„A politikai korrektség, vagyis a libernyák doktrína-, beszédmód- és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik” – írta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben hétfő reggel megjelent évadindító esszéjében, amit a nyaranként megtartott tusnádfürdői világértelmező beszéde helyettesítőjének is szánt.

Orbán megint libernyákozott egy kiadósat

Orbán szerint nyugaton „jól megfizetett és óraműpontossággal járőröző libernyák határőrökön” kell túljutnia annak, aki szabadulni akar ettől a beszédmódtól, ami a világ egyetlen helyes értelmezésének állítja be magát, és az elhajlásért gyakran meghurcolás a büntetés. De ez már nem sokáig lesz így – állítja a miniszterelnök – idézi a cikket a 444.hu.

Ami korábban csekély szellemi hibának, rossz testtartásnak, elviselhető rendellenességnek tűnt, mára megakadályozza, hogy fontos kérdésekben tisztán láthassunk. Elfedi azt a tényt, hogy a konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma és újra a liberalizmus és a liberálisok jelentik. A kereszténydemokrata és a liberális gondolkodás alapelvei homlokegyenest ellenkeznek, és a liberálisok támadásainak célkeresztjében csupa olyasmi áll, amik számunkra éppen a legfontosabbak, a kívánatosnak tartott politikai rend sarokkövei, a konzervatív-kereszténydemokrata hagyomány szíve közepe, mint a nemzet, a család, a vallási hagyomány.

- írja a Liberális Internacionálé korábbi alelnöke, Orbán Viktor.

Magyarországon jelentős lesz a 2022-es választás is, az ellenzék ugyanis Soros György által finanszírozva megpróbálja majd kibillenteni a Fideszt a hatalomból. (Miért ne próbálná, ugye, hiszen ez a választások lényege? – kérdezi a 444. újságírója.)

„Az ellenzéki oldalon ugyan még léteznek különböző pártlogók, néha civódás is hallatszik a soraikból, de valójában már nincsenek saját akarattal bíró pártok. A munka elvégezve: a Jobbiktól az LMP-ig mindenki bedarálva és betöltve, mint a kolbász. Az egykor önálló identitással bíró közösségeket felváltotta a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront.”

Ez a hálózat készül döntő ütközetre 2022-ben Magyarországon Orbán szerint.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Mondja a büszke illliber nyáktolvaj ha zugdísznő.
Jozefina
Ez már annyira elcsépelt duma, hogy a saját falkája sem eszi meg!!! Beteges ember beteges eszmefuttatása!!!??
csipetke
Mást már nem is tud,csak libernyákozni.Kormányozni nem tud,mert ha konyítana hozzá,nem lennénk majd' utolsó helyen Európában.Ez arról szól,hogy tíz körömmel kapaszkodik,hogy megőrizze a hatalmát,mert különben a süllyesztőbe kerül.
@Horizont: Ez egy politikai szélkakas.Nemtom megszámolta-e valaki,hogy hányszor fordított azon a bizonyos köpönyegen,nyilván úgy,ahogy a saját érdekei kívánták.A nép érdeke nemigen lebegett a szeme előtt,mert különben nem a béka segge alatt lennénk
tudode
Jesszusom!
.
Polemizál miután a vírust szabadságra küldte, és nem csak őszentsége, a vírus is elszemtelenedett amiatt, aki becigánykodta magát a Liberális Internacionálé alelnöki tisztségébe, aztán amikor az érdeke úgy kívánta úgy hagyta ott a Liberális Internacionálét, mint eb a melléktermékét, mert megártott neki a hatalom, és már össevissza játszadozik a zemberek életével:
.
------Orbán Viktor a hatalomról 1995
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
(Lamdorfsz gróf úr ajánlotta a Liberális Internacionálé alelnökének.)
------------------------------------------------------
.
Liberális Internacionálé életszakasza őféleségének:
.
----- orbán viktor a LIBERÁLIS KORMÁNY szükségességéről (1992)
.
www.youtube.com/watch?v=ARxL56UnIF4
--------------------------------------
.
----- Így lépett be, majd lépett ki a Fidesz a Liberális Internacionáléból
.
444.hu/2014/07/27/igy-lepett-be-majd-lepett-ki-a-fidesz-a-liberalis-internacionalebol
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
-----A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
.
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
-------------------------------------------------
.
A höbörgése elolvasása nélkül: Sarzsire, szinre, szagra, vallása való tekintet nélkül vannak emberek, akik cigányabbak a cigányoknál, még akkor is, ha legyőzte volna a járvány első szakaszát, de nem csak szabadságra küldte, de a járvány nem hallotta meg hamiska, miska pofagolását!
legott
„A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés”

magyarnarancs.hu/villamnarancs/g-fodor-gabor-atombombaja-a-fidesz-oszodi-beszede-vad-visszhangok-jobbrol-az-interjunkra-93859
legott
"Mityu, paraszt basszus
Első parasztasszony mezzoszoprán
Második parasztasszony alt
Egy paraszt tenor"
Gauntlet
elég szomorú hogy a jogállamiság számotokra homályos !
Mondja ezt a Soros ösztöndíjas aki azt mondta anno: ne féljenek tőle, mert ő panelproli.
SystemError
Soros után a magyar az új ellenségkép. Nem baj te beteg geci, itt az idő számot vess az országgal..úgy is ez a vége te patkány
verőce21
Amikor valaki felkerekedik a távoli Ázsiában, azzal a feltett szándékkal, hogy ő bizony átkel a sok-sok határon, amíg a zöldellő Európába nem ér, kerül, amibe kerül, lelki szemei előtt a Champs-Élysées, a Trafalgar tér vagy a Brandenburgi kapu lebeg, no meg az ott nyüzsgő tömeg, amely habzsolja az egzotikus húsételeket.
Ebben az idealizált világban nincs Moria. De Moria mégis létezik, egy valaha tündéri görög szigeten áll. Egyike azon menekülttáboroknak, amelyek az uniós menekültstratégia valódi arcát mutatják. Túlzsúfolt és halálos tábor ez, ahol bármi megtörténhet és meg is történik az oda bezárt emberekkel, hiszen nem lehet 13 ezer kétségbeesett embert folyamatosan felügyelni a háromezer főre tervezett táborban.

Nem tudni, felgyújtották-e a tábort, mert ez volt a legújabb ötlet, hogy kiszabaduljanak onnan, de jó eséllyel nem véletlenül csaptak fel a lángok. Az a 13 ezer ember ott, Moriában élt újdonsült szerzett jogával, amelyet elégszer a fejébe vertek az elmúlt öt évben: jöhet Európába, hiszen valami miatt az öreg kontinensen élni az egész emberiség alapvető joga...

A leszboszi menekülttábor leégése – pontosabban: felgyújtása – után lényegében csupán egyes német politikai pártok követelik a Görögországban rekedt bevándorlók befogadását. Most a németek maradtak egyedül, és a magyar álláspontot...,

miszerint a bajba jutottakat helyben kell megsegíteni, végre megértették mások is. Valójában már nincsenek saját akarattal bíró nemzetiségek, mindenki bedarálva és betöltve "szíriainak", mint a debreceni kolbász.
Az egykor önálló identitással bíró közösségeket felváltotta a Soros-hálózatot kiszolgáló "menekült hullám". Ez a hálózat készül döntő ütközetre 2022-ben a menekültellenes Magyarországon...!
Nessy
Mondja ezeket a szép szavakat "egy ország miniszterelnöke"!
Szavait értelmezve kiderül, hogy az ország fele libernyák, akik ellen harcolni kell, akik pártunknak és kormányunknak, de legfőképp Orbánnak Viktornak, az ellenségei!
Szép jövő.
verőce21
Nem érdemes ámítani magunkat: a globális elit ugyanezt a stratégiát fogja alkalmazni Magyarországon a 2022-es választási küzdelemben, mint a lengyeleknél próbálkozott az idén.

Eszközük a már többszörösen bukott baloldal, amelynek vezére Ferenc testvér, ifjúsági szervezete a Momentum, dollármilliárdos szponzora pedig Soros György. A múlt erői ők, akik egyszer már tönkretették az országot.
Pokróc
Aki nem vele az ellene ,ez ilyen 1xű , nem gond csak +oldjuk valahogy .@Nessy:
legott
Megőrült, azért diktátor.

Az viszont biztos, hogy ha én egyszer megőrülök, ha én egyszer elkezdek mesélni..., nem megyek Grazba, mert ott szar munkát végeznek. Az őrültek még őrültebbek lesznek.
advocat
Egy kultúrállam miniszterelnöke így nem beszélhet. Esetleg otthon.
kulabombaafityiszre
Vannak ahol jól demokratikus módon irányítják az országot,itt meg kormányzás helyett libernyákoznak.
Pokróc
@Yoda69: Ezek + totál :-((((((( A vidámparkot hazavágta helyette van kinkcskeresés gyerekeknek a fiumei úti temetőben :-(((
MtvA 2020 09.20 . EZ komolyan mi ? Ki találta ki ? Pofám leszakad bakker :(((((((((((((((((((((((( Majd hanyadtvágtam magam a döbbenettől :-(((((((((((((((((
Yoda69
@verőce21: Látom rendesen a szádba adták a propagandát. Igazi 1 bites pártkatona vagy.
Nessy
Most éppen köpenyének az illiberális mély keresztény oldala van kívülről, a liberális, ateista oldal helyett! Az pár éve volt trendi! Ha holnap a csillagok konstellációja mást mutat, megint megfordítja!
Aki Én
@verőce IQ 21: Egyre kevésbé kérdéses, hogy elmebeteg vagy-e. Végbélig benyelted a nemzeti-hazaáruló uszítását, ami pont az ilyen ostoba embereknek szól, mint te.
kereső
"A libernyák kifejezés Kálmán szerint egyértelmű kötődéseket fejez ki: "Talán már kevesen emlékeznek, hogy a 'libernyák' szó első közismertté vált előfordulása abból a listából származik, amit HÖK-ösök állítottak össze, talán egy gólyatáboron résztvevő diákok kategorizálására. Azóta a nyilvánosság előtt kifejezetten náci hajlamú megszólalók használták, a legnagyobb megvetés kifejezésére, a liberálisok elleni nagyon durva uszításra."

Kálmán szerint tehát: "Ha egy miniszterelnök ezt a szót használja, akár tudatosan, akár csak kicsúszik a száján, akkor ezzel a csoporttal azonosul. Nem én azonosítom velük, hanem ő magát. Az 'elemzők' beszélhetnek populizmusról, autokratikus hajlamokról, nacionalizmusról, maffiaállamról vagy akármiről, ő maga ezennel a csőcselék legaljába sorolta be magát."

Itt tartunk. Magyarország miniszterelnöke a nácikkal azonositja magát.Mert a libernyákozás semmissé teszi azt amit orbán mond magáról- a konzervativ keresztény mivoltáról.
verőce21
Látom, ez nagyon betalált, mert az összes libernyák ide jött vonyítani.
Házhoz jönnek a pofonért... Ennyi eszük van...
kereső
Ezt irta ma reggel Hadházy Ákos az fb.posztjában. maximálisan egyet értek vele!!!
"Ma a parlamentben ismét kezdődik a színházi előadás. Akik részt vesznek ebben a komédiában, eljátsszák, mintha demokrácia lenne az országban.
Akik részt vesznek ebben, elfogadják, hogy a kormány bármikor átírja a játékszabályokat. Elfogadják, hogy idén január óta Kövér nem csak kikapcsolhatja a mikrofont egy neki nem tetsző mondatnál, hanem horribilis büntetéseket is kiszabhat, ha neki nem tetsző módon viselkedik egy képviselő. Elfogadják, hogy idén január óta a képviselők nem léphetnek be szabadon a közintézményekbe ellenőrizni. És elfogadják, hogy a közmédia és a propagandasajtó egy sort sem fog megírni/leadni a legszebb, legjobb ellenzéki felszólalásokból sem.
Elfogadják, hogy a kormány minden konkrét kérdésre csak sorosozással, brüsszelezéssel és hazaárulózással válaszol – teheti, mert tudja, hogy a kínos kérdések úgysem fognak eljutni emberek millióihoz.
Business as usual."

De jó lenne, ha a többi ellenzéki képviselő is igy gondolkodna, és nem a pénztárcáját és a pártérdekét nézné első sorban
kereső
Baranyi Ferenc
"Tudod-e, mit teszel?
Mikor csalóra adod a voksod:
tudod-e, mit teszel?
Mikor a karvalyt hattyúnak mondod:
tudod-e mit teszel?
Mikor sugárként hódolsz a ködnek:
tudod-e mit teszel?
Mikor nem sírsz, ha másokat ölnek:
tudod-e mit teszel?
Mikor gyáván vagy színlelve tapsolsz:
tudod-e mit teszel?
Mikor botlás csak, hogy igazat szólsz:
tudod-e mit teszel?
Mikor mosolygod csak, ami sanda:
tudod-e mit teszel?
Mikor süketvak vagy készakarva:
tudod-e mit teszel?
Mikor nem hallod kételyedet meg
s nem nézed azt, mi kínos szemednek:
tudod-e mit teszel?
Ha tudod – sírig élj megvetésben.
Ha nem – megbocsát Isten.
De én nem."
RonaGyuri
Szégyen!!! Ez az elbeteg állat ennek az országnak a ME-e!!! =))
SystemError
@verőce21: Látom téged fogott meg Orbán új kommunikációs vonala, amiben már nyíltan a tahó csürhéhez szól. Nem szól ez többről, csak a maradék műveletlen, iskolázatlan célközönség egyben tartásáról. Jó látni, hogy te ennyire része vagy ennek a halmaznak :) Működik azért náci gépezet!
Nessy
@verőce21: Én is szeretnék például megszabadulni a libernyák, libsibolsi, hazaáruló stb jelzőktől. De addig ameddig a királyi média hangvételét Bayer, Bencsik elvtársak szövege, Pestisrácok, vadhajtások cikkeinek a hangneme határozhatja meg,ameddig a miniszterelnök nem először libernyáknak és ellenségnek titulálja a vele nem egyetértőket, addig milyen "beszédmódról" is beszél O.V.?
Aki Én
@verőce21: Bizony, hogy betalált. Ezt nektek okádta ki a nemzeti-beteg, rá is ugrottál :)
SystemError
@Aki Én: Vajon mi lesz a következő szint, kocsmatölteléknek öltözik a kormányzat, hogy jobban elérjék a választóikat? :)
kereső
@RonaGyuri: És ez az elmebeteg állat uszit. Csak hozzá kell kapcsolni az alapjogokért központ kampány képeit. Kész háborús- polgár háborús retorika, és propaganda. És tartok tőle, hogy akiknek szól- a kopaszok, a foci huligánok, a mihazánkosok nagyon is értik. De értik-e vajon, a parlamentben ülők is???És beülnek-e ezek után is még?? Tartok tőle, hogy igen,
SystemError
@kereső: És mit akarnak kezdeni az összesen 5000 fős náci patkányaikkal, ha egy ilyen helyzet adódna... Arcra tudjuk már, hogy kik Kubatov emberei, levágós..Az ellenzék nem fog ilyen téren jogot sérteni, ha meg ezek kezdik, akkor sok százezer ember már szívesen menne ki rendet tenni és oda nagyon kevés lesz nekik ez a fizetett bérnáci tábor.. Mint írtam feljebb szerintem ez elkerülhetetlen. Már csak azért is, mert Orbán, ha már érzi a vesztét, akkor mindent be fog vetni a vége felé. Ahogy bevetettek 2006-ban és a választási bizottságnál is, de ezt többet nem hagyhatjuk...
evacica
Mit csodálkoztok? Orbán ezen a szinten áll, hiába van diplomája!Intelligenciát, mások véleményének tiszteletbe tartását nem adnak diplomával!
advocat
@SystemError: És a kedvelt Fehéroroszországban már szivárogtatják a belügy és a rendvédelmi egyéb erők névsorát,
lakcímét, stb. Szóval? Nem kellene ezt megvárni. Mert esetleg előbb-utóbb??? Esetleg ezek névsora is megvan. Csak várnak. Remélem tévedek.
ómió
Bizony! Ezúttal a bolsi "népfront" állt össze! Mi több, még szavazható is! Nem úgy, mint anno fordítva!
csak úgy....
@ómió: durbincs csitulj,már vastagon szaros a kopoltyúd.
kereső
@SystemError: Sajnos többen vannak-mint 5000.
csak úgy....
@durbincs: a kergemarhakórt a halak is élvezik?
Gazella
Ez a dagadék mast se tud mint másra mutogatni. Undormány.
csak úgy....
@Eladott Ország: diagnosztizálni vagy sikeresen gyógyítani az kettö! :)
namihami
És a ""durbincsoknak"" még mindig bejön. Forduljon, váltson meggyőződést bárakárhányszor. Az ""aranyhalak"" mindig fidesz-szavazók voltak és lesznek.
ómió
@csak úgy...:Biztos, mert a szaros pofádat hozzányomtad!
ómió
@Eladott Ország: Rákóczira hivatkozik a hazátlan internáci bolsi??? És nem szakadt még rád a Lenin szobor? Majd akkor vakkantgass, ha Rákóczi zászlaján az ANARCHOLIBER-t olvasod, fajgyökér! Addig "tanuld" a Lenin összest!
kereső
A Külügyminisztériumban listázták magyar újságírók külföldi szakmai útjait !!!
“Tájékoztatás kérése magyar újságírók szakmai látogatásairól a fogadó országban” tárggyal írt levelet idén júniusban Magyar József, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) európai kapcsolatok fejlesztéséért felelős helyettes államtitkára. A címzettek között az Európai Unióban található magyar nagykövetségek szerepeltek, a levél a Telexhez is eljutott.
Ebben Magyar arról érdeklődött, hogy a nagykövetségek tudomása szerint a fogadó ország az elmúlt években szervezett-e szakmai látogatást, továbbképzést, tanulmányutat magyar újságíróknak, voltak-e ilyen látogatások. Amennyiben igen – folytatta a levél – mikor történtek az utazások, “milyen magyarországi médiumok képviselői vettek részt azon, és milyen fogadó országbeli lapokat, szervezeteket kerestek fel”.
A Menczer Tamáshoz tartozó, tájékoztatásért felelős kabinet “feladatszabása alapján” született levél június 2-án kelt, a választ pedig június 3-án 13:00-ig várták. A rövid határidőért Magyar elnézést kért a címzettektől.
A levél tartalmáról részletes kérdéssort küldtünk a KKM sajtóosztályának. Túl azon, hogy mi volt az oka a sietségnek, kíváncsiak voltunk, miért volt szükség egyáltalán ilyen lista összeállítására, valamint, hogy mihez kezdtek az összegyűjtött információkkal.
Kérdésünkre a KKM a következő választ küldte: “A KKM - feladatából is adódóan - mindent megtesz a magyar belügyekbe történő külföldi beavatkozások ellen, az ilyen támadások mögött a tapasztalatok szerint általában Soros-szervezetek állnak.”
Az adatbázis létrehozásának céljáról megkérdeztük külön Menczer Tamást és Szijjártó Pétert is, de egyikük sem válaszolt."
Telex.hu
Észak-Korea Magyarországon.
kereső
"A kereszténydemokrata és a liberális gondolkodás alapelvei homlokegyenest ellenkeznek, és a liberálisok támadásainak célkeresztjében csupa olyasmi áll, amik számunkra éppen a legfontosabbak, a kívánatosnak tartott politikai rend sarokkövei, a konzervatív-kereszténydemokrata hagyomány szíve közepe, mint a nemzet, a család, a vallási hagyomány."

Érdekelne, hogy mit szól mindehhez a CDU/CSU páros, és külön Merkel kancellár asszony ottan németben.
namihami
@sgl: 15.48:: ILYEN!!! Ez az a kategória, amelyik apját-anyját megölné, csak azért, hogy résztvehessen az árvák vacsoráján.
verőce21
@SystemError: Az a "maradék műveletlen, iskolázatlan célközönség", sz@rbatapos benneteket '22-ben ismét...!
Csak a szokásos...
Nessy
@verőce21: Határon túli levelezőtagozatosok segedelmével!
verőce21
@SystemError: Ugyanmár, Kéri(k) figyelembe venni, hogy "nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást...!" - Kovács
Nessy
@verőce21: Már ő is kettős állampolgár, és levélszavazó? Igaz a következményeket neki sem kell viselni!
SystemError
@verőce21: "maradék műveletlen, iskolázatlan célközönség" Te is tudod, hogy ilyen közegre nem lehet társadalmat építeni és a többség meg aztán főleg nem fogja elfogadni, hogy hülyék és gyogyósok irányítsanak. Szellemileg már nagyon régen megbuktatok. Most Orbán saját játékszabályai mentén is meg fogtok bukni. Ezt már Orbán isyílván ezért kapcsoltatok erre tahó kommunikációra. Az értelmesebb fideszes is régen csak röhög, de eddig elhitte, hogy jól jár, hát már nem..:) Csak a tahók maradtak, mint te is. Bár szerintem te rosszabb vagy, de pénzért bármit eladsz, mint egy porszívó ügynök.

Dr. Porszívóügynök úr! :)

hirklikk.hu/kozelet/keri-laszlo-orban-rajott-hogy-megbukik/369962?fbclid=IwAR3XPpg0CvFr_JRXw1oWwjDnwvYQPlvejzHH-QnJuY60kAjbhUHxFtrMtS8
csak úgy....
@verőce21: te lehetnél akár a fidesz csalógánya. :) csiripelj még valami butát..
verőce21
@SystemError: Neked is csak ugyanazt írhatom: "Ha Isten velünk, ki ellenünk?"

Te pedig dolgozzál sokat, hogy az itt kommentelő nyugdíjas hadseregnek tudjanak nyugdíjat fizetni!
verőce21
@csak úgy...: Butákat te szoktál írni! Sőt önmagaddal versengesz, hogy minél butábban, minél butábbat...
Nessy
@verőce21: Nem tudom, Isten mennyire becsüli a státusz keresztényeket? Mert a mieink hangzatos szózatokat tartanak a kereszténységről, miközben Mammont imádják!
verőce21
@Nessy: És gondolod az Egyház is nem jobban imádja Mammont?
A jámbor halandók csak követjük az Anyaszentegyház példáját...! :)
Nessy
@verőce21: Sőt, nálunk a klérus, már nem Isten gyarló szolgája, hanem Orbán megvásárolt rabszolgája!
Nem baj. Ha Föld Isten kalapja,Hazánk a bokréta rajta! (parlagfűből!) :-)
SystemError
@verőce21: Te meg Isten...:) Na ne röhögtess, te folyékonyan hazudozó, sivatagi cigányozó barom. Te ne akarj istennel találkozni..:)

Orbán ma elkezdte megszilárdítani a tahók pártját ezzel a kis szösszenettel:
„Ízlés kérdése, hogy ki mennyire hisz az orvosoknak és a matematikusoknak"

Erre a kijelentésre még Trump is büszke lenne!
kulabombaafityiszre
@verőce21: ma, 10:37
Ez nem kormánypárti lap.
Vedd már észre mindig ti vagytok itt kissebbségben,nyalonc.
SystemError
@Yoda69: 09:34 Hát igen, amíg csak jön be a lé és a birkák beszopják a baromságot, addig megy a parádézás. Régóta mondom, hogy Orbán azt hiheti, hogy nagyon kitaláltak mindent, de azzal nem számolt, hogy bunkókra maffia szervezet építeni nagyon veszélyes, mert a pániknál senki sem a megbeszéltek szerint fog asztalt borogatni és lelépni. Ha elvész a kötelék(lopott pénz), akkor elvesznek az ígéretek is..:)

Orbánra nézve a legnagyobb veszély az pont a saját műveletlen tahó választóbázisa, akik eddig sem értették a dolgokat, csak hittek ebben a majomban. Ilyen embereknél a csalódás nem túl baráti látvány...:)

Igaz @verőce21: ? :) Na nem rád értettem, mert te nem hülye vagy, csak egy eladott lelkű, elvtelen senkiházi. Sokkal rosszabB!
verőce21
@kulabombaafityiszre: Mi éltetünk itt benneteket...
Élj soká...cudarul...!
verőce21
@SystemError: Mindig tudtam, hogy nem vagy egy éles kés a fiókban...!
SystemError
@verőce21: Mindig tudtam, hogy folyékonyan hazudsz, mert ez a munkád!
SystemError
@durbincs: Ne itt invitáld már mély torokra @verőce21: fajtársadat. Ráadásul ennyire előre tervezni ilyen dolgokat, hogy majd börtön évek után. Egyetértek abban, hogy a propi működése is felvet jogi aggályokat, de azért börtönnel nem fenyegetnék egy sima házi troll kollégát a helyedben
xanax
Orbán Viktor ezzel a libernyákozással átéttelesen a "választásokon" alulmaradt csendes többséget (51%) is sértegeti. Ez egy nemzet vezetője nem engedheti meg, tulajdonképpen a rá szavazó 2 800 000 magyar miniszterelnökeként definiálja magát, aki a fertőzött zombitöbbség ellen indul végső csatába. Az ugyancsak elszomorító, ha a győztes kisebbség némely tagja ezen önelégülten mosolyog és nem zavartan pislog. Vajon hogy tűrnék, ha a sértett fél hasonló eszközökkel élne, a konzervatív-keresztény tudatú honfitársaikat például konzervszatírként definiálnák.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Nem tudom ki hogy van vele, de engem irtóztatóan taszít ez az ember, amióta csak megjelent a politikai szinpadon. Rosszul vagyok a tettetetten kedélyes, döbrögi stílusától, a pökhendi, nagyképű és borzalmas, sztereotípiáktók hemzsegő beszédeitől, a szédítően ostoba semmit mondásatól. A hangjától szaladgálni kezd a borsó a hátamon és érzem, hogy minden szavával megy felfelé bennem a pumpa.
Tévedés ne essék, Gyurcsány ugyanezt váltja ki belőlem, sőt gyakorlatilag minden politikus. De Orbán viszi a pálmát.
kokopelli
A Zorbán a libernyákozás helyett nézessen utána,hogy pl. a nyugat legnagyobb gazdaságával rendelkező országá-
ban pl. a "Libernyák párt" régóta a leggyengébb erő,és már annak is örülnek,ha éppen átlépve a min. 5%-ot,egy má-
bejunak a parlamentekbe!! Még a szélsőjobbosoksok és a "zöldek is évek óta előttük vannak! Mire is libernyákozik?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
human
Egyértelmű, hogy Orbán azért mondogatja, hogy a politikai korrektség rossz, mert szeretne olyan alpári stílusban beszélni, hogy a szavazói még jobban vegyék az üzenetet. A politikai korrektségtől megválni valójában a kulturált viselkedéstől való megválást jelenti. Orbán azt akarja, hogy ne vitázzanak, beszélgessenek az emberek érveket ütköztetve, hanem sárdobálást vagy rosszabbat akar, mert az az ő szintje, ott mozog otthonosan és valóban ott jobban is teljesít.
ómió
@csak úgy...:Csak a bolsi moslék fröccsent a szemüvegedre!
ómió
@Eladott Ország: A Lenin fiuk tényleg ott állnak, fajgyökér! Veled együtt a "sorban"! A bolsevik "népfrontotokban"! A belinkelt Athina Szonátákat meg korrigáltasd Athináékkal, mert saját magatok karikatúrái!
verőce21
Korszakos megnyilvánulás volt, méltó a Tusványosi hagyományokhoz!
Ilyen nagyformátumú politikusa rég volt Európának, mint dr. Miniszterelnök Úr...!
ómió
@csak úgy...: Csak, mert téged igen!? Látszik, hogy a "bolsi szériából" vagy!
ómió
@durbincs: Milyen? Hát, ahogy mondod, nyilván húgyos, a másik meg húgyszagú!
ómió
@Eladott Ország: Na, mi van, fajgyökér? Komplett "dokumentációt" hamisítottatok neki? "Pótolnotok" kellett az önmagatokról elégetett néhány vagonnyit? Az Athina Híradó meg "követte az eseményeket"? És most, tetüfi, veled együtt "közvetíti" is!? Hiába! A "szorgos efftársi mindennapok" már csak így telnek!
csak úgy....
@verőce21: má megent keresté egy ötszázast!:)
csak úgy....
@ómió: vedd le a buksidról a lószerszámot,hogy legalább körül tudj nézni.
solidedge
Miért kell minden nap Orbánnak bizonyítani hogy teljesen elhülyült?
csak úgy....
@Shikari: és ezt pont egy gyogyós mondja? ejnye tibi..
ómió
@csak úgy...:Kimásztál a bolsi latrinából? Előbb tán tisztálkodj le! Vagy az a bolsiságtól képtelenség?
ómió
@Eladott Ország: Újabb Athina Szonáta? Vagy ez még a régi?
kokopelli
@Pipás (21.-én 17:49): ...nem beteg ő,csak a trafikokért a "ßopok, nyalok,gombot varrok" helyett "kommentálok"
is egyfajta fizetőeszköz! (;-))
ómió
@csak úgy...: Akkor "kendre" hasonlítanék!
ómió
@Eladott Ország: Nem bírsz már leszakadni az Athina Szonátáról?
Aki Én
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: szeptember 21., 18:17
Szerintem ezzel minden jóérzésű ember így van. Ez az alak rettentően suttyó és veszélyes. Nézd meg kik imádják akár itt is. Egyetlen épelméjű sincs köztük.
kereső
@Horizont: Húúúúúúúúúúú, de egyet olvastunk! És már nem az első eset- számtalan volt, hogy áthallásos a dolog. Már a hatalom megragadása, is az 1933-as időket idézte. Az EB viselkedése meg 1938-at, a Népszövetséget.Már csak arra vagyok kiváncsi ,mikor rendelik el a megkülönböztető "jelzés" viselését.
kereső
@Horizont: A forgatókönyv bizonyára készen van- a naivak, meg készülnek 2022-re. Valamiért egyre inkább az a véleményem, nem kéne.
kokopelli
@Horizont: ...és a Führer 1933 március 24.-én kiadott "Ermächtigungsgezetz"-ét sem hagyta ki próbaként
a volt liberális országvezető!
kokopelli
@Horizont: A legnagyobb probléma,hogy minden "fityiszkommentelő" be akarja bizonyítani a hűségét!?
Nem ismererik a fohászt: "Adj uram erőt,hogy csak akkor nyiljon szóra a szám,amikor tudom mit akarok mondani"!
(billentyűzet dito)..a legutolsó volt az egyik idióta a "Csilletrager" szóval! ...lehet,hogy félresikerült "eszperantó"? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.