.
Málna
@nemkati: Nem álltam semmi és senki mellé, ne fantáziálj.
És őt nem a Fidesz nyomta be fontos pozícióba, hanem az emberek választották meg. Azok az emberek,akik ismerik, és nyilvánvalóan tudnak az ügyeiről. És még így is jobb választásnak tűnt számukra, mint a másik jelölt.
nemkati
@Málna: Hogy nem álltál mellé az pont akkora hazugság, mint amiket máskor is írsz. Még véletlenül se teszed szóvá hogy ez a csaló úniós pénzeket tett magáévá, ez neked természetes, sőt próbálod igazolni a pasast. Az meg, hogy az idióta izsákiak megvezethetők és megvehetők, szomorú képet mutat az ország mentális állapotáról. Ezt használja ki 0rbán azzal, hogy egyrészt lerohasztja az oktatást, másrészt elhallgattatja az ellenzéki médiát, nehogy az embereknek tudomása legyen arról, mekkora átverés folyik itt.
Gyütt Mönt
Végülis NER-kompatibilis figura. Mi itt a probléma?
Málna
@nemkati: Mégegyszer mondom, próbálj meg értelmezni. Senki mellé nem álltam, csupán csak csodálkozásomat fejeztem ki. Elítélni sem fogom addig, amíg az ügy nincs lezárva, ez amúgy is a bíróság dolga. Az, hogy ti sorozatosan nem értitek, amit olvastok, ahhoz Orbán oktatási rendszerének vajmi kevés köze van...
Az ellenzéki médiát is olyannyira sikerült elhallgattatni, hogy erről az ügyről sem tudunk...Vagy mégis?
Málna
@Horizont: Attól, hogy ch-val írod, még ugyanolyan mocskos.:-)
nemkati
@Málna: 11:55 - :) Talán ideje lenne megmosni. :)
nemkati
@Málna: Te azon szoktál csodálkozni, hogy a fideszes tolvajok miért verik ki a biztosítékot az ellenzékieknél, és nem a lopáson. Ez számomra azt jelenti, ha te nyertél volna úniós pénzt a közösséged részére, te is nagy lelki nyugalommal a magadévá tetted volna a tízmilliókat.
Málna
@nemkati: Szappannal a száját? Ezzel elkéstünk, öreg néne már Horizont.:-)
nemkati
@Málna: Nem az ő száját, a te mocskos ch-dat.
Málna
@nemkati: Nem igazán. Mondom, hogy nem értetted. Én azon csodálkoztam, hogy megválasztották.
nemkati
@Málna: "Valamit nagyon jól csinál." Te így csodálkozol?
Málna
@nemkati: Nekem nincs mocskos ch-m. Neki van mocskos szája. Látod, ugye?
Málna
@nemkati: Igen, én így csodálkozom. Mi ezzel a probléma? Ha az ügy ellenére megválasztják, akkor igenis valamit nagyon jól csinál, ami bejön az embereknek ott, Izsákon.
Málna
@Horizont: De, mocskos szájú, értettem, amit nemkati mondott.
nemkati
@Málna: Így jársz, ha provokálsz.
És ne hidd, hogy attól, hogy finomkodsz, nem tudni, hogy milyen erkölcsi magatartást képviselsz.
nemkati
@Málna: Ja, akkor felvilágosítalak (sokadszor), mert látom nem érnek fel az értelmedig a történések: amit nagyon jól csinál ez a Mondok, az a csalás, lopás, a szavazók megtévesztése és megvásárlása. Lelked rajta, ha ez neked bejön.
Málna
@nemkati: Hogy járok, ha provokálok?
És akkor most provokálok vagy finomkodom?
Milyen erkölcsi magatartást képviselek? Nem gyűlölködöm?
Málna
@nemkati: Hogyan tévesztette meg a szavazóit? És hogy vásárolta meg őket? Mit tudsz erről?
Málna
@nemkati: A csalást, lopást meg szerinted jól csinálja, ha lebukott?
csak úgy....
@Málna: te nem a shikarinak voltál a padtársa?
Málna
@csak úgy...: Ne fárassz már...Menj ki a játszótérre, beszélgess gyerekekkel. Ez a szint, amit te képviselsz, nem ide való.
csak úgy....
@Málna: különben van benne valami! a játszótéren 10 böl 9 gyerek értelmesebb mint te.
nemkati
@Málna: Te mondtad, hogy ne ítéljük el, amíg a bíróság nem ítélte el. Lebukott itt már sok 0rbánista felkapaszkodott szemétláda, de alig van amelyik a vádlottak padján ülne, netán börtönben rohadna, köszönjük, Polt Péter és lefizetett ügyészség! Ellenzéki, az van bőven, évekig tartják előzetesben, vagy hazudnak rájuk mindenfélét, aztán sunnyognak mikor nem sikerül a koncepciós perüket börtönnel megkoronázni mert kiderül hogy hazudtak.Úgy rohad már ez a NER, hogy egész Európában bűzlik a szagától.
Hogy tévesztette meg a szavazóit? Hogy vásárolta meg őket? Nincs új a nap alatt, ez az észlény se tud mást kitalálni, mint amit 0rbán és bandája, Kubatov és társai kitaláltak. Nem kell erről konkrétumot tudni, elég ha annyit tudsz, hogy egy bűnözőt választottak meg. Már korábban leírtam, hogy az oktatás színvolalának folyamatos elmocsarasítása, és a média leuralása vezet oda, hogy embereket bármivel meg lehet venni ha valakinek van hozzá pénze és gyomra.
Málna
@nemkati: Nekem konkrétum kell, csak azzal tudok vitába szállni. Az ellenzéki propagandát fújod, csupa általánosságot. Én meg azt mondom, hogy ez nem így van - és akkor ennyi, patthelyzet.
Málna
@csak úgy...: Na, hát mondom én, hogy az a neked való hely. Nem vicceltem.
csak úgy....
@Málna: az neked nem elég konkrétum,hogy egy csomó fideszes ,már évek óta szabadlábon védekezik ? te viccelsz.
Málna
@csak úgy...: Nemfideszesek is védekeznek szabadlábon. Ez bűncselekmény-függő, nem pártállás kérdése.
csak úgy....
@Málna: na sorold a nem fideszes tyúktolvajokat! :)
csak úgy....
@Málna: hány éve is annak,hogy a farkas flóritól elvitte a cica a fölzárkóztatási pénzeket,mi történt eddig? semmi ! poltot reá...
Aki Én
@Málna: Egy újabb bizonyíték, hogy jellemtelen, gátlástalan, ostoba szekta vagytok. Nektek szükségetek van beteg, korrupt, selejt emberekre, akikre felnézhettek, isteníthettek... Ennyi, nem kell ezt túlgondolni.
Te meg egy buta és aljas propagandista vagy. Ezt sem kell túlgondolni.
Málna
@Aki Én: Nincs mit túlgondolni, nem írtál semmit, csak fröcsögtél egy jót. MInt mindig.
Málna
@csak úgy...: Fogalmam sincs, mi van vele. Fel lett jelentve? Eljárás van ellene vagy elítélték?
Aki Én
@Málna: ...hülye vagy és értetlen, mint mindig.
csak úgy....
@Málna: te a tibi barátom volt felesége vagy a huga? valami rokoni szál ,közted és shikari között? csak nem te vagy az személyesen tibim? te mindíg is szeretted a lányruhát.. :)
Málna
@csak úgy...: Játszótér! Könyörgöm, menj már ki! Vissza se fogsz jönni, meglásd...
Málna
@Aki Én: Folyamatosan csak fröcsögsz. Hogy lehet így élni?
Málna
@csak úgy...: Vidd Aki Ént is, sok hasznát nem vesszük itt. Mindig ugyanazt írja, már kívülről fújjuk.:-)
csak úgy....
@Málna: míg a kölkök suliban vannak ,addíg üres a játszótér.
most téged szeretnélek hintáztatni ..
Málna
@csak úgy...: Engem fárasztanak a gyerekek. Keress másik játszópajtást.
ómió
A "nép" így döntött! Amazt meg hadd döntse már el a "független bíróság", efftársak!
csak úgy....
@Málna: pedig milyen gyermeteg tudsz lenni..., mint az @ómió:
simmering73
@Málna: Hát lopni például nagyon jól tud.
Aki Én
@Málna: Végtelenül aljas és ostoba vagy. Hogy lehet így élni?
Málna
@Aki Én: Az ostoba nem tudja, hogy ostoba, az aljasságot meg még élvezni is lehet - biztos tudnál erről mesélni. De a keserűséget érzed és azt nem lehet élvezni. Remélem, sosem leszek iyen, mint te. Tényleg nem tudnám elviselni.
Aki Én
@csak úgy...: Nem szeret főzni, fárasztják a gyerekek, nincsenek barátai, állandóan fröcsög, hergeli az embereket...
Hát milyen ember lehet ez a némber?
Aki Én
@Málna: Ne aggódj megfáradt, utálkozó, mellőzött vénasszony, sosem leszel ilyen :)
Másokra okádni saját szerencsétlenséged, leszólni másokat saját hibáidért, frusztrációidért, na, az megy. Mindenkivel ezzel próbálkozol. Te az a fajta vagy, aki úgy próbál kiemelkedni, hogy másokat próbál lenyomni.
Rossz emberismerő vagy, ez már orbánmániádnál egyértelművé vált.
csak úgy....
@Málna: te sok mindent nem tudsz elviselni,még a gyerekeket sem...
benned csalódott lesz a munkaalapú társadalom és a novák katica is.
Málna
@Aki Én: Ezt mintha magadról írtad volna. Ez jellemző rátok, hogy saját magatokat sem ismeritek. És akkor próbáltok engem megfejteni, persze ezt is kizárólag csak negatív vonalon. Mindig jókat derülök ezen.
Tudom egyébként, hogy valószínűleg nem leszek ilyen. Jó géneket örököltem. De azért ijesztő látni ezt a keserűséget.
Málna
@csak úgy...: Nem azt mondtam, hogy nem tudom elviselni a gyerekeket. És nem fog bennem csalódni senki.
Ne írj már ennyi hülyeséget...
csak úgy....
@Málna: "Engem fárasztanak a gyerekek." tudod mit!? akkor játsz a @durbincs: farkával...
Aki Én
@Málna: Másokra okádni saját szerencsétlenséged, leszólni másokat saját hibáidért, frusztrációidért, na, az megy. Mindenkivel ezzel próbálkozol. Te az a fajta vagy, aki úgy próbál kiemelkedni, hogy másokat próbál lenyomni.
Rossz emberismerő vagy, ez már orbánmániádnál egyértelművé vált.
csak úgy....
@Aki Én: nézd el neki,csak kicsit ideges mert ma még nem dolgozott.
Málna
@csak úgy...: Picit sem vagyok ideges és dolgoztam ma már.
Most tényleg, mire jó ez?
csak úgy....
@Málna: ugyan ezt kérdezhetném én is töled! nekem se kedvenc pártom se kedvenc politikusom de rettenetesen taszít az a magabiztosság és fölényesség ,mások le vagy hülyének nézése,amit itt a "fölsöbbrendü" fideszesektöl olvasgatok!
ha ez a fidesz,akkor abba bele is lehet okádni!
Málna
@csak úgy...: Bírom, ahogy terelsz...:-)
Nézz már vissza, akár csak itt, ezen az oldalon, hogy hány fideszestől és hány nemfideszestől olvasható fölényes, másokat lenéző komment! Ha nem megy, segítek.
Aki Én
@csak úgy...: ...folyamatosan ,,dolgozik", Már ha ezt munkának lehet nevezni.
Szerintem nincs normális állása, a kutya el nem viselné kollégának.
csak úgy....
@Málna: pegero,shikari,vergödszke, málna, omio, dúrr bincs,erikkson...,titeket le kell szerelni és észheztéríteni az elvakult fideszimádatból :)
csak nem a micimackóbol köne idézgetni a szerinted "ellenzéknek" ?
a terelést már az alapfoku fidesz szemináriumon oktatják és én ott még garantáltan nem jártam!
ennek az orbán imádatnak hamarosan lesz böjtje ,de csak kitartás..
a buta csak a saját kárán tanúl!
Málna
@csak úgy...: Egy kicsit szétszóródtál. A terelést arra értettem, hogy mindig témát váltasz, ha kellemetlenül kezdesz kijönni valamiből. Vagyis mindig...:-)
Nyugi, nem csak te csinálod ezt...
Málna
@verőce21: :-) Az a baj, hogy élvezem.
csak úgy....
@Málna: ez egy és ugyan az a téma,nem tehetek róla ha neked magos,persze az erikkson is így van vele. :)
Aki Én
@Málna:15:33 ...nem baj, neked is lehet valami örömöd az életben :)
@csak úgy...: Ez tényleg nem érzi, hogy mekkora lúzer
csak úgy....
@Málna: látod! vergödszkének fussa vibrátorra,-te meg szegénykém csak itt élvezkedsz..
Málna
@Aki Én: Nekem van sok, szerencsére. Alapvetően élvezem az életet. Te voltál már így?
Málna
@csak úgy...: Csak itt? Látod, már megint butaságot írsz. Nem tudhatod, hogy én hol élvezkedem még.
csak úgy....
@verőce21: bagoly mondja verébnek...,hazudós tallini tutajos,aki 4 évig egy osztrák erdöben éldegélt.:)
Aki Én
@Málna: ...tudom, tudom. Aki rendszeresen itt tölti a hétvégéket is, az tudhat valamit az élvezetekről :)
Hiába az alaptalan nagy öntudat, átlátszó vagy, és szánalmas.
namihami
Ez fideszes alapállás. Nem az ő szégyene, hanem az izsáki határban legelésző szavazóbirkáké.
csak úgy....
@Málna: ne feszegessük a témát,maradjun abba ,hogy tudom..
verőce21
@csak úgy...: Most próbáld meg a másik kezeddel is, Bumburnyák...!
csak úgy....
hazudozós @verőce21: kussolni arany! közben gondód ki a következö hihetetlen meséd. :)
verőce21
Nem mese az, Emese! @csak úgy...: Próbáld meg, megnyugszol...
csak úgy....
@verőce21: te így lankasztod magad hazudós barátom? hogy te mi mindenhez nem értesz,lassan kezdelek csodálni. (de ku..a lassan)
verőce21
@csak úgy...: Én nem csodálkozom a gyenge felfogásodon...A román nyelv megy még, megyeget...?
csak úgy....
@verőce21: én a gyönge forinton csodálkozok , - az anyanyelveden csak káromkodni tudok .
verőce21
@csak úgy...: Már lebuktál, te Bunkó!
Ne hazudozz itt!
csak úgy....
@verőce21: azt tudtad,hogy a forint az egyetlen fizetöeszköz a világon,ami mögött csak a stadionok és a 27% áfa a fedezet?
csak úgy....
@verőce21: na elö a vádirattal ,hun buktam én le? :) különben a kedves mamád a bunkó és a kedvenc gyermeke. ta live is ennyire ,hogy is mondjam? :)
csak úgy....
@durbincs: ha visszadoblak teljesíted a 3 kívánságom ?
persze te nem arany hal csak egy vén aranyeres,aki szóra sem érdemes.
csak úgy....
@durbincs: nem unod még magad? persze ez hülye kérdés egy gyogyóshoz,-ugye mikim!? te vagy a propelleren az egy síma egy fordított..
csak úgy....
@verőce21: most fölhívtad a fidesz székházat,hogy erre mit köll mondan?
te sem különb a durbincsné vásznánál?
kereső
@Aki Én: Valami pláza cica lehet, mert itt dicsekedett a mi nap az Ikeában elköltött ebédjével.
NKF
NKF
Min csodálkoztok gyerekek?Ismeritek a közmondást: "a fejétől bűzlik a hal"
(vagy a farkától?)
yazo64
Aszondta: Bezzeg az ő idejében tele volt virággal a főtért... a polgárok a fejükhöz kaptak: tényleg... és lőn, újra megválasztották...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
csak úgy....
@yazo64: végre valami logikus magyarázat! :)
yazo64
@csak úgy...: A lakosság sajnos talált ebben a magvas mondatban logikát:\
csak úgy....
@yazo64: épül-szépül az ország és a teheneknek is van mit enni útközben a rét felé,szerintem ez így logikus. :)
Málna
@kereső: Ezen most visítva röhögtem. Köszi.:-)
Málna
@Aki Én: Te mániákus vagy, ugye? És vannak sablonszövegeid, amiket időnként bemásolsz? Ezért tűnik nekem úgy, hogy mindig ugyanazokat írod...
csak úgy....
@Málna: talán a durbincsra gondoltál,mert itt ö az egyetlen egy síma egy fordított..
voltmárjobbis
izsák lakossága mongyon le, úgy hülyék, ahogy csak lehet.
voltmárjobbis
@lampa laz: Haljanak éhen! ha ilyen hülye barmok.Senki embert nem támogatok. Mert nem érdemli meg. Az éhhalál küszöbén még mindig orbánra szavaz. Csak az állatok, akiket segítek.
evacica
Hiába a hülyeségnek nincs határa! Csak azt nem értem, hogy hogyan indulhat olyan aki ellen büntető eljárás folyik!Na ez az Orbán fertő!
sokanvagyunk
@evacica: Az egyetlen hely - a politikusé - ahol ilyen pedigrével sikeresen pályázhat állásra.
Aki Én
@Málna: Egysíkú vagy, provokatőr vagy, szégyentelen seggnyaló vagy, ostoba vagy, belekötsz mindenkibe, véded a védhetetlent, káros ember vagy, egy propagandistának is átlátszó némber.
Persze, hogy ez sablon szöveg, hiszen ennyiben ki is merülsz.
Málna
@Aki Én: Tegnap kétszer küldted el ugyanazt a sablont. Figyelj oda jobban! Ugyan eddig is láttam, hogy valami nem stimmel, de egy napon belül igencsak feltűnő.:-)
Aki Én
@Málna: Egysíkú vagy, provokatőr vagy, szégyentelen seggnyaló vagy, ostoba vagy, belekötsz mindenkibe, véded a védhetetlent, káros ember vagy, egy propagandistának is átlátszó némber.
Persze, hogy ez sablon szöveg, hiszen ennyiben ki is merülsz.
Málna
@Aki Én: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este...Még ha csak be is másolod az előre megírt szövegeket.
Aki Én
@Málna: Nem érzed ezt betegesnek? Fröcsögsz, gyűlölködsz reggel, délben, este, egész hétvégén...
voltmárjobbis
@nemkati: málna kicsi elmével rendelkezik. Vagy orbáni körökből fizetett hozzászóló, mint pl most éppen hidipnek mondja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.