Az M0-s déli szakaszán is nagy a járműmozgás, Halásztelek térségében az M1-es irányába telítettek a sávok.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Sokan haladnak a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Az M3-as autópályán, Bag térségében, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé, továbbá a 10-es főúton, az ürömi körforgalom előtt, illetve a 31-esen Mendénél.

- Élénk a járműmozgás az M0-s autóút déli szektorán is. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon Halásztelek térségében telítettek a sávok.

- A 74-es főúton, Zalaegerszeg térségében az 55-ös km-nél, két személyautó frontálisan ütközött össze. A főutat lezárták, kerülni Kispáli felé lehet.

Lezárások, átadások

- Az M7-es autópályán, Pákozd térségében, a főváros irányába aszfaltoznak a külső sávon, ezért azt lezárták az 56-os és a 54-es km szelvények között.

- Az M3-as autópályán, Kerekharaszt térségében aszfaltoznak. A 47-es és az 50-es km között Vásárosnamény felé a forgalmat sávelhúzással a külső-és leállósávra terelik, míg a Budapest felé tartók a belső sávot, illetve az ellenkező oldal belső sávját használhatják.

- A magyar-szlovák határszakaszon átadták a nemzetközi személy és teherforgalom számára a 2x1 sávos komáromi Monostori Duna-hidat, melynek az egyik oldalán gyalogjárda, a másikon kerékpárút vezet át. A hidat nehéz gépjárművek és munkagépek is használhatják, az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően, határellenőrzés mellett.

- A 8-as főúton Veszprém és a litéri elágazás között, útépítés miatt lezárták a városközpont felé vezető külső sávot. A 47-es km-nél, mindkét irány forgalmát a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.

- Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi csomópontot átépítik, emiatt lezárták, a forgalmat a közeli ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül terelik.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.